DERMEDIC OILAGE koncentrovana krema protiv bora za područje oko očiju, 15ml

26,32 KM
Sa PDV-om

DERMEDIC OILAGE koncentrovana krema protiv bora za područje oko očiju vidljivo podmlađuje i regeneriše kožu usporavajući starenje. Smanjuje natečenost i tamne krugove oko očiju. Zaglađuje čak i duboke bore. Preporučuje se za noćnu njegu osjetljive kože oko očiju sa vidljivim znacima starenja i sa sklonošću podočnjacima. 

Količina
Add to wishlist

DERMEDIC OILAGE koncentrovana krema protiv bora za područje oko očiju pruža trostruko dejstvo inovativnog TriOleum kompleksa: 

mijenja perimenopauzalno starenje kože - izoflavoni stimulišu sintezu kolagena i elastina i pojačavaju međućelijske veze pa koža postaje čvrsta, zategnuta i glatka, 

vidljivo podmlađuje i regeneriše kožu usporavajući starenje - vitamini A, E i D prirodnog porijekla dubinski hrane kožu i na taj način štite njen integritet i povećavaju sposobnost   zadržavanja vode i spriječavaju oksidaciju ćelijskih lipida, 

- stimuliše zaštitnu funkciju epidermisa - nezasićene masne kiseline i niacinamid stimulišu proizvodnju ceramida.

"Anti-Pollution Formula" (štiti kožu od negativnih uticaja zagađenja) pomaže obnavljanje gustine kože i njenu sposobnost odbrane od negativnog uticaja vanjskog okruženja. Hesperidin pomaže u poboljšanju mikrocirkulacije u epidermisu te značajno smanjuje tamne krugove oko očiju i uklanja natečenost.

Upotreba: Naveče nanijeti malu količinu kreme na očišćenu kožu oko očiju, utapkati i ostaviti da se upije.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VIGA OBUCI DJECAKA,pirat

26,11 KM

VIGA Magnetne puzle pirat koriste za oblačenje. Sadrže drvenu lutku, drveno postolje i 36 komada odjevnih predmeta od drveta za oblačenje dječaka pirata.

Sve VIGA igračke su napravljene od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja.

Za uzrast 36M+

Bronhoklir sirup od bijelog sljeza pomaže kod suvog kašlja.

Bijeli sljez je dar iz prirode. Već stotinama godina liječi uporan i dugotrajan kašalj, omogućava nam da čisto dišemo i da mirnije spavamo. Njegova blagotvorna funkcija je oblaganje sluznica (grla ali i želuca) i smanjenje iritacije. Primjenjuje se i kod zapaljenja respiratornih organa kao i kod niza drugih oboljenja. Koren bijelog sljeza sadrži sluzi koje stvaraju zaštitni sloj oko sluzokože i smiruju kašalj, smanjujući i iritaciju upaljenih sluznica.

Pantenol rastvor služi za njegu i zaštitu kože, tretiranja rana, povreda, opekotina i zapaljenja na koži. Koristi se za ublažavanje tegoba poslije prekomjernog izlaganja suncu, nakon brijanja i depilacije, stimuliše rast i oporavak oštećene kose, jača je i vraća sjaj. Djeluje pozitivno u tretmanu kose oštećene hemikalijama, prevelikim dejstvom morske soli, sunca, fena ili pegle za kosu. 

DUREX Strawberry Lube, 50 ml

11,09 KM

Durex Strawberry lubrikant pomaže da začiniti svoj seksualni život. Uživajte u intimnom iskustvu uz aromu jagode cijele godine. Durex  lubrikanti otklanjaju vaginalnu suvoću i intimnu nelagodu te stvaraju senzualno iskustvo za oboje.

BiVits ACTIVA Alfa-lipoinska kiselina 300 je organski molekul koji djeluje kao snažan antioksidans. Rastvorljiva je u vodi i mastima što joj omogućava pristup svakoj ćeliji u organizmu.

Predstavlja idealan antioksidans jer osim što neutrališe oksidativni stres, alfa lipoinska kiselina ima sposobnost regenracije drugih antioksidanasa poput vitamin C i vitamina E.

BiVits® ACTIVA Alfa lipoinska kiselina 300 se posebno preporučuje kod:

– Dijabetesa melitusa

– Dijabetesne polineuropatije

– Oštećenja nerava različitog porijekla

– Gojaznosti i metaboličkog sindroma

– Oboljenja srca i krvnih sudova

– Antioksidativna zaštita od starenja

Upotreba: 1 tableta dnevno

Veoma visoka zaštita od sunca sa fluidnom teksturom laganom kao voda i sa “dry touch” tehnologijom.

  • Pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu od sunca
  • Prijatno i lako nanošenje zahvaljujući fluidnoj teksturi laganoj kao voda "Dry touch" tehnologija
  • Idealna za sve tipove kože, čak i kombinovanu do masnu kožu, osjetljivu kožu ili kožu koja uopšte ne podnosi bilo koji tip sunca, veoma svijetlu kožu sa pjegicama, kožu izloženu jakom suncu
  • Ujednačava ten zahvaljujući svojoj prirodnoj nijansi
  • Formula bez ulja - Nemasna tekstura
  • Odlična podnošljivost kože - Nekomedogeno - Bez mirisa - Vodootporno

molijentno mlijeko za njegu suhe kože sklone atopiji.

Protiv grebanja. Kontrolira osjećaj nadražaja. Novorođenčad, djeca, odrasli.

Emolijentno mlijeko za njegu atopiji sklone, suhe kože koja svrbi. Za lice i tijelo. Može se koristiti od rođenja. 

• Zagarantovani rezultati: protiv grebanja. Trenutno umiruje i kontrolira osjećaj nadražaja uzrokovan suhoćom kože.

• Sigurnost i prirodnost: sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobivenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konzervansa i mirisa. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

• Tekstura koja štedi vrijeme: jedna primjena dnevno. 24-satna hidracija. Brzo se upija.

Oral-B 1 2 3 medium 40 zubna četkica

0,98 KM

Njegujte vaše zube četkicom Oral-B 1-2-3 . Posebno dizajnirane dlake čiste teško dostupna područja između zuba. Uklanja nečistoće i zubne naslage i time pridonosi manjoj vjerojatnosti nastanka karijesa.

Zašto će vam se svidjetiova četkica?

Lako čisti čak i teško dostupna mjesta,

uklanja prljavštinu i zubne naslage,

nježno masira desni,

srednja tvrdoća čekinja,

ergonomska ručka.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva