MERZ Special hair cps A60

34,99 KM
Sa PDV-om

Dodatak prehrani za ubrzani rast guste i jake kose te protiv opadanja kose

Vratite svojoj kosi život pažljivo odabranom kombinacijom 15 vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i aminokiselina!

Merz Spezial Hair kapsule sadrže cink, biotin, L-cistein te ekstrakt paprike i zelenog čaja koji podstiču rast guste i jake kose te doprinose očuvanju zdrave kose. 

Zašto nam treba Merz Spezial Hair? 

Za jaku, gustu i sjajnu kosu,

Za ubrzan rast kose i borbu protiv opadanja kose,

Za borbu protiv opadanja kose nakon trudnoće,

Za očuvanje pigmenta i prirodne boje kose.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

ANTHELIOS DP LOTION:
Veoma visoka zaštita. Osjetljiva dječija koža. Koža djece sklona netoleranciji na sunce. Vrlo intenzivno sunce. INOVACIJA: Optimalna zaštita SPF 50+ ojačana protiv štetnog djelovanja UV zraka  zahvaljujuci patentiranom sistemu filtera Mexoplex® udruženog sa termalnom vodom La Roche-Posay koja umiruje i djeluje antioksidativno.

LIPIKAR GEL LAVANT:
Lipikar gel za tuširanje nežno čisti lice i tijelo. Umiruje i pruža cjelodnevnu zaštitu za osjetljivu i suvu kožu čitave porodice. Pogodno za bebe, djecu i odrasle.
Sa umirujućim niacinamidom i karite puterom koji obnavlja lipide, hrani kožu već pod tušem. Prikladno za primjenu na brojnim dijelovima tijela (lice, tijelo, vlasište kod novorođenčadi i intimna područja). Za kožu neutralna pH-vrijednost.

HIPER HAMA gel, 50 ml

6,65 KM

Destilat biljke Hamamelis Virginiana sadrži aktivne materije koje djeluju adstrigentno, zbog čega umiruje upaljenu i iritiranu kožu. Umanjuje tegobe kod uboja i otklanja modrice. D-pantenol ubrzava regeneraciju tkiva, vezuje vodu u koži čime spriječava njenu dehidrataciju. Ekstrakt kamilice spriječava upalu kože, a ekstrakt aloje stimuliše hidrataciju i pojačava prirodnu zaštitnu funkciju kože.

GALENFARM Zeleni čaj, 50g

3,83 KM

Zeleni čaj poznat je po brojnim zdravstvenim blagodatima, a nutricionistica Amy Gholston navodi da je zeleni čaj jedna od najzdravijih opcija za piće. Koristi se za gubitak tjesene težine, snižava loš holesterol, pomaže kod lošeg zadaha, pomaže u spriječavanju raka, kod problematične kože.

Intenzivna hidratacija i zaštitna njega za veoma suhu, grubu i ljuskavu kožu. Pruža neposredno olakšanje i smanjuje osjećaj zatezanja.

Trosmjerno djelovanje hidratizirajućih i njegujućih aktivnih sastojaka uključuje duboku i dugotrajnu hidrataciju kože, njegu i regeneraciju, kao i obnavljanje pravilnog rada vlastite zaštitne barijere. 

Proizvod sprječava pucanje i keratozu epiderme

Livorex forte, 30 tableta

18,95 KM

Livorex forte tablete su prirodni dijetetski proizvod sa 12 aktivnih sastojaka, namjenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre.

Prirodni hepatoprotektiv sa biljnim ekstraktima i vitaminima.

Antiinflamatorno, antioksidativno i regenerativno dejstvo na jetru

Potporna metabolička funkcija.

Za olakšanu detoksikaciju organizma.

Za očuvanje fizioloških funkcija jetre.

GALENFARM Herpes mast, 15 g

6,47 KM

HERPES MAST je namijenjena djeci i odraslima u terapiji herpesa. U svom sastavu sadrži 10% propolis i 10% ulje nevena koji u kratkom vremenu sa velikom efikasnošću saniraju problem herpesa. Koristi se tako da se nanosi 2 do 3 puta dnevno na oboljelo mjesto.

Aptamil Pronutra 1 proizveden je od obranog mlijeka s biljnim uljima, a namijenjen je maloj djeci od navršene 1 godine.

Aptamil Pronutra 1 - temeljen na 40 godina istraživanja - odgovara najnovijim preporukama prehrambenih stručnjaka. Receptura je prilagođena prehrambenim potrebama male djece od 1. godine nadalje i podržava imunološki sistem Vašeg djeteta vitaminima A, C i D.

Sadrži biljna ulja bez palminog ulja.

• Pogodna za grubu i hrapavu kožu tijela. Također je pogodna za kožu sklonu folikularnoj keratozi.

• Nježno ublažava grubu i hrapavu teksturu kože.

• Glavni sastojci: urea, salicilna kiselina, LHA i hijaluronska kiselina.

• Bez čestica za mehanički piling.

• S tri esencijalna ceramida za zaštitu prirodne barijere kože.

Vrlo visoka zaštita od sunca za lice. Pomaže u sprečavanju bora, tamnih mrlja i oksidativnog stresa kao posljedica UV zračenja i onečišćenja. Patentirana NETLOCK tehnologija: nova tehnologija umreženih filtara u laganom sloju za ultra lak, nevidljiv, nemasni trag. Otporan na znoj. Hipoalergen, testiran pod oftamološkom kontrolom. Probiotičke frakcije. Peptidi.

Hidratantna krema koja vraća koži punoću.

Jedinstvena hidratantna, obnavljajuća formula s dvije čiste hijaluronske kiseline i vitaminom B5.

Vraća koži punoću i pomaže kod obnove kožne barijere.

Koža djeluje obnovljeno i izgleda punije.

Duboko hidratizirana, koža trenutno vraća svoju elastičnost.

Bore izgledaju izglađene i umanjene.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva