MARSOVCI Proimun Acute, 5 kesica

16,47 KM
Sa PDV-om

Marsovci Proimune Acute  sadrži beta-glukane, ekstrakt crne bazge i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i povećanju apsorpcije željeza. Crna bazga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema, a matičnjak deluje umirujuće na gornji respiratorni trakt.

Namijenjen je jačanju imunog sistema u akutnoj fazi prehlade. Bez šećera, umjetnih boja i konzervansasa.

Djeca starija od 7 godina i odrasli jedna kesica dnevno, bilo kada u toku dana. Pomiješati sadržaj kesice sa 200 mL tople (ne vruće) vode i popiti.  Djeci od 3 do 7 godina-  ½ kesice dnevno.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Nailner olovka protiv gljivica 2 u 1 upotrebljava se kod gljivičnih infekcija noktiju i brzo poboljšava izgled nokta. Uklanja gljivične infekcije noktiju - prodiranjem kroz slojeve keratina i snižavanjem pH vrijednosti zaraženog nokta Nailner stvara nepovoljnu okolinu za gljivice i posljedično ih uklanja. 

Praktična olovka omogućuje jednostavno i brzo nanošenje. Sadržaj olovke dovoljan je za oko 300 nanošenja.

Četkica za zube CURAPROX ultra soft 5460 za sve koji vole svoje desni. Četkica za zube Curaprox ultra soft izuzetno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima.

Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN vlakana promjera 0,1 mm.

Četkica ima osmerougaoni držač koji omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod uglom od 45 stepeni tokom čišćenja.

Antirougeurs JOUR zaštitna hidratantna krema SPF 20 je bogata hidratantna krema za suhu do vrlo suhu osjetljivu kožu sklonu crvenilu.

Ublažava crvenilo stimulirajući mikrocirkulaciju i jača stjenke krvnih žila (sadrži ekstrakt veprine obogaćen saponinima i hesperidin metil halkon).

Obogaćen prirodnim uljima štiti kožu.

Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Štiti od širokog spektra UVA i UVB zraka (SPF 20).

Smanjuje otečenost, sadrži dekstran sulfat koji uklanja nakupljenu tekućinu iz tkiva.  

Sadrži biljne proteine, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt zlatnog korijena, koji poboljšavaju elastičnost kože, smanjuje broj i dubinu bora i sprječava njihovo produbljivanje. ARS 4 potiče obnavljanje prethodno oštećene kože.

Kompleks sastojaka za obnavljanje koji djeluju sinergijski: arganovo ulje i vitamin E, koži pružaju tzv. građevne blokove i jačaju njenu strukturu. Štiti epidermalne lipide, kao i kolagenska i elastinska vlakna, koja tvore prirodnu pregradu kože protiv degeneracije. Dodatno, stimulira proizvodnju beta-endorfina u koži koji suzbijaju učinke stresa i umora. Shea maslac i Medilan održavaju pravilno vlaženje kože i pojačavaju vlastita regenerativna svojstva za vrijeme spavanja, kada metabolizam opadne.

Kad je koža osjetljiva, nužno je ne samo obnavljanje vanjske barijere nego i očuvanje njene mikrobiotičke barijere – nevidljive barijere koja prirodno štiti kožu kako bi smanjila njenu osjetljivost. To je uloga prebiotika.

48 sati hidratacije. Obnavlja i štiti barijeru kože.

Intenzivno smiruje. Smiruje i smanjuje iritaciju kože.

Osjetljiva koža. Zatezanje, peckanje, suhoća, crvenilo.

83% UMIRUJUĆIH I ZAŠTITNIH AKTIVNIH SASTOJAKA:

Glicerin hidratizira i do 48 sati.

Ceramid obnavlja i štiti kožnu barijeru

Vitamin B3 intenzivno smiruje

La Roche-Posay termalna voda smanjuje iritacije na koži.

17% komplementarnih sastojaka koji osiguravaju ugodno i jednostavno nanošenje i očuvanje kvaliteta sastojaka. Bez iritacije/bez nadraživanja. Visoka tolerancija, pogodno čak i za bebe.

CeraVe Eye Repair Cream 14ml

27,59 KM

CeraVe Eye Repair Cream s morskim kompleksom za smanjenje podočnjaka i vrećica ispod očiju, pogodna za svu kožu, uključujući i atopijsku, jer ceramid dubinski hidratizira i umiruje kožu.

Ključni sastojci:

  • ceramidi 1, 3 i 6-II - pomažu u obnavljanju kožne barijere zbog biokompatibilnosti i sposobnosti zadržavanja vlage,
  • hijaluronska kiselina - ispunjava kožu vlagom i glatkoćom,
  • niacinamid - pomaže smanjiti upalu i umiriti kožu,
  • morski i botanički kompleks pomaže smanjiti podočnjake i oticanje očiju.

Mam poklon set easy start

29,16 KM

Set se satoji od: 1 Anti-colic bočice 260 ml

1 Anti-colic bočice 130 ml

1 dude Start

Anti-colic bočice smanjuju pojavu mjehurića i grčeva. Mekani sisač oponaša oblik majčine bradavice tokom dojenja/ idealan u kombinaciji s dojenjem. Na Anti-colic bočici 130 ml dolazi sisač veličine 0- za starost 0+ mjeseci, a na Anti-colic bočici 260 ml dolazi sisač 2- za starost od 2-4 mj.

Dostupan u plavoj i roza boji.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva