VIGA Magnetni brojevi, 37 kom

11,74 KM
Sa PDV-om

37 magnetnih drvenih figura u obliku brojeva i simbola osnovnih matematičkih operacija u drvenoj kutiji.

Ideali za početne korake učenje brojeva, sabiranja, oduzimanja kao i boja.

VIGA igračke izrađene su od kaučuka, zaobljenih vrhova i bojene netoksičnim bojama koje su potpuno usklađene sa najnovijim EN71, ASTM, ST i GB6675 standardima za bezbjednost igračaka. Sjajne su za učenje boja, oblika te pomažu razvoju motoričkih sposobnosti.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

PharmaS Hartikol, 30 kapsula

24,83 KM

Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje.

Monakolin K uspješno snižava koncentraciju holesterola i triglicerida u krvi pacijenata. 

MAM stručnjaci razvili su bočicu s tvrdim nastavkom (za bebe od 8 mj. nadalje), odlično pomagalo za prve pokušaje samostalnoga pijenja. Bočica ne proljeva tečnost.

Tvrdi nastavak na bočici je idealan za prelaz na standardnu čašu. Lagana za držanje zahvaljujući suženom središnjem dijelu bočice. Veselih boja i motiva.

GALENFARM Čaj vrkuta, 50g

4,79 KM

ČAJ VRKUTA se koristi kao adstringens i tonik. Najveću slavu vrkuta je stekla kao sredstvo protiv ženskih bolesti, jer ona je jedna od najučinkovitijih biljaka za ovu vrstu tegoba. Vrkuta sadrži flavonoide, organske kiseline, tanine, fitosterine, salicilnu kiselinu, eterično ulje i istinsko obilje vitamina C. Zahvaljujući mnoštvu tanina ima gorak okus, ali i moćno antiupalno i antibakterijsko djelovanje. Jedan od težih problema koji muče žene jest nemogućnost začeća. Vrkuta je najbolji biljni izbor za liječenje neplodnosti. Ona djeluje kao odličan regulator hormona, potiče rast progesterona te dovodi do urednije menstruacije, što je vrlo bitno kod pokušaja začeća.

9 drvenih kocaka i postolje izrađeni od kvalitetnog drveta bukve. Dimenzije 14,5 x 14 x 6,60 cm. 

Uzrast: 2+.

Sigurnost i kvalitet uvijek su prioriteti brenda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tokom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.

Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice.

Aqua Ice Instant Relief gel je medicinsko sredstvo za topikalnu primjenu koje dovodi do lokalnog ublažavanja bola u zglobovima, mišićima, ligamentima i drugim mekim tkivima. Ovaj gel odlikuje jedinstven sastav – pored  5% mentola, u gel je inkorporirano 5 esencijalnih biljnih ulja, ekstrakt kore bijele vrbe, ekstrakt arnike i kamfor. 

MAM Feel Good bočica 0+m, 170 ml

17,92 KM

MAM Feel Good 0+m flašica napravljena je od visokokvalitetnog stakla koje je pogodno za brzo zagrijavanje i hlađenje, sterilizaciju i čišćenje. Tijelo flašice je ergonomski oblikovano tako da može da stane savršeno u bebine ručice. Poklopac flašice omogućava zaštitu od prosipanja i posjeduje mjernu skalu tako da se može korisititi i kao dozer. Silikonska cucla je patentirana i svilenkasto mekana, za prijatan osećaj prilikom konzumiranja. Istraživanje kojim su obuhvaćene 993 bebe u periodu od 2008-2009. je pokazalo da je 94% beba prihvatilo MAM silikonsku cuclu.

Materijal: staklo

Militraža: 170ml

Materijal cucle: silikon

Aparat za mjerenje pritiska za nadlakticu digitalni Omron M2 za precizno i jednostavno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa.

Funkcije: 

Indikator provjere manžete

Indikator nepravilnog srčanog ritma

Intellisense tehnologija za nježno napuhavanje i ispuhavanje manžete

Memorija: 30 memorija x 1 korisnika

Grafički prikaz vrijednosti krvnog pritiska

Veliki zaslon za lako očitavanje rezultata

Manžeta: Easy cuff, meka, za obim nadlaktice od 22-32 cm

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva