LA ROCHE POSAY ANTHELIOS Pigment Correct medium krema SPF50, 50 ml

49,80 KM
Sa PDV-om

Anthelios Age-Correct tonirana krema SPF50 kompletno je rješenje za borbu protiv UV zraka, zagađenja, bora i tamnih mrlja.

Količina
Add to wishlist

Nemastan i baršunasti osjećaj na koži. Hipoalergenska. Nekomedogena.

Vrlo lagana krema koja pruža 24-satnu hidrataciju. Ne sadrži ulje i pruža baršunasti osjećaj na koži. Testirano pod dermatološkim i oftamološkim nadzorom. Alergološki ispitano.

Hipoalergeno. Nekomedogeno. 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Umirujuća hidratantna krema za pranje masne kože sklone nepravilnostima. 

Nježno čisti, pročišćava, umiruje kožu i vraća osjećaj prijatnosti. Za masnu kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu.

Ispitano pod dermatološkim nadzorom u kombinaciji s preparatima koji pretjerano isušuju kožu.

Inovativna tekstura bez trenja: na dlanu napravite pjenu uz pomoć vode i male količine proizvoda.

Beauty Therapy Senstive noćna krema sa hijaluronom – njene aktivne komponente smanjuju vidljivost postojećih linija i bora, sprečavaju isušivanje i gubitak elastičnosti kože i regenerišu je tokom sna. Kao i dnevna krema namijenjena je osobama sa visoko reaktivnom kožom koja je suva, sklona iritaciji i ima smanjenu toleranciju na brojne spoljne uticaje: zagađenje, vjetar, hladnoću, toplotu, hemijske agense  ali i stres. 

Poklon dnevna krema sa hijaluronom - namijenjena je osobama sa visoko reaktivnom kožom koja je suva i sklona iritaciji. Popunjava bore, obezbjeđuje elastičnost i dubinsku hidrataciju. Hijaluronska kiselina kao jedna od aktivnih komponenti obezbjeđuje preventivno anti-age dejstvo.

Hranjiva krema za dubinsko obnavljanje kože.

Za vrlo suhu i osjetljivu kožu. Bez parabena


Bogata i iznimno hranjiva krema koja intenzivno obnavlja gornje slojeve epiderme.

INOVACIJA MP-lipidi: nova generacija lipida dokazanog djelovanja u sintezi hidratantnih sastojaka, lipida i proteina bitnih za prijatan osjećaj na koži i njenu zaštitu.

Za normalnu do vrlo suhu kožu

CeraVe hidratantno ulje pruža pjenasto čišćenje koje ostavlja dugotrajan osjećaj ugode na koži. Za lice i tijelo.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje pogodno je za svakodnevnu upotrebu, a zahvaljujući formuli pjenastog ulja, nježno čisti, hidratizira i umiruje kožu na licu i tijelu te joj daje zdrav i osvježen izgled.

CeraVe hidratantno ulje za čišćenje razvijeno je u suradnji s dermatolozima te sadrži i 3 esencijalna ceramida, glicerin i hijaluronsku kiselinu. Nježno i učinkovito uklanja prljavštinu, masnoću i nečistoće s kože pri optimalnoj pH vrijednosti te pruža hidrataciju do čak 24 sata.

Uz to sadržava trigliceride i skvalan – sastojke koji su prirodno prisutni u koži – jedinstvena formula čuva barijeru kože i pruža joj osjećaj ugode bez ljepljivosti.

GALENFARM Nana, 40 gr

2,92 KM

Za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje. U narodnoj medicini se koristi kod akutne i hronične upale želudačne i crevne sluzokože, nadimanja i kamena u žuči.

Kapi od koprive pomažu kod simptomatskih tretmana blažih reumatskih tegoba, povećavaju diurezu čime se postiže ispiranje mokraćnih puteva, što može da bude od koristi kod blažih urinarnih infekcija i kamena u bubregu. Koristi se protiv ispadanja kose, kao prirodni diuretik i kao prirodni izvor željeza.

LIFTACTIV “H.A. Epidermic Filler serum osnažen je s 1,5% čistom hijaluronskom kiselinom s progresivnim učinkom popunjavanja. Intenzivno hidrira kožu i smanjuje izražen izgled znakova starenja uzrokovanih gubitkom hijaluronske kiseline u epidermisu i oslabljenjem potporne strukture kože.  Popunjava bore. Zaglađuje tanke linije. Daje punoću koži.

Imunoglukan P4H, 30 kapsula

37,60 KM

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma. Imunoglukan P4H kao sastavni dio raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sistem. Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.

STRIET MELEM, 200ml

15,73 KM

STRIET MELEM je prirodni melem za strije koji spriječava njihov nastanak, a otklanja i već nastale strije. Koristi se u trudnoći, kod strija nastalih promjenom težine, u pubertetu. Poslije upotrebe, koža je meka i nježna.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva