VITAL PLUS ACTIVE Rapid Bronz krema, 200 ml

30,00 KM
Sa PDV-om

Rapid Bronz krema priprema kožu za direktno izlaganje sunčevim zracima tako što povećava raspoloživost melanina u koži. Svojstvima koja pospješuju prirodni proces pigmentacije kože aktivni sastojci Rapid Bronz kreme smanjuju crvenilo i iritacije kože pod uticajem sunčevih zraka. Sunčanje je na taj način sigurnije po zdravlje što omogućava korišćenje krema sa nižim zaštitnim faktorima.

Doziranje i način primjene

Nanestite kremu najmanje jedan dan prije direktnog izlaganja suncu ujutru i uveče. Svakodnevnom upotrebom Rapid Bronz kreme koža ostaje preplanula tokom čitave godine.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

SINULAN DUO forte, 15 tableta

12,35 KM

Sinulan duo Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (divizma, zova, gencijana, verbena, ren i dragoljub). 

Zova doprinosi funkciji imunskog sistema. Verbena doprinosi respiratornom zdravlju. Gencijana doprinosi vitalnosti organizma.

Dvostruko rješenje za upalu sinusa i bronhitis!

Namijenjen je osobama sa rinitisom, sinuzitisom i bronhitisom. 

Umiruje gornji i donji respiratorni trakt 

Pomaže disanje i razrijeđuje sekret u disajnim putevima. 

Djeluje protivupalno i antibakterijski.

A313 Krema sa retinil palmitatom 50g

53,77 KM

A313 krema sadrži retinil palmitat. Održava mladalački izgled kože štiteći je od starenja. Smanjuje vidljivost sitnih linija i bora na koži. Poboljšava neujednačenu boju, posvjetljuje i sprečava pojavu  hiperpigmentacija i zaglađuje površinu kože. Poboljšava izgled kože. Smanjuje bubuljice odstranjujući odumrle ćelije kože dajući pritom koži zdrav i gladak izgled.

 

Retinoidi, a posebno retinol i retinoična kiselina, su naučno dokazani sastojci protiv starenja. Djeluju na fine i duboke bore. U svom sastavu sadrži i makrogol, koji privlači vlagu, odnosno vraća hidrataciju.

 

Namjena: Podstiču proliferaciju i regeneraciju ćelija kože.
Stimulišu proizvodnju kolagena u koži.
Djeluju na postojeće hiperpigmentacijske mrlje i sprečavaju pojavu novih.

 

Svi tipovi kože.

 

La Roche Posay Lipikar mlijeko za tijelo protiv isušivanja koži vraća lipide i intenzivno hidratizira kožu sklonu isušivanju i atopijskom dermatitisu. Obnavlja i regenerira oštećenu kožu, čini ju mekom i podatnom. Umiruje kožu iritiranu dermatitisima svih vrsta i
štiti kožu ju od vanjskih utjecaja. Pogodno za bebe, djecu i odrasle.

TEEN DERM K je u dermatološkim kliničkim radovima pokazao odličnu podnošljivost i efikasnost.

TEEN DERM® K, blaga do umjerena gel-krema protiv nesavršenosti pomaže da se otklone mrlje i miteseri. Inovativni kompleks α-PURE® bogat je aktivnim sastojcima koji regulišu sebum, čiste i umiruju. Nesavršenosti su vidno smanjene. Čista i svježa koža. Lagana i nemasna tekstura za mat finiš.

SILVER GLOVE ultra soft

22,46 KM

Srebrna antibakterijska rukavica za uklanjanje šminke ( mikrofiber oplemenjen jonima srebra). Rukavicu pokvasiti vodom, staviti na ruku i laganim kružnim pokretima skimuti šminku sa lica. Poslije upotrebe, rukavicu oprati sapunom u mlakoj vodi.

Rok upotrebe: Svojstva srebra ne očekivati poslije 150-te upotrebe rukavice.

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva