• Na rasprodaji!

LA ROCHE POSAY TOLERIANE Teint tekući korektivni puder, 30 ml

41,84 KM
Sa PDV-om

Toleriane Teint tekući korektivni puder za osjetljive i netolerantne tipove kože, prekriva manje nepravilnosti kože bez tragova, daje matiran i prirodan izgled.

Prekriva sve nepravilnosti i savršeno ujednačava izgled zahvaljujući visokoj moći prekrivanja.

Nemasna emulzija obogaćena termalnom vodom. 25% pigmenata, SPF 25.

Vrlo visoka tolerancija: bez mirisa, bez konzervansa.

Nježne, lagane teksture: bez efekta maske.

Dostupan u 3 nijanse (svijetlobež, boja pijeska, zlatna).

ODABERI NIJANSU : Broj 11
Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

PAMPERS ACTIVE BABY 4, 9-14 kg, 25 kom.

14,48 KM

Pampers pelene active baby 4 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 4

AFRIČKA ŠLJIVA CPS A 10

18,67 KM

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprječava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou.

Afrička šljiva na taj način pomaže da se:

-Postigne erekcija,

-Održi erekcija,

-Pojača želja za seksom.

SINULAN forte, 15 tableta

11,95 KM

Sinulan Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (gencijana, divizma, zova, verbena i andrografis). 

Gencijana doprinosi vitalnosti i snazi organizma. Divizma i justicija doprinose respiratornom zdravlju, opšem stanju organizma i odbrani organizma od spoljnih agenasa. Zova i justicija doprinose funkciji imunskog sistema. Cvijet zove doprinosi normalnom funkcionisanju gornjeg respiratornog trakta, bronhijalnoj sekreciji i zaštiti mukoze respiratornog trakta. 

Prirodno rješenje za probleme sa sinusima!

Namijenjen osobama sa prehladom i sinuzitisom. Smanjuje otok nosne sluznice, ublažava napetost u sinusima i olakšava disanje.

Ručna pumpica za izdajanje NUK

41,07 KM

Mekani silikonski jastučić sa umirujućim masažnim efektom koji omogućuje lagano ispumpavanje.

Jednostavna za čišćenje i za upotrebu.

Široko dno za stabilnost.

Pumpica je pogodna za potpuno pražnjenje dojke te tako štiti da se mliječni kanali ne zatvore.

Idealna za kratko izdajanje prije dojenja da bi napetost u dojci popustila radi lakšeg dojenja.

Lagani pritisak pumpice na grudi omogući bradavici da lijepo nalegne u jastučić.

NOVALAC IT, 400g

21,77 KM

Kome je namijenjen Novalac IT?

Dojenčadi koja često ima tvrdu stolicu

Dojenčadi koja ima stolicu manje od dva puta sedmično

Dojenčadi sa zatvorom

Dojenčadi s otežanim pražnjenjem crijeva (plaču i jako se napinju) 

Dojenčadi od rođenja do 12 mjeseca života

Kod dojenčadi sa zatvorom u prehrani se preporučuje upotreba početne mliječne hrane Novalac IT.

Povećana količina laktoze ima dvostruko djelovanje: privlači vodu u debelo crijevo i tako omekšava stolicu, a istodobno ima prebiotički učinak jer kao hrana za korisne bakterije u crijevima ubrzava njihovo razmnožavanje i time volumen stolice. Laktoza u debelom crijevu fermentira u mliječnu kiselinu, koja povećava peristaltiku.

Marsovci Imunoaktiv predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti djecu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni Imunoaktiv kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim vitaminima i mineralima. Sve ove komponente, koje se u preparatu Marsovci sa Imunoaktivom nalaze u preporučenim dnevnim dozama, efikasno jačaju i stimulišu imuni sistem djece, poboljšavaju apetit i obezbeđuju normalan rast i razvoj.

Imunoglukan P4H, sirup 120 ml

36,25 KM

Imunoglukan (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) prirodni je bioaktivni polisaharid izolovan iz gljive bukovače (Pleurotusostreatus). Njegova bezbjednost potvrđena je u brojnim studijama objavljenim u stručnoj literaturi.

Vitamin Cdoprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, radu imunološkog sistema te smanjivanju umora i iscrpljenosti. 

Imunoglukan P4H preporučujemo svima koji se često razbole, brzo se umaraju i izloženi su psihičkom ili fizičkom stresu. Preporučuje se za jačanje otpornosti prije i tokom sezone prehlada. 

Imunoglukan P4H sirupje primjeren i za dijabetičare i vegetarijance. Imunoglukan P4H sirup ne sadrži gluten.

Imunoglukan P4H sirup namijenjen je djeci i odraslima kojima više odgovara dodatak prehrani utečnom obliku.

  • Moderni nebulizator Basic
  • Profesionalno i brzo liječenje
  • Aerodinamički prečnik za srednju vrijednost mase (MMAD) ≈3,16 μm
  • Efikasna terapija donjeg dijela respiratornog trakta
  • Respirabilna frakcija ˃ 70% – efikasno davanje lijeka
  • Količina lijeka koji ulazi u pluća tokom inhalacije zavisi od respirabilne frakcije, odnosno procenta čestica odgovarajuće veličine u udahnutom aerosolu. Moderni nebulizator Basic opremljen nebulizatorom isporučuje aerosol sa ˃ 70% čestica manjih od 5 μm, što znači da uređaj efikasno isporučuje lijek kroz pluća do alveola.

LISCIANI Taktilni brojevi

17,04 KM

Edu igra Taktilni Brojevi se sastoji od stavljanja slagalica umetaljki u obliku brojeva u Montesori kutiju. Slagalice u obliku brojeva su skrivene iz vidnog polja, zbog čega dijete stavlja ruke u predviđene otvore na kutiji i traži brojeve u kutiji koristeći čulo dodira. Cilj je da se sastavi slagalica tako što će svaki broj doći na odgovarajuće mesto na slagalici. Ova igra je po Montesori metodi jer stimuliše vježbu memorije dodira. Sadržaj slagalica umetaljka u obliku brojeva, taktilna kutija.

VIRANTO forte sirup je dodatak prehrani namijenjen za primjenu kod osoba u stanjima prehlade i gripa, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod djece starije od jedne godine. 

Proizvod sadrži ekstrakte: korijena geranijuma(Pellargonium sidoides), ploda crne zove(Sambucus nigra), ploda šipurka(Rosa canina) koji sadrži vitamin C, ploda acerole(Malphigia punicifolia) koji sadrži prvenstveno vitamin C, vitamine A, B grupe i D, karotenoide, bioflavonoide, cink i bakar.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva