VIGA Puzle SAT

15,87 KM
Sa PDV-om

Viga Clock Puzzle - na zabavan način učićete svoje dijete da zna gledati na sat. Namijenjena je djeci uzrasta 24+ mjeseci.

Puzzle su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i sigurnih boja, bez oštrih ivica.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Kapsule Doppelherz sadrže vitamine A, C i E, kao i 25% preporučene dnevne doze cinka. Kapsule sadrže i 20 mg luteina i 800 µg zeaksantina. S obzirom da naše tijelo ne može sami proizvesti vitamine i elemente u tragovima, potrebno ih je redovno i adekvatno uzimati kroz hranu. Uz neuravnoteženu ishranu unos nije uvijek optimalan. Vitamin A pomaže u održavanju normalnog vida danju i noću. Vitamini C i E zajedno sa cinkom podržavaju zaštitu ćelije od oksidativnog stresa. Cink pomaže u održavanju normalnog vida i podržava normalan metabolizam vitamina A. Lutein i zeaksantin nalaze se u biljnoj hrani (npr. zelenom povrću).Takozvana “žuta mrlja” na mrežnici sadrži visoku koncentraciju luteina i zeaksantina, a nalazi se na sredini stražnjeg oka. Bez laktoze i bez glutena.

Lysoderm krema

9,67 KM

Lijek Lysoderm® krema primjenjuje se za:

  • Pomoćni lokalni tretman manjih rana, povreda i oštećene kože s ciljem poticanja epitelizacije, te poboljšanja i ubrzavanja procesa zarastanja rana. Najčešće se primjenjuje u tretmanu površinskih rana kao što su: ogrebotine, oguljotine, posjekotine, razderotine te manje ubodne i ugrizne rane, manje opekotine

  • Pomoćni lokalni tretman dekubitusa, dijabetičkih kožnih ulkusa te potkoljeničnih ulkusa nastalih usljed poremećaja venske cirkulacije

  • Ublažavanje simptoma izazvanih opekotinama od sunca (solarni dermatitis) i blažih upalnih promjena na koži pelenske regije (pelenski dermatitis)

  • Pomoćni lokalni tretman kožnih lezija herpesnog porijekla

AURA 3D Vještačke trepavice 23, 24, 25, 26 efekat dvostrukog 3D sloja koji povećava volumen trepavica. Ultra lagana i mekana konusna vlakna. Izuzetno meka, tanka i udobna traka. Mega volumen isprepletanih vrhova, aktraktivan ali prirodan. Popularani stilovi. 

Materijal: Sintetika koja ne zagađuje životnu sredinu. 

Traka: crna i providna. Višekratna upotreba.

Hedera Vita anticelulit ulje predstavlja kombinaciju odabranih ulja formulisanu tako da olkaša masažu i doprinese relaksaciji kože i celog tela. Ulje je obogaćeno masnim uljem badema i aromatičnim uljima slatke pomorandže, cimeta i limuna koji njeguju i osvježavaju kožu, a uz masažom podstaknutu cirkulaciju kože pomažu u eliminaciji viška tečnosti i toksina, čineći kožu mekom, glatkom i elastičnom bez vidljivih znakova celulita. Primjenjuje se kod relaksirajuće i anticelulit masaže.

Marsovci sa ImunEffectom sadrže ImunEffect® kompleks-beta glukana i bioflavonoide, u kombinaciji sa vitaminom C i cinkom. Jod, vitamini B grupe i vitamin C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma. Vitamini B grupe i vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink i vitamini A, B6 i C doprinose normalnoj funkciji imunskog sitema. Vitamini C i E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Jod doprinosi normalnom rastu dјece. 

Namijenjen je za jačanje imuniteta i pravilan rast i razvoj djece. 

Način upotrebe i doziranje:

Djeca starija od 3 godine jednom dnevno otopiti u ustima jednu tabletu za žvakanje.

Prva dry touch njega za zaštitu od sunca sa SPF 30 protiv masnoga sjaja
Za muškarce i žene sa svijetlom mješovitom do masnom kožom u potrazi za zaštitom od sunca koja ne čini kožu sjajnom

Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka Laboratoriji Vichy su u emulziju protiv masnoga sjaja dodali fotostabilan sustav filtra širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla pojačanog djelovanja protiv dugih UVA-zraka (3/4 UV-zraka).
Za još bolju zaštitu genetskog kapitala kože.
Koža je matirana, a njeno zdravlje očuvano.

Koža je zaštićena od opeklina i fotostarenja.

Sastav: VODOOTPORNO. HIPOALERGENO” AQUA / WATER, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TALC, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SYNTHETIC WAX, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM

Pampers pelene active baby 6 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 6

GINKGO FORTE, 60 tableta

20,08 KM

Ginkgo Forte preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se prije svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednje i starije dobi i svima kojima su periferna cirkulacija i pamćenje svojevrstan izazov. Redovnom i pravilnom upotrebom ginko može biti koristan za očuvanje periferne cirkulacije, a svojim pozitivnim efektom na mentalne sposobnosti, poput pamćenja, takođe poboljšava kvalitet života starijih osoba.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva