PAMPERS ACTIVE BABY 4, 9-14 kg, 25 kom.

14,48 KM
Sa PDV-om

Pampers pelene active baby 4 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 4

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Serum za lice i vrat sa čistim retinolom namijenjen protiv starenja, čini kožu glatkom, hidriranom i obnovljenom. Za sve tipove kože Kombinacija retinola i vitamina B3 daju bolji rezultat i pogodan je za upotrebu osjetljivoj koži. Upotreba: Nanijeti 3-4 kapi seruma uveče na prethodno dobro očišćeno lice. Može se koristiti samostalno ili prije hidratantne kreme. Koristiti dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom.

SINULAN forte, 15 tableta

11,95 KM

Sinulan Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (gencijana, divizma, zova, verbena i andrografis). 

Gencijana doprinosi vitalnosti i snazi organizma. Divizma i justicija doprinose respiratornom zdravlju, opšem stanju organizma i odbrani organizma od spoljnih agenasa. Zova i justicija doprinose funkciji imunskog sistema. Cvijet zove doprinosi normalnom funkcionisanju gornjeg respiratornog trakta, bronhijalnoj sekreciji i zaštiti mukoze respiratornog trakta. 

Prirodno rješenje za probleme sa sinusima!

Namijenjen osobama sa prehladom i sinuzitisom. Smanjuje otok nosne sluznice, ublažava napetost u sinusima i olakšava disanje.

VIGA Set sjeckamo doručak

31,38 KM

Mali kuvari sada mogu sa potpunom sigurnošću savladati tehnike rezanja i tajne kuvara i stvoriti svoje ukusne recepte. Drveni set za doručak kompanije Viga uključuje dasku za sječenje i nož, tako da dijete razumije sječenje hrane na dva ili više komada, dok istovremeno razvija koordinaciju pokreta ruku i oka.

  • Štiti i regeneriše ćelije jetre
  • Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka i varenje

Preporučujemo vam da koristite i Biljni komplet br. 3 za stomak koji se sastoji od dva proizvoda, ovih biljnih kapi i biljnih kapi br. 64 . 

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lijekove. Može se koristiti i preventivno.

Za sve muškarce zrele dobi koji pate od sindroma povećane prostate kao i one koji zbog bilo kojeg razloga imaju problema s mokrenjem.

– Osjetno poboljšanje već nakon 2-3 sedmice.

– Izvrsni rezultati kod postojećih korisnika.

– Olakšava mokrenje i pridonosi održavanju normalne urinarne funkcije.

– Sabal palma ima dokazani zaštitni i terapijski učinak na simptome benigne hiperplazije prostate (BHP).

– Standardizirani ekstrakt pruža ujednačenu količinu u svakoj kapsuli.

Lagana dnevna krema za sve tipove kože s thiamidolom i licocalconom A. Učinkovito smanjuje hiperpigmentaciju i sprječava njeno ponovno pojavljivanje. Brzo se upija.

Patentirani sastojak thiamidol smanjuje nastanak hiperpigmentacije. SPF 30 + UVA učinkovito štiti kožu od starenja. Licocalcon A umiruje kožu.

Upotreba: Nanijeti ujutro na čisto lice, vrat i dekolte. Izbjegavati područje oko očiju. Redovitom upotrebom smanjuje nastanak hiperpigmentacije.

Upozorenje: Kremu s thiamidolom ne nanosti više od 4 puta dnevno!

Ge 132 je prirodni organski dijetetski suplement, neophodan za zdravo funkcionisanje organizma.  Germanijum (Ge 132) kao moćan antioksidans štiti naše ćelije i tkiva od oksidativnih oštećenja. 

Sastojci:

– ekstrakt pečurke Ganoderma lucidum (ili Reiši pečurka) 100mg (20%),

– matični mliječ 130mg (26%),

– resveratrol 80mg (16%),

– ajkulin proteinski kompleks 30mg (6%),

– ekstrakt zelenog čaja 80mg (20%),

– ekstrakt šipka 80mg (16%).

Način korištenja:

2 puta po 1 do 2 kapsule dnevno, maksimum 4 kapsule, prije ručka i doručka sa dosta vode.

Capilarte ojačavajući šampon protiv opadanja kose, različitih etiologija, preporučen je za kontinuiranu svakodnevnu upotrebu za osobe sa genetski slabom, tankom ili kosom sklonom opadanju.

Takođe, za osobe kod kojih je došlo do privremenog gubitka kose, uzrokovan ne-genetskim faktorima. Preporučuje se kao nastavak Capilarte tretmana za stimulaciju rasta kose.

Rujevina je izuzetno ljekovita biljka, te se zbog toga koristi za čišćenje organizma i mnogih drugih problema, suzbijanje dijareje, čira na želucu i urinarnih tegoba. Potražnja za rujevinom, kako čajem tako i kapima, biva svakodnevno sve veća, jer su se mnogi uvjerili u njena pozitivna dejstva.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva