Eucerin DermoPURE matirajući fluid, 50ml

35,59 KM
Sa PDV-om

Za masnu kožu sklonu nepravilnostima i aknama.

Osmosatni učinak protiv sjaja. Pomaže u smanjenu akni i zaglađuje kožu.

Inovativan Eucerin DERMOPURE Matirajući fluid učinkovito neutralizira prištiće i mitesere te pomaže u dugoročnom kontroliranju masne i aknama sklone kože. Matirajući fluid sadrži:

Salicilna kiselina: antibakterijski i komedolitički učinak pomaže u smanjenju nečistoća i sprječava njihovo pojavljivanje

Licochalcon A: smiruje iritaciju kože i upale te smanjuje crvenilo

Tehnologija regulisanja viška sebuma: smanjuje proizvodnju sebuma.

Matirajuće čestice: osiguravaju osmosatni efekt protiv sjaja bez začepljenja pora.

Koža je značajno čišća, a dugotrajni učinak bez sjaja poboljšava izgled kože.

Može se koristiti tokom trudnoće.

Količina
Add to wishlist

Eucerin DermoPure Piling sadrži formulaciju bez ulja, sa mlječnom kiselinom. Djeluje direktno na mjestu problema bez isušivanja kože. Pogodan za lice i tijelo, mikročestice za čišćenje pora nježno skidaju izumrle ćelije sa kože, ne oštećujući je. Blago čisti kožu i uklanja šminku. Pore su očišćene, količina nečistoće i mitisera je smanjena, a koža je primetno čistija i nježnija nakon tretmana.

Koristite piling jednom nedeljno umesto Gela za čišćenje.

Upotreba i način primjene:

Pokvasite lice i/ili tijelo. Nanesite preparat na ruke. Blago umasirajte na lice i/ili tijelo. Temeljno isperite. Nakon toga nanesite odgovarajući preparat za njegu kao što je Eucerin DermoPure Matirajući fluid. Izbegavajte kontakt sa očima. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Obje djelotvorne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

Vodite brigu o svojoj koži, kosi i noktima savršenom kombinacijom od 13 vitamina i minerala koja ih hrani iznutra. Merz Spezial dražeje sadrže vitamin C, biotin i cink. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože, a biotin i cink doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.

Povećavaju prirodno stvaranje kolagena u koži i poboljšavaju elastičnost kože lica,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i opadanje kose,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i krhkost noktiju,

Za svježu i zdravu kožu, jaku kosu i čvrste nokte.

VIGA Vozić za divlje životinje

16,31 KM

Drvena slagalica umetaljka na postolju, sa točkovima, set koji se sastoji od četiri elementa čijim građenjem se dobija vozić i 3 figure divljih životinja.

Sve VIGA igračke izrađene su od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja. Pogodno za djecu od 3+ godine.

Dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima B skupine.

Vitamin B1 (tiamin) i biotin doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnoj funkciji srca. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Vitamin B2 (riboflavin), niacin, pantotenska kiselina, vitamin B6, folat (folna kiselina) i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

PROBIOKID IMMUNO D3, 10 kesica

15,79 KM

PROBIOKID IMMUNO D3, prašak za oralnu upotrebu je dodatak ishrani, simbiotik koji sadrži 15 milijardi probiotskih bakterija u jednoj kesici uz dodatak prebiotika - fruktooligosaharida i vitamina D3. Preporučuje se preventivno svakom djetetu za jačanje imuniteta, a posebno djeci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (vrtić ili školu) ili često koriste antibiotike. 

Čisti 100%-tni sok na suncu dozrelog nara.

Sok od nara dobar je za zdravlje srca i krvnih sudova. Smanjuje holesterol i tlak.

Pažljivo odabrani, na suncu dozreli ekološki uzgojeni plodovi nara se odmah nakon ubiranja prešaju, te dalje obrađuju u pogonima Rabenhorsta. Nježnom obradom nastaje visokokvalitetan, direktan sok sa svom svojom puninom i sačuvanim prirodnim sastojcima.

Ovo hranjivo voće bogato antioksidansima oduvijek je cijenjeno kao simbol zdravlja, plodnosti i vječnog života. Naročito su popularni njegovi sok, sjemenke i ulje.

Mnoge studije potvrdile su da se radi o jednom od najljekovitijeg voća na svijetu zbog blagotvornog uticaja na kardiovaskularni, nervni i koštani sistem.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva