NATURES AID Calcium 400 mg, 60 tableta

12,88 KM
Sa PDV-om

Natures aid Calcium 400mg sadrži 400 mg kalcijuma i 2,5 mcg vitamina D3.

Kalcijum i vitamin D su potrebni za održavanje normalnih kostiju i zuba. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/ iskoristljivosti kalcijuma i fosfora.

Način upotrebe i doziranje:

Sažvaćite, sisajte ili progutajte 2 tablete dnevno. Proizvod je namijenjen odraslima i djeci iznad 3 godine.

Pakovanje: 60 tableta za žvakanje, prijatnog ukusa limuna

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

EsenBak PRO&BYO Intes probiotic je dodatak ishrani na bazi sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus koji doprinose pravilnoj funkciji digestivnog sistema. Probiotik sadrži najznačajnije probiotske bakterije crijeva, čija je primjena indikovana u stanjima kada je ravnoteža crijevne flore narušena. 

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu kako bi korijen kose ojačao i podržao njegovu opskrbu energijom.

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose (najčešći uzrok gubitka kose kod muškaraca i žena).

Sadrži dvije aktivne tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, karnitin i kreatin kako bi ojačao korijen kose. Kada se koristi u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu, snažan duo pomaže u jačanju korijena podržavajući njegovu opskrbu energijom.

ESI Melatonin Pura, 120 mikrotableta

10,53 KM

Dodatak prehrani sa melatoninom.

Melatonin skraćuje vrijeme potrebno da se zaspi i pomaže tijelu da se prilagodi različitim vremenskim zonama prilikom putovanja.

Pakovanje: 120 mikrotableta

Primjena: 1 mikrotableta dnevno, uz dosta vode. Najbolji efekat za skraćivanje vremena potrebnog da se zaspi postiže se uzimanjem 1mg melatonina tačno prije spavanja. Da bi se tijelo lakše prilagodilo različitim vremenskim zonama, prije spavanja uzeti najmanje 0,5mg prvi dan putovanja i nastaviti uzimati nekoliko dana nakon dolaska na destinaciju.

Napomena: Ne preporučuje se uzimati u trudnoći i/ili tokom dojenja.

ČAJ BOSILJAK Galenfarm, 50g

2,81 KM

Bosiljak je jedna od najkorišćenijih biljaka na svijetu. Može se koristiti za kuvanje, kao začin, kao čaj, a zbog njegovog blagotvornog djelovanja na tijelo i kožu, poznata je i njegova upotreba za različite suplemente. U bosiljku se mogu naći sledeći vitamini: vitamin A, vitamin K, vitamin C i vitamin B6; a od minerala bosiljak sadrži magnezijum, mangan, kalijum i gvožđe.

Hedera Vita anticelulit ulje predstavlja kombinaciju odabranih ulja formulisanu tako da olkaša masažu i doprinese relaksaciji kože i celog tela. Ulje je obogaćeno masnim uljem badema i aromatičnim uljima slatke pomorandže, cimeta i limuna koji njeguju i osvježavaju kožu, a uz masažom podstaknutu cirkulaciju kože pomažu u eliminaciji viška tečnosti i toksina, čineći kožu mekom, glatkom i elastičnom bez vidljivih znakova celulita. Primjenjuje se kod relaksirajuće i anticelulit masaže.

VIGA Magnetni brojevi, 37 kom

11,74 KM

37 magnetnih drvenih figura u obliku brojeva i simbola osnovnih matematičkih operacija u drvenoj kutiji.

Ideali za početne korake učenje brojeva, sabiranja, oduzimanja kao i boja.

VIGA igračke izrađene su od kaučuka, zaobljenih vrhova i bojene netoksičnim bojama koje su potpuno usklađene sa najnovijim EN71, ASTM, ST i GB6675 standardima za bezbjednost igračaka. Sjajne su za učenje boja, oblika te pomažu razvoju motoričkih sposobnosti.

Magnetrans je dodatak ishrani koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma. Doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i smanjenje umora i iscrpljenosti. Sa druge strane sprječava pojavu grčeva u mišićima.

Normalizuje srčani ritam, snižava krvni pritisak i održava tonus krvnih sudova. Takođe doprinosi i regulaciji povišenog šećera.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva