Ultra higijenski ulošci normal, 20 kom.

4,06 KM
Sa PDV-om

Higijenski ulošci s krilcima Naturella Ultra Normal i mirisom kamilice imaju izuzeto moćnu upijajuću jezgru koja brzo odvlači tekućinu od kože pružajući pouzdanu zaštitu. I dalje su tanki i mekani, a zahvaljujući losionu Dermacrem koji sprječava iritacije, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Tražite li pouzdanu zaštitu koju su odobrili i dermatolozi, birajte higijenske uloške Naturella Ultra, dostupne u još dvije mirisne varijante: s mirisom nadahnutim zelenim čajem ili nevenom. Za dodatnu njegu i zaštitu tokom noći isprobajte varijantu Naturella Ultra Night s dužim zadnjim dijelom.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Gengigel sprej, 20ml

19,11 KM

Gengigel u obliku spreja naročitoje primjeren za upotrebu na teže pristupačnim mjestima ili bolnim predjelima u ustima. Prikladno pakovanje za upotrebu "na putovanju".

Kada upotrijebitiGengigel sprej?

Gengigelsprej omogućuje brzu i djelotvornu pomoć za:

upalu, krvarenje i oticanje desni,

afte i druge ranice u ustima,

produbljene džepove u desnima, gingivitis i parodontitis,

oštećenja desni zbog čišćenja zuba,vađenja zuba ili hirurških zahvata,

nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune i mostovi) ili mobilnih zubnih proteza.

Gengigel sprej je veganski proizvod, ne sadrži gluten, laktozu, šećer, genetički modifikovane organizme i neškodljiv je ako se proguta.

Zaštitite svoj imunitet D3 vitaminom od 1000 jedinica u samo jednoj kapsuli. 

Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba i ima funkciju u diobi ćelija.

LINCURA ČAJ Galenfarm, 50 g

4,14 KM

Lincura jača cijeli organizam, podstiče žlijezde na rad, jača mišiće, daje snagu, oživljava od nesvjestice, pomaže kod klonulosti, slabosti, kod preležane teške bolesti te kod iznemoglosti ili kolapsa (u obliku vina, rakije, praška, tinkture, čaja). Od lincure se pripremaju razna pića i likeri.

APURETIN, 30 kapsula

21,71 KM

Apuretin je dodatak ishrani sa biljkama i mineralima koji pomaže u borbi protiv zadržavanja vode u organizmu.

Apuretin Vam pomaže da se na jednostavan način riješite problema zadržavanja vode u organizmu. 

Apuretin je dijetetski suplement i ne može zamijeniti balansiranu i uravnoteženu ishranu. Preporučujemo da kombinujete Apuretin sa primjenom kontrolisanih dijeta i sportom kako bi se rješili problema zadržavanja vode u organizmu.

Apuretin je preparat na bazi biljaka i minerala, stoga ne remeti pravilno funkcionisanje organizma i nema negativne interakcije drugim lijekovima. Dodatak ishrani sa brusnicom, koprivom, jabukovim sirćem i cinkom.

Sastav: VODOOTPORNO. HIPOALERGENO” AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TALC, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM

Microlife BP B2 Basic.

Postavite manžetnu, startujte, izmjerite – i gotovo! Microlife BP B2 Basic sadrži sve značajne karakteristike koje su Vam potrebne za precizno mjerenje krvnog pritiska u kućnim uslovima. 30 memorijskih mjesta za dugoročno praćenje nivoa krvnog pritiska, PAD tehnologiju za detekciju srčanih aritmija, kao i indikator za provjeru pravilno postavljene manžetne.

OFTALMO Vitalis, 20 kapsula

35,52 KM

Oftalmo Vitalis je namjenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka. Lutein i zeaksantin su pigmenti normalno prisutni u oku. Imaju ulogu u zaštiti oka od potencijalno fototoksične plave svjetlosti i UV zraka, kao smanjenju oksidativnog oštećenja koja mogu dovesti do makularne degeneracije.

Nježni, pjenušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu lica i tijela. Posebno formulisan za osjetljivu kožu koja je normalna do masna te sklona nelagodi i nesavršenostima. Nježni pjenušavi gel dubinski čisti i uklanja ulja, prljavštinu i šminku bez narušavanja zaštitne barijere kože lica. Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tijela.

•Savršeno hladi, vlaži i omekšava kožu

•Sprječava prekomjernitransepidermalni gubitak vode

•Ublažava iritacije, eliminirapukotine hrapavost

•Brzo se upija

•Hipoalergen

Aktivni sastojci:

•Termalna voda

•Urea

•Bademovo ulje

•Oxynex K

•Shea puter

•Alantoin

•Glicerin

INDIKACIJE

Osjetljiva, suha, veoma suha i dehidrirana koža, posebno nakon izlaganja suncu.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva