Rabenhorst Sok povrće, 750 ml

6,80 KM
Sa PDV-om

Ovaj je sok pogodan kao niskokalorični napitak za doručak za zdrav početak dana. Možete ga probati i kao topli napitak u bilo koje doba dana.

Sastojci:

Sok od organskog paradajza, organske mrkve, organske cvekle, organskih krastavaca, organskog celera, organskog kiselog kupusa (organski bijeli kupus, morske soli), sok organskog luka, morska so, organski peršun, organski bosiljak, organski selen (miloduh), organski sok od kopra, organski sok od limuna.

Preporučuje se uravnotežena i raznolika ishrana i zdrav način života.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

OCUflash prva pomoć kod nadraženih očiju.

Sastavni je dio vaše kućne apoteke zato, jer trenutno dezinfikuje i čisti oči (od prašine, pijeska, hlorisane i morske vode, insekata, žbuke, vapna). Pomaže kod ječmenika, peckanja, suzenja, gnojnih i iritiranih (nadraženih očiju). Smiruje upaljene oči. Idealan za smirivanje crvenih i umornih očiju. Korištenjem prevenira pojavu infekcija i upala. 

Melem Cold Cream koncentrat, 35ml

10,82 KM

Melem Cold Cream koncentrovana krema s 5% uree i pantenolom izuzetno je efikasna za njegu vrlo suhe, osjetljive kože sklone pucanju, kao i kože kojoj je potreban oporavak nakon djelovanja negativnih vanjskih faktora – hladnoće, vjetra, sunca. 

  • Moderni nebulizator Basic
  • Profesionalno i brzo liječenje
  • Aerodinamički prečnik za srednju vrijednost mase (MMAD) ≈3,16 μm
  • Efikasna terapija donjeg dijela respiratornog trakta
  • Respirabilna frakcija ˃ 70% – efikasno davanje lijeka
  • Količina lijeka koji ulazi u pluća tokom inhalacije zavisi od respirabilne frakcije, odnosno procenta čestica odgovarajuće veličine u udahnutom aerosolu. Moderni nebulizator Basic opremljen nebulizatorom isporučuje aerosol sa ˃ 70% čestica manjih od 5 μm, što znači da uređaj efikasno isporučuje lijek kroz pluća do alveola.

Opis proizvoda: Dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+.

  • Nježni dječji raspršivač koji sprječava lijepljenje pijeska na kožu. 
  • Pijesak se jednostavno uklanja s kože i održana je vrlo visoka zaštita dječje kože. 
  • Hidratantna tekstura nudi osjećaj ugode i sprečava nadraživanje pri uklanjanju pijeska.
  • Hipoalergena formula za vrlo osjetljivu kožu ispitana pod dermatološkim nadzorom.

EFEKTA C Vitamin 1000 mg

5,76 KM

Vitamin C 1000mg šumeće tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina C koji se preporučuje za primjenu u stanjima fizičke i psihičke iscrpljenosti, kao i kod smanjene otpornosti organizma. 

Vitamin C omogućava formiranje i održavanje kolagena koji je strukturna komponenta kože, ligamenata i kostiju. Doprinosi zarastanju rana, očuvanju normalnih funkcija kapilara, desni i zuba. Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj funkciji imunog sistema.

BiVits ACTIVA Vitamin C 1000 acerola je posebna kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C koja obezbjeđuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat.

Sastav:

vitamin C 1000mg,

suvi ekstrakt ploda acerole.

BiVits Vitamin C 1000 acerola doprinosi:

– Jačanju imuniteta,

– Bržem oporavku nakon infekcije,

– Normalnoj produkciji kolagena,

– Smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti,

– Antioksidativnoj zaštiti organizma,

– Boljoj apsorpciji gvožđa.

Upotreba: 1 tableta dnevno.

CYSTONE tablete A100

161.514,32 KM

Cystone tablete su biljni proizvod koji pomaže normalnu funkciju bubrega i mokraćnih puteva. Pomaže u spriječavanju pojave pjeska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva