PAMPERS ACTIVE BABY 5, 11-16 kg, 21 kom.

14,48 KM
Sa PDV-om

Pampers pelene active baby 5 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 5

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Naturellini su ulošci, kao što im i ime kaže, oduvijek bili nadahnuti prirodom i pružali nježnu njegu u one dane i noći kad vam je to najpotrebnije. Linija Cotton Protection ide korak dalje. Ne sadrži dodane mirise ni bojila, a površinski je sloj 100% pamučan i hipoalergenski. Kada tome dodate i sistem s vlaknima velike moći upijanja, znate da vas čeka nježna a pouzdana zaštita tokom cijele noći. Ovi higijenski ulošci imaju certifikat Cotton Inc i odobrenje udruženja Skin Health Alliance.

D-manozinn sadrži D manozu u kombinaciji sa suvim ekstraktom ploda acerole, vitaminom C i cinkom.

Namijenjen je osobama sa čestim i ponavljajućim infekcijama urinarnog trakta uzrokovanih bakterijom Escherichia coli.

Način upotrebe i doziranje: Odrasli i djeca preko 12 godina u slučaju akutnih infekcija uzimajti na 4 sata 1 kesicu, razmućenu u čaši vode ili soka, tokom 3 dana, a zatim nastaviti sa uzimanjem 1 kesice 2 puta dnevno. Prevencija: jednom dnevno jednu kesicu praška rastvoriti u čaši vode ili soka. Dojenčad i djeca do 12 godina u slučaju akutnih infekcija uzimati na 4 sata 1/2 kesice, razmućenu u čaši vode ili soka, tokom 3 dana, a zatim nastaviti sa uzimanjem 1/2 kesice 2 puta dnevno. Prevencija: jednom dnevno 1/2 kesice praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Vital Plus Active H3 za lice, vrat, dekolte. 70% hranjivosti - 30% hidratacije.

Emulzija s visokom gradacijom hranjivih supstanci. Primjerena za vrlo dehidriranu, tanku, zrelu kožu koja treba ULTRA HRANJIVO i REVITALIZIRAJUĆE djelovanje.

Savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče, prilagođavajući količinu kreme koju koristimo. Ujutro koristimo minimalnu, a naveče obilniju količinu kako bi optimizovalii revitalizirajuće i učvrščujuće djelovanje koje se naročito događa tokom noći.

Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u ublažavanju boli uzrokovane ranicama u ustima, kao što su ranice nastale usljed aftoznog stoatitisa, aftoznih čireva, kao i ranice nastale usljed nanošenja ortodontskih aparatića i neodgovarajuće zubne protetike. Ovaj proizvod je takođe indiciran i za difuzne aftozne čireve.

INPHARM CardiofortIN, 30 kapsula

46,62 KM

CardiofortIN sadrži 5 važnih antioksidanasa (koenzim Q10, resveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina) iz prirode na jednom mjestu, koji svojim sinergističkim dejstvom mogu doprinjeti:

  • Snižava nivo homocisteina koji je prediktor KV događaja – “doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina”
  • Izražen kardioprotektivni efekat – pozitivan efekat na endokard i miokardiocite
  • Usporenje procesa starenja
  • Pozitivan efekat kod sportista i “sindroma hroničnog umora” 
  • Pozitivan efekat na metaboličke procese
  • Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema
  • Pozitivan efekat na endotel krvnih sudova – doprinosi vazorelaksaciji i popravljanju endotelne disfunkcije i prevenciji nastanka ateroskeroze i njenih komplikacija

Da biste mirno spavali cijele noći bez obzira na obilnost mjesečnog ciklusa i osjetljivost kože, odaberite Naturella Classic Night Camomile, higijenske uloške koji su 40% širi od varijanti Normal i Maxi. Pouzdanu noćnu zaštitu garantuje i ekskluzivan sistem upijanja koji zadržava tekućinu daleko od kože, kao i krilca koja drže uložak na mjestu, a o koži brine poseban sistem njege. Naime, ulošci iz linije Naturella Classic jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Za svakodnevnu svježinu i zaštitu isprobajte dnevne uloške Naturella.

BiVits ACTIVA Selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu.

BiVits Selen doprinosi:

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Pravilnoj funkciji imunog sistema,

– Normalnoj reprodukciji i procesu spermatogeneze,

– Održavanje normalne kose, kože i noktiju.

Upotreba: 1 tableta dnevno

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva