Gengigel hidrogelna voda, 150 ml

25,26 KM
Sa PDV-om

Gengigel hidrogelna voda za usta primjerena je za očuvanje zdravlja u usnoj šupljini. Zbog toga se preporučuje upotrebljavati je kao dio svakodnevne higijene usta. Djelotvorna, praktična i sigurna voda za usta djeluje ravnomjerno na čitavoj površini usne sluznice.

Gengigel hidrogelnavoda za usta:

održava desni zdravima,

namijenjena je za redovnu, svakodnevnu upotrebu,

umiruje desni nakon pranja zuba.

Osigurava efikasnu pomoć:

kod upale, krvarenja i oticanja desni,

kod afti i drugih ranica u ustima,

kod ozljeda i nadraženosti desni.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Proizvod efikasno pomaže u smanjenju glavobolje, depresije, napetosti, bolnih grudi, bolnih menstruacija, u slučajevima cista na jajnicima ili dojkama kod endometrioze. Zbog stimulirajućeg djelovanja na nervni sistem preporučuje se dijabetičarima za prevenciju dijabetičke neuropatije.(potreban oprez kod osoba oboljelih od epilepsije). Takođe se primjenjuje za bržu epitelizaciju i zarastanje rana.

Gengigel Prvi zubići, 20ml

22,32 KM

Gengigel Prvi zubići:

smanjuje bol,

smanjuje oticanje,

povećava elastičnost desni,

smanjuje krvarenje,

ubrzava zarastanje rana,

štiti sluznicu od infekcija.

Klinička ispitivanja pokazuju da nova formula GengigelPrvi zubići brže i djelotvornije olakšava simptome kod nicanja zuba od gelova s lokalnim anestetikom. 

Gengigel Prvi zubićije efikasna pomoć:

kod ozljeda desni zbog ispadanja mliječnih zuba,

kod ranica i ulkusa (afti) u ustima,

kod upala i krvarenja desni zbog različitih uzroka.

VITAMIN C 500mg, 10 kesica

2,43 KM

Jedna kesica sadrži 0.05 g vitamina C. Sadržaj kesice rastvoriti u vodi,mlakom čaju ili voćnom soku po potrebi u zavisnosti od uzrasta djeteta,najviše tri do četiri puta dnevno jednu do dvije kesice. Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićeno od svjetlosti.

PAMPERS ACTIVE BABY 1, 2-5 kg, 43 kom.

14,48 KM

Pampers pelene active baby 1 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 1

AURA Maskara vodootporna za 3D izgled trepavica namijenjena je svima koji nemaju mnogo vremena za makeup i kojima je potrebna maskara koja će u jednom potezu učiniti sve potrebno da bi trepavice izgledale savršeno. Četkica sa gusto raspoređenim dlačicama pruža već u prvom sloju 3D izgled trepavica. Volumen, dužina i savršeno uvijene trepavice su zagaratovane.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva