VIGA Medicinski set igračka

24,70 KM
Sa PDV-om

Za male, buduće medicinske radnike.

Viga Medicinski set za igranje namijenjen djeci starijoj od 3 godine.

Sve Viga igračke izrađene su od netoksičnih boja.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Femisan B biljne kapi, 30ml

16,42 KM

FEMISAN B kapi su dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih vještačkih materija, boja i hormona. Ova prirodna formulacija namijenjena je otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano ljekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze Femisan B preventivno djeluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

GALENFARM Nana, 40 gr

2,92 KM

Za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje. U narodnoj medicini se koristi kod akutne i hronične upale želudačne i crevne sluzokože, nadimanja i kamena u žuči.

GALENFARM Čaj Rusomača, 50g

2,81 KM

Kao sredstvo za zaustavljanje krvarenja, kod jakog menstrualnog krvarenja, bolnih menstruacija, krvi u mokraći, proliva, upale bešike i za izradu preparata za zaustavljanje krvarenja iz nosa.  Kod poremećaja menstrualnog ciklusa - produženog, pojačanog i neredovnog krvarenja i kod premenstrualnog sindroma.

Higijenski ulošci s krilcima Naturella Ultra Normal i mirisom kamilice imaju izuzeto moćnu upijajuću jezgru koja brzo odvlači tekućinu od kože pružajući pouzdanu zaštitu. I dalje su tanki i mekani, a zahvaljujući losionu Dermacrem koji sprječava iritacije, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Tražite li pouzdanu zaštitu koju su odobrili i dermatolozi, birajte higijenske uloške Naturella Ultra, dostupne u još dvije mirisne varijante: s mirisom nadahnutim zelenim čajem ili nevenom. Za dodatnu njegu i zaštitu tokom noći isprobajte varijantu Naturella Ultra Night s dužim zadnjim dijelom.

Sok od jabuke – 100% čisti sok, vegan, organski.

Uživajte u ovom ukusnom soku koji pažljivom obradom zadržava hranjive tvari i dobrobiti ploda.

Pažljivo odabrane aromatične jabuke iz voćnjaka prerađuju se u vlastitom pogonu za presanje u prirodni sok najviše kvalitete. Odabrani plodovi samo su jednom presovani. To rezultira istinski čistim sokom koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

Probiotic forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula za oralnu primjenu. U crijevima čovjeka ovi probiotski mikroorganizmi svojom aktivnošću doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, naročito u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama (akutna dijareja ili dijareja izazvana primjenom antibiotika).

Pomaže ubrzati otpuštanje mlijeka. Inovativni silikonski jastučić – nadahnuta jedinstvenim dječjim sisanjem – brzo stimulira bradavicu za otpuštanje mlijeka.

Meki prilagodljivi silikonski jastučić u jednoj veličini. Jedna veličina pristaje svima. Budući da smo svi mi različite građe, silikonski se jastučić nježno savija te prilagođava vašoj jedinstvenoj anatomiji. Pristaje 99,98 % svih veličina bradavica* (do 30 mm).

Idealna za mame koje izdajaju na putu. Izdajalica je mala i lagana pa se može lako spremati i prenositi, što izdajanje u pokretu čini diskretnijim.

ČISTEĆI TRETMAN ZA VLASIŠTE

Univerzalni njegujući proizvod, specifičan za dubinsko i pravilno čišćenje kože vlasišta. Uklanja smog, prašinu, prekomjernu masnoću, perut i druge nečistoće. Pozitivno utiče na zaštitni sloj lipidnog omotača, ima smirujući učinak u slučaju nadraženog vlasišta sa svrbeži.

U kombinaciji s vodom na vlasištu stvara specifičnu pjenu, koja dubinski i temeljno čisti vlasište. Formula preparata stvorena je s ciljem uklanjanja nečistoća, bez narušavanja osjetljivog mikrookoliša kože. Dermoaktivne funkcionalne supstance čiste kožu i folikularne otvore te podstiču dobru oksigenaciju kože, a da pri tome ne naruše pH i zaštitni hidrolipidni film vlasišta.

Easy Mom Eficramp, 30 tableta

16,85 KM

Dodatak prehrani dizajniran i siguran za trudnice Easy Mom Eficramp ublažit će vaše probleme s grčevima.

Prednosti dodatka prehrani za trudnice:

  • posebno za trudnice
  • bogat mineralima
  • dvostruko djelovanje

Trudnoća može biti fizički vrlo naporna. U tijelu žene raste potpuno novi život, koji iz majke isisava najvažnije hranjive tvari za razvoj. To može iscrpiti trudnicu i ostaviti neugodne posljedice.

Vrlo često trudnice imaju lošu cirkulaciju i oticanje nogu i ruku. Slaba cirkulacija često dovodi do vrlo neugodnih grčeva.

Uz dodatak prehrani Easy Mom Eficramp možete ublažiti neugodne trenutke iščekivanja novog člana obitelji.

VIRANTO forte sirup je dodatak prehrani namijenjen za primjenu kod osoba u stanjima prehlade i gripa, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod djece starije od jedne godine. 

Proizvod sadrži ekstrakte: korijena geranijuma(Pellargonium sidoides), ploda crne zove(Sambucus nigra), ploda šipurka(Rosa canina) koji sadrži vitamin C, ploda acerole(Malphigia punicifolia) koji sadrži prvenstveno vitamin C, vitamine A, B grupe i D, karotenoide, bioflavonoide, cink i bakar.

ORAL B OXYJET Sistem za čišćenje

182,89 KM

Oral-B Oxyjet Sistem za čišćenje prvi i jedinstveni oralni irigator sa tehnologijom mikromjehurića. Posebno kreiran da uklanja plak i pruža osjećaj čistoće nakon pranja zuba.

Oxyjet miješa vodu i vazduh i pod pritiskom stvara milione mikromjehurića koji napadaju kamenac. Posebno je indikovan kod gingivitisa, parodonotopatije, zbijenog zubnog niza, protetskih nadoknada i svih ostalih za četkicu teško dostupnih područja.

Oral-B Oxyjet Irigator-Tuš posjeduje:

1. Dugme za podešavanje pritiska

2. Veliki rezervoar (600ml) - može voda sa česme, hlorheksidin i 3% hidrogen (vodonik-peroksid)

3. Dvije vrste mlaza:

  • Spiralni raspršujući mlaz za nježno čišćenje i masažu desni,
  • Usmjereni pulsirajući mlaz.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva