• Novo

Kolagen u tabletama

Kolagen je jedna od najvažnijih bjelančevina koje se nalaze u organizmu i koristi se u procesima kako bi odredio biološki uzrast čoveka. Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom tijelu i nalazi se svuda, od kostiju preko vezivnog tkiva do mišića.

Nedostatak kolagena tokom starenja

Smanjanje kolagena je prirodan proces koji nastaje tokom starenja, što se najviše vidi po promjenama na koži. Kao rezultat smanjene proizvodnje kolagena u ćelijama pojavljuju se bore, kosa i nokti postaju slabi, dolazi do slabosti u kostima, mišićima, a moguće su i druge promjene kože kao što su fleke, gubitak sjaja, smanjene elastičnosti i slično.

Osim prirodnog smanjenja kolagena, njegov nivo se može smanjiti i pod uticajem različitih zdravstvenih stanja. Da bi se očuvao optimalni nivo kolagena u takvim situacijama, neophodna je njegova suplementacija, ne samo u estetske, već i u medicinske svrhe. Kolagen je važan ne samo za kosu, nokte, kožu, već i za kosti i hrskavicu. 

Kolagen podmlađuje ceo organizam

Super Collagen Beauty se sastoji od aktivnih sastojaka koji se brzo apsorbuju i na taj način ima brzo dejstvo na stanja kože i organa. Pomoću kolagena se organizam podmlađuje i sve njegove funkcije postaju jače i otpornije na spoljašnje uticaje.

Inovativna formulacija pakovanja omogućava najkomforniju moguću primjenu. Praktično pakovanje čini da ovaj tip kolagena možete koristiti bilo kad i bilo gdje, možete ga konzumirati tokom obavljanja poslova, kao i za vrijeme putovanja.

Upotreba i način primjene:

Super Collagen Beauty, preporučuje se jedna tableta dnevno.

U istoj kategoriji

16 proizvod(a) u istoj kategoriji:
Proizvodi dodati u poređenje