LA ROCHE POSAY Hydraphase Intense UV SPF25Legere, 50ml

52,65 KM
Sa PDV-om

Iznimno učinkovita rehidratacija za osjetljivu kožu.

Dugotrajan učinak. UV zaštita.

Tehnologija čvrstih staničnih veza: fragmenti hijaluronske kiseline garantuju epidermalnu koheziju zahvaljujući kojoj se voda ulijeva u kožu i zadržava u njoj, pružajući izrazito dugotrajan osjećaj hidratacije.

Prilagođeno osjetljivoj koži.

Sistem filtera pomaže zaštititi kožu od oštećenja uzrokovanih svakodnevnim izlaganjem UVA i UVB zrakama.

Od normalne do mješovite, osjetljive i dehidrirane kože.

Pojačana UV zaštita:

Zaštita od UVB (SPF20) i UVA zraka

„Nepogrešiva" zaštita: nova formula s oleosomima za optimalno nanošenje i ujednačenu raspodjelu filtera na Vašoj koži.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Higijenski ulošci Naturella Classic Normal Camomile imaju blag miris nadahnut kamilicom te ekskluzivan sistem upijanja koji odvlači tekućinu daleko od kože, pružajući osjećaj ugodne suvoće. Jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Na taj način ulošci Naturella Classic Normal Camomile, osim pouzdane zaštite, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Za noćnu zaštitu isprobajte varijantu Naturella Classic Night.

Ovaj umirujući balzam, koji višestruko obnavlja kožu, posebno je namjenjen obnovi osjetljive kože nakon iritacijskog dermatitisa i epidermalnih promjena zahvaljujući formuli koja udružuje pantenol i Madecassoside u kozmetičkoj teksturi. Primjeren je za cijelu porodicu: bebe, djecu i odrasle.

Indikacije za primjenu

Suha nadražena koža odraslih, djece i beba (ispucala koža, suha koža koja se ljušti…).

Osjećaj gorenja na koži odraslih

Aktivni sastojci

Madecassoside, bakar, cink, mangan, pantenol. Bez parabena i lanolina. Bez mirisa.

Hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu na suvoj do vrlo suvoj osjetljivoj koži sklonoj alergijama, koja uključuje inovaciju Sfingo, ekstrakt bakterije koji osnažuje funkcije mikrobioma, te Neurosensine koje djeluje na znakove nadraženosti i osjetljivosti kože te termalna voda LA Roche-Posay koja prirodno umiruje i djeluje protiv nadraženosti.

Prikladno za kožu sklonu alergijama i iznimno osjetljivu kožu.

Pruža hidrataciju tokom 48h. Obnavlja i štiti barijeru kože u prvom satu nakon korištenja.

Hipoalergena i alegološki ispitana formula.

PRIRODNI JANTAR Lančić za bebe

29,24 KM

Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje boli, jantarna ogrlica je manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg djeteta koje ima simptome povezane s nicanjem zubi kao što su nedostatak apetita, želučani problemi, bolovi u uhu, temperatura i prehlada.

Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja. Mogu je nositi djeca i odrasli.

Ako se nosi oko vrata i u dodiru s golom kožom, djetetova tjelesna temperatura već od 36,6°C potiče povoljno djelovanje jantara.

Vitaminsko-mineralni dodatak za dijabetičare.

Kako se oboljeli od šećerne bolesti moraju pridržavati posebnih dijeta, prehranom često ne unose dovoljnu količinu određenih vitamina i minerala. Uz to, zbog šećerne bolesti ili poremećena metabolizma u organizmu, postoji mogućnost povećane potrebe za tim vitalno važnim prehrambenim tvarima. Zbog toga je posebno razvijena formula Doppelherz® aktiv Vitamini i minerali za dijabetičare, s prijeko potrebnim dodacima prehrani za bolesnike sa šećernom bolešću. 

Eucerin Sapun ph5, 100 gr

8,78 KM

Suvu osetljivu kožu lako iziritiraju okidači iz spoljašnje sredine, što je čini još osetljivijom. Potrebno joj je više od nježnog čišćenja kako bi se njena osjetljivost smanjila.

Eucerin pH5 Nealkalni sapun predstavlja nježni sapun sa posebno blagim surfaktantima koji nježno ali efikasno čiste suvu, osjetljivu kožu. Jedinstveni Eucerin pH sistem ravnoteže u formulaciji pruža optimalnu pH vrijednost kako bi štitila i jačala prirodnu otpornost kože. Koža je na dodir glatka i meka, čak i nakon čestog pranja.

Može se koristiti svakodnevno na licu, rukama i tijelu. Odgovara djeci uzrasta od tri godine i starijoj.

Kliničke i dermatološke studije su pokazale veoma dobru efikasnost podnošljivost na suvoj, osjetljivoj čak i problematičnoj koži.

APURETIN Slim, 60 kapsula

19,19 KM

Pojava otoka oko struka, nogu ili ruku može biti izazvana pretjeranom akumulacijom vode u organizmu i zavisi od mnogo faktora. Razlozi mogu biti promjena hormonske ravnoteže u toku menstrualnog ciklusa, upotreba oralnih kontraceptiva, loša ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti.

Apuretin Slim je preparat čiji aktivni sastojci pomažu da se:

  • eliminiše višak vode iz organizma na prirodan način,
  • drži optimalna tjelesna težina,
  • omogući detoksikacija organizma,
  • ubrza metabolizam.

Srebrna voda je proizvod potpuno neškodljiv, netoksičan i nealergijski. Sadrži jone srebra koji su najmoćniji prirodni antibiotik. Jača imuni sistem, uništava viruse, gljivice i bakterije. Blagotvorno djeluje kod svih tipova infekcija i upala. Pomaže u regeneraciji i podmlađuje organizam.

Efikasnost i pozitivan učinak Koloid Srebrne vode susrećemo kod:

✔ Kandide

✔ Stafilokoka

✔ Ešerihije Koli

✔ Pseudomonas aeruginosa

✔ Salmonele

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva