Mam poklon set easy start

29,16 KM
Sa PDV-om

Set se satoji od: 1 Anti-colic bočice 260 ml

1 Anti-colic bočice 130 ml

1 dude Start

Anti-colic bočice smanjuju pojavu mjehurića i grčeva. Mekani sisač oponaša oblik majčine bradavice tokom dojenja/ idealan u kombinaciji s dojenjem. Na Anti-colic bočici 130 ml dolazi sisač veličine 0- za starost 0+ mjeseci, a na Anti-colic bočici 260 ml dolazi sisač 2- za starost od 2-4 mj.

Dostupan u plavoj i roza boji.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS NEVIDLJIVI SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA ZA DJECU SPF50+. ZA LICE I TIJELO.
VRLO VISOKAUVB / UVA ZAŠTITA
Za osjetljivu dječju kožu. Izuzetno otporna na vodu, znoj i pijesak. Ne nadražuje oči. Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Ispitano na alergije. Ne ostavlja bijele tragove.

LIPIKAR GEL LAVANT:
Lipikar gel za tuširanje nežno čisti lice i telo. Umiruje i pruža celodnevnu zaštitu za osjetljivu i suvu kožu čitave porodice. Pogodno za bebe, djecu i odrasle.
Sa umirujućim niacinamidom i karite puterom koji obnavlja lipide, hrani kožu već pod tušem. Prikladno za primjenu na brojnim dijelovima tijela (lice, tijelo, vlasište kod novorođenčadi i intimna područja). Za kožu neutralna pH-vrednost.

Rilastil SS Age repair SPF 50+ 40 ml je brzoupijajuća krema za sunčanje za lice, pogodna za sve tipove kože, s visokim zaštitnim faktorom koji štiti kožu od opeklina, mrlja i osipa od sunca. Sadrži kompleks Agerepair koji ujedno sprječava i vidljivo smanjuje znakove fotostarenja (starenje uzrokovano UV zračenjem koje predstavlja čak 80% vanjskog starenja kože). Štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, plavim svjetlom i infracrvenim zrakama.

Sadrži biljne proteine, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt zlatnog korijena, koji poboljšavaju elastičnost kože, smanjuje broj i dubinu bora i sprječava njihovo produbljivanje. ARS 4 potiče obnavljanje prethodno oštećene kože.

Kompleks sastojaka za obnavljanje koji djeluju sinergijski: arganovo ulje i vitamin E, koži pružaju tzv. građevne blokove i jačaju njenu strukturu. Štiti epidermalne lipide, kao i kolagenska i elastinska vlakna, koja tvore prirodnu pregradu kože protiv degeneracije. Dodatno, stimulira proizvodnju beta-endorfina u koži koji suzbijaju učinke stresa i umora. Shea maslac i Medilan održavaju pravilno vlaženje kože i pojačavaju vlastita regenerativna svojstva za vrijeme spavanja, kada metabolizam opadne.

PINO Lokomotiva na povlačenje

25,90 KM

Lokomotiva koje je u isto vrijeme igračka na povlačenje i zvučna igračka. Dijete može da je nosi, prenosi, vuče, gura, sklapa, rasklapa, baca… Osim toga, može da je sluša, posmatra, dodiruje, miriše… Kvalitetne boje dozvoljavaju, veoma važno, ispitivanje usnama. Drugim riječima, dijete igračku može da istražuje svim svojim čulima. Tako ova igračka podstiče intelektualni, muzičko – ritmički, motorički razvoj, kao i razvoj čulne osetljivosti malog djeteta. Napravljena od kaučukovog drveta. Dimenzije: 14.5×9.5×11 cm Preporučen uzrast: za djecu stariju od 12 mjeseci.

Novalac Ar, 400g

21,23 KM

Novalac AR početna mliječna hrana primjerena je za dojenčad s vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. mjeseca ako ih majke ne doje. Novalac AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do navršenog 6. mjeseca, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci dio je raznolike prehrane.

Uklanja fleke, posvjetljuje i ujednačava ten i štiti od sunca.

Pigmentbio Daily Care SPF50+ sadrži LUMIREVEAL™ tehnologiju, inspirisanu referentnim tretmanima dermatologa (kao što je Kligmanov trio), koja otkriva svjetlinu izvornog tena. Pomaže biološki smanjiti proizvodnju melanina dok potiče obnovu stanica za korektivni i preventivni učinak posvjetljivanja.

VIGA Kasa

43,52 KM

Set uključuje kasu, kreditnu karticu, 40 kovanica i jednu rolu papira za kasu.

VIGA igračke su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i boja koje nisu toksične za djecu.

Uzrast: 3+

LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 SPF50 balzam višestruko obnavlja kožu. Posebno je namijenjen obnovi osjetljive kože nakon iritativnog dermatitisa i epidermalnih promjena.

Koristi se kod suve nadražene kože kod odraslih, djece i beba (ispucala koža, suva koža koja se ljušti..). Može se nanositi na tijelo, lice i usne. Ne ostavlja bijele tragove.

Nakon mjesec dana kliničkog ispitivanja, pacijenti tvrde da Cicaplast Baume B5 SPF50 :

Smanjuje osjećaj vreline za 91%

Smanjuje zategnutost za 88%

Smanjuje osjećaj nelagode, peckanja za 75%

Smanjuje crvenilo za 93%

Sistem širokog spektra zaštite dječije nježne kože od UVA, UVB, infracrvenog i zračenja od vidljivog svjetla, osigurava visok nivo sveobuhvatne zaštite od sunca.

Mlijeko sadrži inovativni aktivni sastojak Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3, te posljedično, umiruje iritacije.

Jača i štiti epidermu – zahvaljujući vitaminima C i E zajedno sa glicerinom, mlijeko vlaži i smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL).

D-Pantenol umiruje crvenilo kože i pomaže u ograničavanju epidermalnih upala.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva