VIGA Drvene kocke s postoljem, 9 kom.

22,73 KM
Sa PDV-om

9 drvenih kocaka i postolje izrađeni od kvalitetnog drveta bukve. Dimenzije 14,5 x 14 x 6,60 cm. 

Uzrast: 2+.

Sigurnost i kvalitet uvijek su prioriteti brenda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tokom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.

Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

ČAJ BOSILJAK Galenfarm, 50g

2,81 KM

Bosiljak je jedna od najkorišćenijih biljaka na svijetu. Može se koristiti za kuvanje, kao začin, kao čaj, a zbog njegovog blagotvornog djelovanja na tijelo i kožu, poznata je i njegova upotreba za različite suplemente. U bosiljku se mogu naći sledeći vitamini: vitamin A, vitamin K, vitamin C i vitamin B6; a od minerala bosiljak sadrži magnezijum, mangan, kalijum i gvožđe.

GALENFARM Bebi krema, 200 g

7,72 KM

Bebi krema od Galenfarma je 100% prirodna i namijenjena je za svakodnevnu njegu i zaštitu bebine osjetljive kože. Lako se utrljava i brzo resorbuje u kožu ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava dalje isušivanje i pomaže u odbrani od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Kremu mogu koristiti i odrasli.

JOD KALCIJ DR.WOLZ, 60 kapsula

23,16 KM

Jod kalcij kapsule od Dr. Wolza su idealna dopuna za zdravu štitnjaču i zdrave kosti. Sastojci dolazi iz prirodnih izvora: iz algi koje sadrže jod i koralnih algi. Jod doprinosi normalnoj proizvodnji hormona štitnjače i normalnoj funkciji štitnjače. Ovi hormoni regulišu funkcije u cijelom tijelu.

Atoderm Intensive Baume umirujući emolijentni balzam predstavlja temeljnu njegu atopične kože. Efikasno smiruje nadražaj, uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože te jača kožnu barijeru. Zahvaljujući sastojcima patentiranog kompleksa Skin Barrier Therapy™ uspostavlja hidrolipidnu ravnotežu i funkciju kožne barijere, smiruje svrbež i pročišćava kožu. Pogodan je za svakodnevnu njegu kože lica i tijela dojenčadi, djece i odraslih. Nakon nanošenja emolijentnog balzama koža je meka i zaštićena.

HEMERO PROTECT KREMA, 30ml

11,34 KM

Za olakšavanje tegoba kod hemoroida, ublažavanje pečenja i svrbeži, smanjenje otoka i bola.

Vazelin, pročišćena voda, parafin, cetearil alkohol, ceteth-20, stearil alkohol, glicerin, ekstrakt kamilice, fenoksietanol, beta-glukan (polisaharidi kvasca), alantoin, etilparaben, metilparaben, mliječna kiselina.

Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ je rješenje za zaštitu od sunca za kožu koja je netolerantna ili alergična na parfeme ili hemijske filtere, kao i za kožu male djece (+6 mjeseci):
– Njegova formula sastavljena je od 100% mineralnih filtera, nudi optimalnu zaštitu od UVA i UVB zraka i osigurava podnošljivost za osjetljivu i kožu sklonu alergijama.
– CELLULAR PROTECTION upotpunjuje djelovanje UVA/UVB filtera, štiteći ćelije od oksidativnog stresa zahvaljujući vitaminu E, snažnom antioksidansu.

  • Ublažava tegobe nervoznog stomaka
  • Pomaže bolje varenje i reguliše metabolizam
  • Otklanja nadutost stomaka i mučninu
  • Protiv gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu
  • Štiti i regeneriše ćelije jetre
  • Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih štetnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat
  • Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
  • Zaustavlja helikobakter pilori
  • Eliminiše toksične materije iz organizma

Ukoliko imate nervozan stomak, savjetujemo vam da uz komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i kapi br. 33 Antistres za opuštanje i ublažavanje stresa . 

Emulzija sa uravnoteženon gradacijom hranjivih i hidratantnih supstanci. Primjerena za suvu, dehidriranu i osjetljivu kožu koja treba SNAŽNO hranjivo i hidratantno djelovanje.

Za taj tip kože savjetuje se korištenje i ujutro i naveče, pogotovo u zimskom periodu.

Za vrlo osjetljivu, iritiranu, kožu sa zadebljanim ili raspucanim kapilarama, savjetuje se korištenje kroz cijelu godinu, ujutro i naveče zbog njenog zaštitnog djelovanja od vanjskih utjecaja.

ORAL B OXYJET Sistem za čišćenje

182,89 KM

Oral-B Oxyjet Sistem za čišćenje prvi i jedinstveni oralni irigator sa tehnologijom mikromjehurića. Posebno kreiran da uklanja plak i pruža osjećaj čistoće nakon pranja zuba.

Oxyjet miješa vodu i vazduh i pod pritiskom stvara milione mikromjehurića koji napadaju kamenac. Posebno je indikovan kod gingivitisa, parodonotopatije, zbijenog zubnog niza, protetskih nadoknada i svih ostalih za četkicu teško dostupnih područja.

Oral-B Oxyjet Irigator-Tuš posjeduje:

1. Dugme za podešavanje pritiska

2. Veliki rezervoar (600ml) - može voda sa česme, hlorheksidin i 3% hidrogen (vodonik-peroksid)

3. Dvije vrste mlaza:

  • Spiralni raspršujući mlaz za nježno čišćenje i masažu desni,
  • Usmjereni pulsirajući mlaz.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva