VIGA OBUCI DJECAKA,pirat

26,11 KM
Sa PDV-om

VIGA Magnetne puzle pirat koriste za oblačenje. Sadrže drvenu lutku, drveno postolje i 36 komada odjevnih predmeta od drveta za oblačenje dječaka pirata.

Sve VIGA igračke su napravljene od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja.

Za uzrast 36M+

Količina
Add to wishlist

VIGA

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Sirup bršljana je dijetetski proizvod, dodatak ishrani koji se koristi protiv kašlja.

Ovaj biljni sirup sadrži tečni ekstrakt lista bršljana, tečni ekstrakt lista koprive i ploda šipka. Sirup bršljana pomaže kod kašlja i olakšava iskašljavanje i doprinosi smanjenju tegoba kod hroničnog bronhitisa.

Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranjive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta nakon 6 mjeseci života.

Humana 2 je pogodna za ishranu dojenčadi  kao dopuna majčinom mlijeku ili za isključivu ishranu kada se dijete ne doji. 

Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mlijeku: podstiču razvoj zdrave crijevne flore.

Humana 2 se može koristiti kao nastavak ishrane poslije Humane 1 ili poslije bilo koje druge formule.

Sadrži omegu i vitamin D.

Zaštitite svoj imunitet D3 vitaminom od 1000 jedinica u samo jednoj kapsuli. 

Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba i ima funkciju u diobi ćelija.

NOVALAC IT, 400g

21,77 KM

Kome je namijenjen Novalac IT?

Dojenčadi koja često ima tvrdu stolicu

Dojenčadi koja ima stolicu manje od dva puta sedmično

Dojenčadi sa zatvorom

Dojenčadi s otežanim pražnjenjem crijeva (plaču i jako se napinju) 

Dojenčadi od rođenja do 12 mjeseca života

Kod dojenčadi sa zatvorom u prehrani se preporučuje upotreba početne mliječne hrane Novalac IT.

Povećana količina laktoze ima dvostruko djelovanje: privlači vodu u debelo crijevo i tako omekšava stolicu, a istodobno ima prebiotički učinak jer kao hrana za korisne bakterije u crijevima ubrzava njihovo razmnožavanje i time volumen stolice. Laktoza u debelom crijevu fermentira u mliječnu kiselinu, koja povećava peristaltiku.

JOMELOP E

15,95 KM

Jomelop E melem je specijalno formulisana emulzija za spoljašnju upotrebu čiju aktivnu komponentu čine etarska ulja i ekstrakti ljekovitog bilja standardizovanog kvaliteta.

BiVits ACTIVA Selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbjeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbjeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu.

BiVits Selen doprinosi:

– Antioksidativnoj zaštiti i detoksikaciji organizma,

– Normalnoj funkciji štitne žlijezde,

– Normalnom energetskom metabolizmu,

– Pravilnoj funkciji imunog sistema,

– Normalnoj reprodukciji i procesu spermatogeneze,

– Održavanje normalne kose, kože i noktiju.

Upotreba: 1 tableta dnevno

MAM ručna pumpica za izdajanje

91,96 KM

MAM ručna pumpica za mlijeko je razvijena sa velikom pažnjom kako bi se prilagodila individualnim potrebama dojilja. Pumpica se sastoji od 4 rastavljiva dijela što omogućava lakše čišćenje. Lijevak je makan i fleksibilan i ima mogućnost rotacije od 360°. MAM ručna pumpica ima mogućnost kontolisanja jačine isisavanja prilagođavanja snage izmlazanja individualnim potrebama.

Anti-colic flašice i posude za čuvanje mlijeka iz asortimana MAM su kompatibilne sa pumpicom. U pakovanju se nalazi: 1 ručna pumpica za izdajanje mlijeka, 1 Anti-Colic flašica od 130ml, 1 Anti-Colic flašica od 160ml, 2 MAM silikonske cucle 0m+, 2 poklopca, 1 uputstvo za upotrebu.

MAM pumpica je bez Bisfenola A.

Prva dry touch njega za zaštitu od sunca sa SPF 30 protiv masnoga sjaja
Za muškarce i žene sa svijetlom mješovitom do masnom kožom u potrazi za zaštitom od sunca koja ne čini kožu sjajnom

Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka Laboratoriji Vichy su u emulziju protiv masnoga sjaja dodali fotostabilan sustav filtra širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla pojačanog djelovanja protiv dugih UVA-zraka (3/4 UV-zraka).
Za još bolju zaštitu genetskog kapitala kože.
Koža je matirana, a njeno zdravlje očuvano.

Koža je zaštićena od opeklina i fotostarenja.

Intenzivna rehidratantna njega sa dugotrajnom efikasnošću.

Tehnologija ćelijskih veza: garantuje epidermalnu koheziju koja omogućava dugotrajnu hidrataciju. Za normalnu do suvu i osjetljivu kožu. Obnavljajuća formula sa fragmentima hijaluronske kiseline, za dvostruko dejstvo: – Intenzivna rehidratacija nanošenjem vode na kožu.

– Jačanje ćelijske kohezije kako bi koža duže zadržala vodu. 24- časovna intenzivna rehidratacija. Dugotrajno meka i gipka koža. Pored hijaluronske kiseline, formula sadrži i glicerin koji je moćan hidratantni aktivni sastojak zahvaljujući kojem se ublažava suhoća i ljuštenje kože te umirujućom termalnom izvorskom vodom La roche posay.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva