DR COLIĆ BEAUTY THERAPY MOISTURIZING maska, 25 ml

5,90 KM
Sa PDV-om

Dr Colić  Moisturizing - Maska za lice sa kokosovim uljem, hijaluronom i kolagenom je idealna za kožu koja doživljava ozbiljan nedostatak vlage, što se pokazuje kroz pojavu bora i znake suve i umorne kože. U kombinaciji sa kokosovim uljem vraća koži neophodnu vlagu, štiti kožu od starenja i propadanja. Kokosovo ulje sadrži vitamin E koji je odličan antioksidans i daje licu blistavost.

Masku nanijeti na čistu, suvu kožu, nježno pritisnite ivice sve dok se maska potpuno ne zalijepi za vaše lice. Nakon 20 minuta skinite masku i nježno umasirajte ostatak seruma na lice, vrat i dekolte.

Poslije završenog tretmana nije potrebno ispiranje.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Gengigel sprej, 20ml

19,11 KM

Gengigel u obliku spreja naročitoje primjeren za upotrebu na teže pristupačnim mjestima ili bolnim predjelima u ustima. Prikladno pakovanje za upotrebu "na putovanju".

Kada upotrijebitiGengigel sprej?

Gengigelsprej omogućuje brzu i djelotvornu pomoć za:

upalu, krvarenje i oticanje desni,

afte i druge ranice u ustima,

produbljene džepove u desnima, gingivitis i parodontitis,

oštećenja desni zbog čišćenja zuba,vađenja zuba ili hirurških zahvata,

nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune i mostovi) ili mobilnih zubnih proteza.

Gengigel sprej je veganski proizvod, ne sadrži gluten, laktozu, šećer, genetički modifikovane organizme i neškodljiv je ako se proguta.

Nježni piling losion za lice i tijelo, pogodan za nečistu kožu i kao pomoćno sredstvo u tretmanu kože sklone aknama odraslih i adolescenata. Djeluje na normalizaciju sebuma. Olakšava uklanjanje mitesera, ubrzava obnovu ćelija i smanjuje mrlje od akni (posttraumatska hiperpigmentacija i eritem). Povećava apsorpciju drugih lokalnih tretmana, kao što su aktivni sastojci u serumima ili kremama. Bez alkohola.

Chicco baby kupka i šampon 2u1 sa prijatnim mirisom - savršen izbor za svakodnevno kupanje beba od samog rođenja. Formula bez suza na bazi nevena ima umirujuća svojstva i vlaži osjetljivu i nježnu kožu. Klinički testirano na osjetljivoj koži. Hipoalergenski proizvod rađen po specijalnoj formuli koja umanjuje rizik od alergija.

Ne sadrži parabene, SLS i SLES, bez boja, bez alkohola.

Uzrast: 0m+

WAYA Probiotik D3 + LGG kapi, 10ml

19,19 KM

WAYA D3 kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu su dodatak prehrani koji se brine za odgovarajući unos vitamina D3 i uravnoteženu crijevnu mikrofloru. 

Sadrže vitamin D3 biljnog porijekla i pažljivo odabranu, najistraženiju korisnu probiotičku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG koja je prirodno prisutna u našem probavnom sistemu. Sedam kapi sadrži 400 IJ (10 μg) vitamina D3 i barem 1,4 x 109 ćelija mikroinkapsulirane korisne probiotičke bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. 

Vitamin D3 je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece te ima ulogu u normalnom funkcionisanju imunološkog sistema. Vitaminu D3 u uljnoj suspenziji nisu potrebi dodaci (antioksidansi, stabilizatori, konzervansi) koji mogu da izazovu nadimanje i grčeve.  

AVENE Termalna voda, 50ml

10,49 KM

Avene Termalna voda se koristi kao osnovna njega osjetljive, nadražene i alergijama sklone kože. Umirujuće djeluje kod opekotina od sunca, nakon tretmana protiv akni, pelenskog osipa, kod svraba kože, crvenila lica, različitih oblika nadražene kože, iritacije kože nakon depilacije i brijanja. Čim osjetite da je to Vašoj koži potrebno, raspršite po njoj Avene termalnu vodu i osjetićete umirujuću mekoću.

VITAMIN B12 1000 μg, 90 tableta

27,01 KM

Dodatak ishrani koji sadrži vitamin B12 u visokoj dozi od 1000 μg u obliku sublingvalnih tableta, prijatnog ukusa višnje, u pakovanju od 90 tableta. Pogodan je za vegane i vegetarijance.

Vitamin B12  doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu energije.Takođe, doprinosi normalanom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, te stvaranju crvenih krvnih zrnaca. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva