Rabenhorst Sok multivitaminski 11 + 11 žuti, 750 ml

7,41 KM
Sa PDV-om

Rabenhorst žuti multi-voćni sok 11 Plus 11 sastoji se od jedanaest harmonično usklađenih plodova. Dopunjen sa 10 vrijednih vitamina i provitaminom A, sok od više voća pruža esencijalne nutrijente na ugodan način.

Direktni sok sadrži vitamine važne za tijelo. Vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Niacin doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, a biotin doprinosi normalnoj fizičkoj funkciji.

Pogodan za vegansku ishranu. Bez dodanog šećera

Sastojci: Sok od kruške, jabuke, narandže i marakuje, pire od banane, manga i kajsije, sok od ananasa, pire od acerole, pire od guave, sok od grejpa, provitamin A, vitamin B1, B2, B6, B12, C, E, niacin, pantotenat, folnu kiselinu, biotin.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Arganovo ulje na mnoge je načine dragocjeno, a tradicionalna priprema samo je jedan od njih.

Žene ručno beru i sakupljaju oraščiće, razbijaju ih kamenom i koštice koje se nalaze u oraščiću melju u gustu pastu. Pastu potom cijede, kako bi dobile ulje. 

Brojne su dobrobiti arganovog ulja koje Marokanke vijekovima koriste u ritualima uljepšavanja: smiruje nadraženu i oštećenu kožu, hrani je i poboljšava elastičnost, a mogu ga koristiti i trudnice za prevenciju nastanka i tertman već postojećih strija. Povećava elastičnost kože, regeneriše je, štiti od negativnog UV zračenja.

Argan i Vanilla body butter preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.

TENSILEN, 10 kapsula

16,47 KM

Tensilen je potpuno prirodan proizvod, dodatak prehrani, koji u svom sastavu sadrži sve ono što sadrži i naš organizam, ali ponekad u nedovoljnim količinama. Uz Tensilen povratite osjećaj vedrine i uživanja u životu. Za Vaše veće samopouzdanje i manji osjećaj nesigurnosti.

Tenislen podržava dobro raspoloženje.

Aqua Ice Instant Relief gel je medicinsko sredstvo za topikalnu primjenu koje dovodi do lokalnog ublažavanja bola u zglobovima, mišićima, ligamentima i drugim mekim tkivima. Ovaj gel odlikuje jedinstven sastav – pored  5% mentola, u gel je inkorporirano 5 esencijalnih biljnih ulja, ekstrakt kore bijele vrbe, ekstrakt arnike i kamfor. 

Veoma visoka zaštita od sunca sa fluidnom teksturom laganom kao voda i sa “dry touch” tehnologijom.

  • Pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu od sunca
  • Prijatno i lako nanošenje zahvaljujući fluidnoj teksturi laganoj kao voda "Dry touch" tehnologija
  • Idealna za sve tipove kože, čak i kombinovanu do masnu kožu, osjetljivu kožu ili kožu koja uopšte ne podnosi bilo koji tip sunca, veoma svijetlu kožu sa pjegicama, kožu izloženu jakom suncu
  • Ujednačava ten zahvaljujući svojoj prirodnoj nijansi
  • Formula bez ulja - Nemasna tekstura
  • Odlična podnošljivost kože - Nekomedogeno - Bez mirisa - Vodootporno

BiVits ACTIVA Cink Selen je jedinstvena formulacija koja obezbjeđuje snažan sinergistički efekat cinka i selena. Organski oblici minerala u sastavu omogućavaju bolju apsorpciju i iskorištenost minerala u organizmu.

BiVits Cink i Selen doprinosi:

– Jačanju imunog sistema,

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji,

– Normalnoj produkciji testosterona,

– Normalnoj plodnosti i reprodukciji,

– Zdravlju prostate,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Zdravlju kose, kože i noktiju,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde.

Upotreba: 1 tableta dnevno 

MAM Easy Active bočica 2+m, 270 ml

9,48 KM

MAM Easy Active Bočica za bebe idealna je bočica za aktivne bebe (2+ mjeseci), tako da je jednostavna za upotrebu.

MAM bočica sa SkinSoft ™ silikonskim sisačem za poznati osjećaj - prihvatilo je 94% beba.

  • Aktivni dizajn - udoban za držanje za bebe i roditelje.
  • Široki otvor za glatko punjenje i čišćenje.
  • Dostupna u različitim bojama.
  • Posebno oblikovan silikonski sisač.
  • Lagano održavanje i čišćenje.

BIODERMA Sebium pjenušavi gel nježno čisti kožu, bez isušivanja. Njegova izrazito nježna formula bez sapuna poštuje ravnotežu kože. Upotrebom ovog gela za čišćenje zadržava se fiziološki pH i spriječava pojava nepravilnosti na koži još u fazi čišćenja.

Ovaj gel je namijenjen za kombinovanu i masnu kožu, spriječava zatvaranje pora, dermatološki je testiran i odlično se podnosi.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva