Camomile higijenski noćni ulošci normal, 14 kom.

3,76 KM
Sa PDV-om

Da biste mirno spavali cijele noći bez obzira na obilnost mjesečnog ciklusa i osjetljivost kože, odaberite Naturella Classic Night Camomile, higijenske uloške koji su 40% širi od varijanti Normal i Maxi. Pouzdanu noćnu zaštitu garantuje i ekskluzivan sistem upijanja koji zadržava tekućinu daleko od kože, kao i krilca koja drže uložak na mjestu, a o koži brine poseban sistem njege. Naime, ulošci iz linije Naturella Classic jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Za svakodnevnu svježinu i zaštitu isprobajte dnevne uloške Naturella.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

EYE BAGS AWAY EYE CREAM je nova, organska i prirodna krema protiv kesica ispod očiju.

Glavni sastojci su EYESERYL®,  kofein i zeleni čaj.

EYESERYL® je tetrapeptid s anti-edematoznim (smanjuje otečenost) djelovanjem koji dokazano smanjuje kesice ispod očiju tako što inhibira vaskularnu propusnost. Djeluje kao antioksidans, jača, obnavlja i revitalizira stanice kože.

U kliničkim ispitivanjima 95% volontera je zapazilo poboljšanje nakon 60 dana.

Nailner olovka protiv gljivica 2 u 1 upotrebljava se kod gljivičnih infekcija noktiju i brzo poboljšava izgled nokta. Uklanja gljivične infekcije noktiju - prodiranjem kroz slojeve keratina i snižavanjem pH vrijednosti zaraženog nokta Nailner stvara nepovoljnu okolinu za gljivice i posljedično ih uklanja. 

Praktična olovka omogućuje jednostavno i brzo nanošenje. Sadržaj olovke dovoljan je za oko 300 nanošenja.

Lisciani Mali Genije Tablica množenja i zadaci je edukativna igra koja sadrži aritmetički kviz koji može biti jako zanimljiva, ako Vaš Zvrk voli matematiku ili tražite način da mu je približite. Ovaj edukativni set prati program osnovne škole i napravljen je da provede dijete kroz tablicu množenja i ostale matematičke radnje. Igra je slična društvenim igrama. Takmičari prelaze polja na tabli, odgovaraju na pitanja iz matematike i savladavaju mini igre u tablici. Zahvaljujući igri koja je podijeljena u tri nivoa po težini čak i najmlađa djeca mogu da se igraju i zabave sa aritmetikom.

Dimenzije proizvoda: 28cmx28cm

Materijal: Karton i plastika

Preporučeno za uzrast: 5-10 godina

Dostupno izdanje na hrvatskom jeziku.

Beliema expert intimna kupka, 200 ml

12,69 KM

* Beliema Expert intimna kupka sa mliječnom kiselinom.

* Namijenjena posebnoj njezi i higijeni tokom povećanog rizika od infekcije bakterijama i gljivicama.

* Razvijena u saradnji sa ginekolozima, Beliema zadovoljava potrebe higijene kože genitalnog područja osoba llepšeg pola.

FEMIBION 2 sadrži 11 vitamina + holin, selen, jod, željezo, lutein, cink, magnezij, DHA - omega 3 masne kiseline. Namjenjen je za trudnice od 13.- 40. nedjelje trudnoće i majkama koje doje. Svi vitamini i minerali u Femibionu su prisutni u tačno definisanim količinama u odnosu na period trudnoće i specifične potrebe žene u tom periodu. Pratile su se evropske/svjetske preporuke kao i prosječni unos kroz hranu.

U kutiji Femibiona 2 se nalaze tablete i kapsule.

Sirup bijelog sljeza je dijetetski proizvod, dodatak ishrani koji se koristi protiv kašlja.

Ovaj biljni sirup sadrži macerat korijena bijelog sljeza, tečni ekstrakt cvijeta kamilice i tečni ekstrakt lista koprive i ploda šipka. Sirup bijelog sljeza pomaže smanjenju kašlja, olakšava iskašljavanje, smiruje upalu usne duplje i podiže imunitet.

BiVits ACTIVA Vitamin B complex je dijetetski proizvod koji objedinjuje vitamine B grupe i omogućava nadoknadu cijelog kompleksa u jednoj tableti. BiVits ACTIVA Vitamin B complex sadrži aktivan oblik folne kiseline, koji doprinosi boljoj iskoristljivosti proizvoda. Kompleks doprinosi normalnoj psihološkoj i nervnoj funkciji, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B grupe doprinose jačanju i boljem izgledu kose, kože, noktiju i zdravlju srca i krvnih sudova.

Sastav:

Vitamin B3 (nikotinamind) 25 mg

Vitamin B5 (kalcijum-B-pantotenat) 5 mg

Vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid) 3 mg

Vitamin B2 (riboflavin) 3, 4 mg

Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 2 mg

Vitamin B12 (cijanokobalamin) 1 µg

Vitamin B9 (kalcijumova so 5-metiltetrahidrofolne kiseline) 100 µg

LISCIANI Roller Ball

51,48 KM

Zabavni toranj napravljen od plastike kako bi se lopta mogla spustiti. S velikom životinjskom igrom na dnu gdje lopta završava, djeca se mogu igrati s farmom,šumom i morskim životinjama.

Za uzrast od 1 godine starosti.

Aktivni sastojci preparata djeluju dvostruko na respiratorne organe. Pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima. Pored toga, aktivni sastojci preparata smanjuju osjetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i djeluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i prorjeđuju astmatične napade.

PRIMED 2 za disajne puteve stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva. Hranjivi sastojci blagotvorno djeluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Prirodan sastav čini preparat pogodnim za svakodnevnu upotrebu u dužem vremenskom periodu, bez propratnih neželjenih efekata. NE SADRŽI VJEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.

GALENFARM ČAJ PELIN, 50g

2,81 KM

Čaj od pelina se koristi za liječenje reumatizma, gihta i crijevnih parazita, naročito kod parazita koji uzrokuje giardijazu (Giardia lamblia). Također je tradicionalni lijek za bolesti želuca i žučnjaka te za poboljšavanje apetita. Možete ga piti i kad se oporavljate od prehlade ili gripe jer se smatra pićem koje osnažuje. Ponekad se konzumira kao narkotik ili mentalni stimulans, a koristio se i kao insekticid.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva