VIGA Kocke matematičke

19,28 KM
Sa PDV-om

U dječijoj prirodi je da istražuje i rješava probleme.

Uz pomoć umetaljke sa geometrijskim oblicima dijete će zadovoljiti svoju potrebu da rješava zadatke kroz igru.

Manipulišući dijelovima, posmatrajući prvo cjelinu a zatim i dijelove ono će analizirati, sklapati i rasklapati, pri čemu će ujedno sticati znanja o odnosima dijelova i cjeline, razvijati motoričke i memorijske sposobnosti, donositi zaključke.

Ova igračka podstiče djecu na perceptivno–motorne aktivnosti. Oni u najranijem uzrastu sopstvenim aktivnostima otkrivaju istine o izgledu i karakteristikama geometrijskih oblika.

Igračka svojim dijelovima koji su u različitim bojama privlači i održava pažnju, motivišući dijete da uočava, isprobava i provjerava, a na taj način stiče dragocjeno iskustvo.

Uzrast: 1+

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Poklopac štiti kad se ne pije, a tokom upotrebe lako se pričvrsti na remen.

Odgovara svim MAM dudama. Inovativnim podešavanjem dulžine uvijek se prilagođava specifičnoj primjeni. Mehanizam za stezanje je jednostavan i može se otvoriti samo jednom rukom, tako da se automatski otvara ako povučete klizač natrag.

Ne sadrže BPA (bisfenol A).

Pomaže kod povišenog šećera u krvi.

Ostvaruje povoljan efekat na zdravlje pankreasa, kao i gastrointestinalnog i digestivnog trakta.

Štiti krvne sudove kod dijabetičara.

Reguliše nivo šećera i ne dozvoljava nagle skokove usled stresa i nakon obroka.

Štiti od pojave pušačke noge i odumiranje udova.

Ublažava simptome dijabetesa: umor, zamućen vid, razdražljivost, često mokrenje.

Kao dopunu preporučujemo Bio-Teo biljni komplet br. 1 za jačanje kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i Biljne kapi br. 16 Imunodetox, na bazi lista i korena koprive i lincure.

MELNOT Oralni sprej, 10 ml

11,74 KM

MELNOT je novi Bosnalijekov koji ubrzava i olakšava uspavljivanje. Dodatak ishrani koji sadrži melatonin u obliku oralnog spreja (primjenjuje se lokalno na sluznicu obraza ili pod jezik), moderne farmaceutske forme koja nudi značajnu prednost u odnosu na tablete, kapsule i druge oblike koji se uzimaju na usta. Melatonin primijenjen na ovaj način dospijeva direktno u krvotok i djeluje znatno brže od drugih oblika koji se uzimaju na usta omogućavajući praktičniju primjenu – neposredno pred spavanje. Melatonin primijenjen na ovaj način zaobilazi sistemsku cirkulaciju i prolazak kroz jetru – čime je veća količina melatonina raspoloživa za postizanje viših koncentracija u krvi/mozgu.

Centravit, 50 tableta

17,17 KM

Za očuvanje zdravlja, poboljšanje psihofizičke snage i sposobnosti. Kod izloženosti stresu, jednolične i neredovne ishrane, osećaja umora i iscrpljenosti. Kod rekreativnog i profesionalnog bavljenja sportom. Za svakodnevnu dopunu organizma mineralima, vitaminima i oligoelementima.

  • Ublažava tegobe nervoznog stomaka
  • Pomaže bolje varenje i reguliše metabolizam
  • Otklanja nadutost stomaka i mučninu
  • Protiv gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu
  • Štiti i regeneriše ćelije jetre
  • Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih štetnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat
  • Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
  • Zaustavlja helikobakter pilori
  • Eliminiše toksične materije iz organizma

Ukoliko imate nervozan stomak, savjetujemo vam da uz komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i kapi br. 33 Antistres za opuštanje i ublažavanje stresa . 

Gengigel sprej, 20ml

19,11 KM

Gengigel u obliku spreja naročitoje primjeren za upotrebu na teže pristupačnim mjestima ili bolnim predjelima u ustima. Prikladno pakovanje za upotrebu "na putovanju".

Kada upotrijebitiGengigel sprej?

Gengigelsprej omogućuje brzu i djelotvornu pomoć za:

upalu, krvarenje i oticanje desni,

afte i druge ranice u ustima,

produbljene džepove u desnima, gingivitis i parodontitis,

oštećenja desni zbog čišćenja zuba,vađenja zuba ili hirurških zahvata,

nadražena tkiva u ustima zbog fiksnih (krune i mostovi) ili mobilnih zubnih proteza.

Gengigel sprej je veganski proizvod, ne sadrži gluten, laktozu, šećer, genetički modifikovane organizme i neškodljiv je ako se proguta.

Svaka dlaka ima svoj životni ciklus od tri faze. Mnogi faktori mogu da skrate taj ciklus i dovedu do ubrzanog opadanja kose. Ovaj problem je često povezan za neuravnoteženom ishranom, stresom, hormonskom aktivnošću, ali i nasljednim faktorom.

U laboratorijama Krke razvijeni su dermatološki proizvodi protiv opadanja kose Fitoval koji predstavljaju cjelovit pristup efikasnoj njezi kose sklone pretjeranom opadanju. Pored spoljne njege, veoma je važna i unutrašnja ishrana koja putem krvi obezbjeđuje neophodne hranljive materije korijenu kose u dubokim slojevima.

Sadrži biljne proteine, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt zlatnog korijena, koji poboljšavaju elastičnost kože, smanjuje broj i dubinu bora i sprječava njihovo produbljivanje. ARS 4 potiče obnavljanje prethodno oštećene kože.

Kompleks sastojaka za obnavljanje koji djeluju sinergijski: arganovo ulje i vitamin E, koži pružaju tzv. građevne blokove i jačaju njenu strukturu. Štiti epidermalne lipide, kao i kolagenska i elastinska vlakna, koja tvore prirodnu pregradu kože protiv degeneracije. Dodatno, stimulira proizvodnju beta-endorfina u koži koji suzbijaju učinke stresa i umora. Shea maslac i Medilan održavaju pravilno vlaženje kože i pojačavaju vlastita regenerativna svojstva za vrijeme spavanja, kada metabolizam opadne.

  • Štiti i regeneriše ćelije jetre
  • Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka i varenje

Preporučujemo vam da koristite i Biljni komplet br. 3 za stomak koji se sastoji od dva proizvoda, ovih biljnih kapi i biljnih kapi br. 64 . 

Napomena: Mogu ga koristiti i osobe koje piju lijekove. Može se koristiti i preventivno.

Nailner olovka protiv gljivica 2 u 1 upotrebljava se kod gljivičnih infekcija noktiju i brzo poboljšava izgled nokta. Uklanja gljivične infekcije noktiju - prodiranjem kroz slojeve keratina i snižavanjem pH vrijednosti zaraženog nokta Nailner stvara nepovoljnu okolinu za gljivice i posljedično ih uklanja. 

Praktična olovka omogućuje jednostavno i brzo nanošenje. Sadržaj olovke dovoljan je za oko 300 nanošenja.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva