VIGA Voz set, 39 kom.

89,15 KM
Sa PDV-om

Namijenjeno djeci starijoj od 3 godine.

Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

DR.WOLZ KINDERIMMUN, 65 g

42,12 KM

DR.WOLZ KINDERIMMUN sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sistem, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin.

GELADRINK ARTRODIET, 390 g

89,61 KM

GELADRINK ARTRODIET obnavlja krvne sudove i poboljšava cirkulaciju, smanjuje nivo štetnog homocisteina, štiti jetru i srce, zaustavlja polineuropatski bol uzrokovan dijabetesom i diskopatijom, štiti tetive, ligamente i mišiće.

KOLAGEN djeluje na zidove krvnih sudova i sprječava dalje taloženje holesterola, povećava njihovu elastičnost i doprinose očuvanju pravilne funkcije srca i krvotoka.

ANTIHOMOCISTEINSKA FORMULA (VITAMIN B6, B12 I FOLNU KISELINU) – smanjuje nivo štetnog homocisteina koji se, kad je u visokoj kocentraciji, okrivljuje za aterosklerozu krvnih sudova više nego holesterol i trigleciridi.

Sylimarin – ekstrakt gujine trave,  štiti jetru i žučne puteve, a vitamin C, D3, Selen, Cink su antioksidanti koji podižu imunitet, otpornost organizma, i vitalnost čovjeka.

  • Ublažava tegobe nervoznog stomaka
  • Pomaže bolje varenje i reguliše metabolizam
  • Otklanja nadutost stomaka i mučninu
  • Protiv gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu
  • Štiti i regeneriše ćelije jetre
  • Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih štetnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat
  • Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
  • Zaustavlja helikobakter pilori
  • Eliminiše toksične materije iz organizma

Ukoliko imate nervozan stomak, savjetujemo vam da uz komplet br. 3 za stomak obavezno koristite i kapi br. 33 Antistres za opuštanje i ublažavanje stresa . 

Pampers pelene active baby 5 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 5

Organski sok od paradajza rafiniran morskom soli - vegan

Organski na suncu zreli italijanski paradajz iz oblasti uzgoja Valle Mazzano beru se u zemlji porijekla i nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je ukusan visokokvalitetni sok od paradajza.

Počastite se čašom soka od povrća! Bilo za doručak za dobar početak dana ili kao vrijedna užina u obliku ukusne supe.

Pospješuje zdravlje srca regulisanjem zgrušavanja krvi.

Jača imunološki sistem.

Detoksikuje metabolizam kostiju.

Pomaže u gubitku kilograma.

Štiti od raka.

Njeguje i štiti kožu.

VIGA Set sjeckamo doručak

31,38 KM

Mali kuvari sada mogu sa potpunom sigurnošću savladati tehnike rezanja i tajne kuvara i stvoriti svoje ukusne recepte. Drveni set za doručak kompanije Viga uključuje dasku za sječenje i nož, tako da dijete razumije sječenje hrane na dva ili više komada, dok istovremeno razvija koordinaciju pokreta ruku i oka.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva