Eucerin ph5 blaga krema za osjetljivu kožu tijela, 450 ml

30,89 KM
Sa PDV-om

Čuva odbrambeni mehanizam i zaštitnu funkciju kože.

Pruža dugotrajnu hidrataciju.

Nježna formula, lako se razmazuje i brzo se upija.

Posebno se preporučuje za dojenčad i malu djecu.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Vitamin D 5600 I.E. - 26cps

13,76 KM

Vitamin D je neophodan za mnoge vitalne funkcije. Vitamin D3 igra važnu ulogu u postizanju čvrstih kostiju i zuba. Vitamin D u organizmu sudjeluje u brojnim biokemijskim procesima i neophodan je za održanje normalne razine kalcija i fosfora u krvi, izgradnju i održanje zdravih kostiju i zuba, kontrolu diobe stanica i njihovu specijalizaciju, funkciju imuno sustava. 

Jekoderm mast, 25gr

8,48 KM

Jekoderm mast se primenjuje za pospješivanje epitelizacije i njegu kože. Preporučuje se za tretman: kože izložene štetnim uticajima i poslije sunčanja; zdrave, osjetljive kože; iritacija i ojeda, posebno na pregibima, izazvanih trenjem ili prekomjernim znojenjem; iritacija i ojeda kože beba; suve, perutave i ispucale kože.

  • Ublažava tegobe nervoznog stomaka
  • Pomaže bolje varenje i reguliše metabolizam
  • Otklanja nadutost stomaka i mučninu
  • Protiv gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu
  • Štiti i regeneriše ćelije jetre
  • Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih štetnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat
  • Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
  • Zaustavlja helikobakter pilori
  • Eliminiše toksične materije iz organizma

Ukoliko imate nervozan stomak, savjetujemo vam da uz komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i kapi br. 33 Antistres za opuštanje i ublažavanje stresa . 

ESI NO DOL krema, 100 ml

14,53 KM

No Dol krema preporučuje se zbog svog zaštitnog i umirujućeg djelovanja, pomaže smanjenju bolova i ukočenosti. Djeluje protuupalno, analgetički, antireumatski i smanjuje upalu. Idealno rješenje za bolne zglobove i mišićnu ukočenost.

SINULAN DUO forte, 15 tableta

12,36 KM

Sinulan duo Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (divizma, zova, gencijana, verbena, ren i dragoljub). 

Zova doprinosi funkciji imunskog sistema. Verbena doprinosi respiratornom zdravlju. Gencijana doprinosi vitalnosti organizma.

Dvostruko rješenje za upalu sinusa i bronhitis!

Namijenjen je osobama sa rinitisom, sinuzitisom i bronhitisom. 

Umiruje gornji i donji respiratorni trakt 

Pomaže disanje i razrijeđuje sekret u disajnim putevima. 

Djeluje protivupalno i antibakterijski.

ProPolisPlus Propolis u medu

12,62 KM

Visokokvalitetan i kompleksan sastav ovog preparata krije tajnu nezamjenjivih i dragocjenih pčelinjih proizvoda i prirodnih proizvoda uopšte.

Ovaj preparat povećava imunobiološku otpornost organizma i ubrzava proces izliječenja mnogih oboljenja, naročito oboljenja želuca, jetre i crijeva. Poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, ublažava kongestiju i kašalj, i ima umirujuće dejstvo na nervozu stomaka. Vrlo je djelotvoran u liječenju astme, bronhitisa i virusnih infekcija. Takođe se smatra da ubrzava proces zarastanja čireva, pospješuje rast ćelija i pomaže u kontroli krvnog pritiska. Propolis u medu poboljšava pamćenje, jača koncentraciju i bitno skraćuje period odmora poslije psihičke iscrpljenosti.

ECOMER je klinički potvrđen suplement za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma zahvaljujući trostrukom mehanizmu dejstva. ECOMER je imunomodulator, imunostimulator i antioksidans. ECOMER sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkil-glicerola iz ulja ajkuline jetre. Alkilgliceroli se prirodno javljaju u ljudskom organizmu, posebno u majčinom mlijeku, a pomažu da organizam ostane snažan i otporan.

PAMPERS ACTIVE BABY 2, 4-5 kg, 43 kom.

16,71 KM

Pampers pelene active baby 2 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 2

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva