To Go normal dnevni ulošci , 20 kom.

2,01 KM
Sa PDV-om

Prozračni dnevni ulošci Naturella To Go garantuju da ćete se cijelog dana osjećati svježe. Dermatološki testirano, nježni su prema koži i pružaju provjerenu suvoću. Naturella To Go, pouzdana svakodnevna svježina na koju se možete osloniti.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Pampers pelene active baby 6 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 6

URASAN FORTE kapsule, 30 kom.

25,41 KM

Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakt sjemena bundeve čija efikasnost je potvrđena u mnogim studijama kod osoba koje imaju probleme sa mokrenjem, a koji su povezani sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) ili iritabilnom mokraćnom bešikom.

Šanse za dobijanje BHP se povećavaju kod:

. Muškaraca starijih od 40 godina.

. BHP kod prethodnih članova porodice.

. Erektilne disfunkcije.

. Nedovoljne fizičke aktivnosti.

Simptomi BHP:

-Često, nedovoljno mokrenje.

-Noćno mokrenje.

-Teško otpočinjanje mokrenja.

-Bol tokom mokrenja.

-Bol prilikom ejakulacije.

-Neobična boja ili miris urina.

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3. Mlijeko umiruje iritacije i smiruje kožu - Alantoin i D-Pantenol umiruju kožu, smanjuju peckanje i olakšavaju zarastanje iritirane epiderme.

Ubrzava regeneraciju epiderme - zahvaljujući sadržaju ulja sjemenki lana, maslinovog ulja i shea putera koji obnavljaju i intenzivno njeguju dječiju suhu kožu. 

Co-Enzyme Q10 100 mg, 30 kapsula

25,65 KM

Natures aid Co-Q-10  100mg sadrži koenzim Q10 u dozi od 100mg.

Da bi funkcionisali, enzimima treba podrška koenzima. Jedan od najvažnijih koenzima je koenzim Q10 .

Proizvod je bez vještačkih boja i vještačkih aroma, konzervanasa, kvasca, laktoze i glutena. 

Kapsule su na bazi suncokretovog ulja da bi se olakšala optimalna apsorpcija suplementa.

Način upotrebe i doziranje: uzeti 1 kapsulu dnevno sa hranom.

Preporučuje se:

za usporavanje starenja i jačanje imuniteta,

kod hroničnog umora,

sportistima,

osobama sa srčanim tegobama.

Način upotrebe i doziranje: uzeti 1 kapsulu dnevno sa hranom.

Gengigel hidrogelna voda, 150 ml

25,26 KM

Gengigel hidrogelna voda za usta primjerena je za očuvanje zdravlja u usnoj šupljini. Zbog toga se preporučuje upotrebljavati je kao dio svakodnevne higijene usta. Djelotvorna, praktična i sigurna voda za usta djeluje ravnomjerno na čitavoj površini usne sluznice.

Gengigel hidrogelnavoda za usta:

održava desni zdravima,

namijenjena je za redovnu, svakodnevnu upotrebu,

umiruje desni nakon pranja zuba.

Osigurava efikasnu pomoć:

kod upale, krvarenja i oticanja desni,

kod afti i drugih ranica u ustima,

kod ozljeda i nadraženosti desni.

9 drvenih kocaka i postolje izrađeni od kvalitetnog drveta bukve. Dimenzije 14,5 x 14 x 6,60 cm. 

Uzrast: 2+.

Sigurnost i kvalitet uvijek su prioriteti brenda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tokom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.

Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice.

OPTI-FREE Express rastvor za dezinfekciju s ALDOX-om jedinstven je zbog sinergije trostrukog načina čišćenja: sadrži citrat, poloxamin i aminometilpro­panol (AMP-95*). Poloxamin je jedan od aktivnih komponenti otopine OPTI-FREE koji na poseban način pruža vlažnost i povećava udobnost tokom nošenja kontaktnih sočiva do 24 sata. Otopina OPTI-FREE Express je pogodan za dezinficiranje, čišćenje, ispiranje, vlaženje i čuvanje svih vrsti mekih kontaktnih sočiva.

Optifree Express je efikasno zaštitno sredstvo protiv bakterija i gljivica.

Natural Wealth MELATONIN RETARD za miran i neisprekidan san. Melatonin upravlja dnevnim ciklusima organizma te pokazuje snažan sinhronizacijski učinak na ritam sna i budnosti. Da bi mogao ispuniti svoju funkciju, melatonin mora biti prisutan u organizmu kroz duže vremensko razdoblje (5-7 sati), samo noću i iznad praga fiziološke koncentracije.

GALENFARM IVA ČAJ, 50g

3,24 KM

IVA ČAJ se preporučuje za jačanje imuniteta. Posebno je dobar izbor za ljude izložene jakom stresu. Gorke tvari iz trave ive pomažu kod raznih želučanih bolesti. Zbog svog antiseptičkog djelovanja, uništava patogene mikroorganizme i štetne tvari iz crijeva i želuca. Uspješno liječi razne infekcije, bolesti usta, grla,afte i gljivice. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva