Yasenka Skinage COLLAGEN ADVANCED 5000 2+1 GRATIS

81,43 KM
Sa PDV-om

Tekući dodatak prehrani u promotivnom pakovanju 2+1 GRATIS

COLLAGEN ADVANCED 5000 smanjuje bore, čuva kosti i održava zdrav i blistav izgled kože.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN ADVANCED osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam sedmica smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože. Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Digestive enzyme complex 60cps

21,45 KM

Natures aid Digestive enzyme complex sadrži probavne enzime biljnog porijekla koji olakšavaju varenje hrane, poboljšavaju resorpciju hranjivih sastojaka i pomažu kod simptoma intolerancije na hranu.

  • 1 tableta sadrži laktazu (20mg), betain hidrohlorid (100 mg), celulazu (5 mg), lipazu (20mg) i proteazu (40 mg).

Marsovci Imunoaktiv predstavljaju najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti djecu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. U sebi sadrže jedinstveni Imunoaktiv kompleks (beta glukan, cink, vitamin C, bioflavonoidi) u kombinaciji sa drugim brižljivo odabranim vitaminima i mineralima. Sve ove komponente, koje se u preparatu Marsovci sa Imunoaktivom nalaze u preporučenim dnevnim dozama, efikasno jačaju i stimulišu imuni sistem djece, poboljšavaju apetit i obezbeđuju normalan rast i razvoj.

Avene Sprej za zaštitu od sunca SPF 50+ Losion nakon sunčanja GRATIS

Kupovinom Avene Spreja za zaštitu od sunca SPF50+ na poklon dobijate Avene Losion nakon sunčanja. 

Vrlo visoka zaštita za osjetljivu kožu, pojačano osjetljivu kožu na sunce ili kožu izloženu jakom sunčevom svjetlu. 

Za lice i tijelo. 

Vrlo širok spektar UVA i UVB zaštite. 

Fotostabilno. Bogato Avene termalnom vodom. 

Ne ostavlja bijele tragove. Vodootporno. 

Formulisano kako bi se rizik od alergijskih reakcija smanjio na minimum. Nekomedogeno. 

LISCIANI Logika 3u1

14,78 KM

Snalaženje u vremenu!

Logičko razmišljanje!

Zapažanja!

Jednostavna i zabavna igra sa samoispravljajućim puzlama podstiče razvoj logičkog razmišljanja. Puzle "prije i poslje" pomažu djetetu da prepozna i nauči vremenski redoslijed događaja.

Puzle "Ko kome sliči?" razvijaju djetetovu sposobnost upoređivanje i prepoznavanja, dok s puzlama "Šta kome pripada?"dijete razvija sposobnost sortiranja i grupisanja.

Sadržaj:

- 72 samoispravljajuće puzle,

- uputstvo za igru.

Feral Kid je tečni dodatak ishrani namijenjen za primjenu u djece i adolescenata. Željezo doprinosi normalnoj kognitivnoj (spoznajnoj) funkciji, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnom stvaranju crvenih krvnih ćelija i hemoglobina, normalnom transportu kisika u organizmu, normalnoj funkciji imunološkog sistema, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te ima ulogu u procesu dijeljenja ćelija.

Sok od jabuke – 100% čisti sok, vegan, organski.

Uživajte u ovom ukusnom soku koji pažljivom obradom zadržava hranjive tvari i dobrobiti ploda.

Pažljivo odabrane aromatične jabuke iz voćnjaka prerađuju se u vlastitom pogonu za presanje u prirodni sok najviše kvalitete. Odabrani plodovi samo su jednom presovani. To rezultira istinski čistim sokom koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

Vital Plus Active H3 za lice, vrat, dekolte. 70% hranjivosti - 30% hidratacije.

Emulzija s visokom gradacijom hranjivih supstanci. Primjerena za vrlo dehidriranu, tanku, zrelu kožu koja treba ULTRA HRANJIVO i REVITALIZIRAJUĆE djelovanje.

Savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče, prilagođavajući količinu kreme koju koristimo. Ujutro koristimo minimalnu, a naveče obilniju količinu kako bi optimizovalii revitalizirajuće i učvrščujuće djelovanje koje se naročito događa tokom noći.

AURA Paleta za konturisanje je profesionalan proizvod namijenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su dvije palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svjetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica.

VIGA Puzzle

6,46 KM

Viga Handy Block Puzzle leptirić, Viga Handy Block Puzzle maca ili Viga Handy Block Puzzle medo - namijenjeno djeci uzrasta 18+mjeseci. Ne koristiti bez nadzora odraslih.

Izrađene od najkvalitetnijeg drveta i sigurnih boja.

Makrogolaxan 20kesica

36,14 KM

Makrogolaxan® je laksativno medicinsko sredstvo koje osmotskim dejstvom reguliše rad crijeva na prirodan način. Sadrži makrogol 3350 i elektrolite.

  • Posebno je pogodan u slučajevima hronične opstipacije, a ponekad i kod poremećenog rada crijeva. Zahvaljujući afinitetu prema vodi, omekšava stolicu, što omogućava pražnjenje crijeva bez grčeva i bolova u stomaku.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva