VIGA Kuhinjski mikser

32,03 KM
Sa PDV-om

VIGA Kuhinjski mikser namijenjen djeci uzrasta 36 mjeseci i više.

Sve VIGA igračke izrađene su od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja.

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Herbafast lady kapsule sadrže posebnu kombinaciju patentiranog probiotskog kvasca i moćnih antioksidanata koji suzbijaju glad, smanjuju težinu i eliminišu toksine iz organizma. Takođe djeluje kao prirodni sagorijevač masti uz pomoć kapsaicina i crnog bibera. Uz to, sa Herbafast lady možete se oprostiti od celulita, jer uz pomoć ekstrakta suve koprive sprečava zadržavanje vode i ima pozitivan uticaj na zatezanje kože i uklanjanje celulita.

JOD KALCIJ DR.WOLZ, 60 kapsula

23,16 KM

Jod kalcij kapsule od Dr. Wolza su idealna dopuna za zdravu štitnjaču i zdrave kosti. Sastojci dolazi iz prirodnih izvora: iz algi koje sadrže jod i koralnih algi. Jod doprinosi normalnoj proizvodnji hormona štitnjače i normalnoj funkciji štitnjače. Ovi hormoni regulišu funkcije u cijelom tijelu.

XEROLACT Krema za ruke 30ml
Krema za osjetljivu, veoma suhu, ispucanu i oštećenu kožu ruku, sa 20 % shea maslaca, brzo se upija i pruža trenutno olakšanje. Obnavljajući tretman koji vlaži, njeguje i štiti kožu ruku, ostavljajući je mekom, podatnom, elastičnom i baršunastom. Popravlja oštećenja uzrokovana atmosferskim agensima ili agresivnim tvarima, obnavljajući hidrolipidni film.

GRATIS Xerolact balzam za usne u stiku 4,8 ml
Rilastil Xerolact balzam za usne u stiku – hidratantni i zaštitni balzam za suhe i ispucale usne intenzivno vlaži i sprječava isušivanje usana, tako da ostaju mekane i baršunaste. Sadrži čak 5% shea maslaca i pogodan je za vrlo suhe, ispucale i oštećene i osjetljive usne.

EUCERIN Lip Active, 4,8g

6,02 KM

Eucerin Lip Active balzam namijenjen je osjetljivim usnama. Njegovi ključni sastojci, dekspantenol i vitamin E umiruju, hidratiziraju i štite od  vanjskih uticaja poput UV zračenja i slabe hidratacije s kojima se koža svakodnevno suočava. Potrebno ga je redovno nanositi za brzo olakšanje i trajnu zaštitu tankog gornjeg sloja usana. Sa zaštitnim faktorom SPF 20.

Melem Cold Cream koncentrat, 35ml

10,82 KM

Melem Cold Cream koncentrovana krema s 5% uree i pantenolom izuzetno je efikasna za njegu vrlo suhe, osjetljive kože sklone pucanju, kao i kože kojoj je potreban oporavak nakon djelovanja negativnih vanjskih faktora – hladnoće, vjetra, sunca. 

Nježan šampon za osjetljivo vlasište.

Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon posebno je osmišljen kako bi održao prirodnu pH vrijednost kože i učinkovito očistio vlasište i kosu te spriječio suhoću i iritaciju. Uklanja nečistoće, pelud i alergene te daje kosi zdrav sjaj i osjećaj mekoće i podatnosti.

Osmišljen posebno za osobe s osjetljivom kožom vlasišta, ovaj blagi šampon čisti i omekšava kosu te pri tom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.

VIGA Puzzle

6,46 KM

Viga Handy Block Puzzle leptirić, Viga Handy Block Puzzle maca ili Viga Handy Block Puzzle medo - namijenjeno djeci uzrasta 18+mjeseci. Ne koristiti bez nadzora odraslih.

Izrađene od najkvalitetnijeg drveta i sigurnih boja.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva