OKSIGEN sprej, 200 ml

10,91 KM
Sa PDV-om

Oksigen aktivni kiseonik je kozmetički proizvod za njegu kože lica na bazi aktivnog kiseonika. 

Aktivni kiseonik za lice dezinfikuje kožu, revitalizuje ćelije, pospješuje cirkulaciju, uklanja perut.

Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Uništava gram pozitivne i gram negativne bakterije, viruse i gljivice. Ima višestruku primjenu- za dezinfekciju kože nakon depilacije, solarijuma, ujeda insekata, regeneriše problematičnu kožu lica (akne, bubuljice). Koža koja pati od nedostatka kiseonika izgleda mrtvo, bora se i često je otečena od nakupljenih metaboličkih otpada i toksina.

Upotreba: Više puta dnevno direktno naprskati na kožu i ostaviti da djeluje od 10 do 15 minuta. Nakon upotrebe nije potrebno ispiranje.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

EFEKTA 13 Multivitamin + minerali

4,63 KM

Efekta Multivitamin + minerali  šumeće tablete su vitaminsko mineralni dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju 100% preporučenog dnevnog unosa 10 vitamina, kao i 3 minerala koji sinergističkim djelovanjem obezbjeđuju potrebnu energiju za svaki dan.

Aktivni sastojci Efekta Multivitamin kompleksa doprinose pravilnoj funkciji imunog i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Kapi od koprive pomažu kod simptomatskih tretmana blažih reumatskih tegoba, povećavaju diurezu čime se postiže ispiranje mokraćnih puteva, što može da bude od koristi kod blažih urinarnih infekcija i kamena u bubregu. Koristi se protiv ispadanja kose, kao prirodni diuretik i kao prirodni izvor željeza.

Kukuruzna svila se vec jako dugo koristi kao ljekovito sredstvo. Poznata je po tome da je zaista od velike pomoci kod nekih oboljenja, kao i da ne ostavlja štetne posljedice. Kukuruzna svila u obliku čaja je jedan od najjačih prirodnih diuretika. Konzumiranjem ovog čaja se u toku 24 sata može nekoliko puta povećati količina izlučene mokraće. Kukuruza svila djeluje protivupalno i štiti i umiruje urinarni trakt.

EsenBak PRO&BYO Intes probiotic je dodatak ishrani na bazi sojeva iz rodova Bifidobacterium i Lactobacillus koji doprinose pravilnoj funkciji digestivnog sistema. Probiotik sadrži najznačajnije probiotske bakterije crijeva, čija je primjena indikovana u stanjima kada je ravnoteža crijevne flore narušena. 

PIKOVIT, 30 tableta

7,56 KM

Pikovit obložene tablete sadrže deset najvažnijih vitamina, te kalcij i fosfor.

Vitamini su tvari visoke biološke vrijednosti koje sudjeluju u regulisanju brojnih biohemijskih procesa u organizmu. Kod metabolizma ugljiko hidrata, bjelančevina i masti te djelovanja nervnog sistema sudjeluju vitamini skupine B (B1, B2, B6, pantotenska kiselina i nikotinamid). Za razvoj epitelnih stanica i sintezu vidnog pigmenta potreban je vitamin A. Vitamin D reguliše iskorištavanje kalcija i omogućava pravilnu mineralizaciju kostiju i zuba. Vitamin C potpomaže apsorpciju željeza i sudjeluje kod mnogih oksido-redukcijskih procesa u organizmu. Kalcij i fosfor su glavni građevni sastojci kosti i zuba. Iako su Pikovit obložene tablete različito obojene zbog izgleda, ne razlikuju se po sadržaju.

Povećava odbrambenu sposobost organizma. U kombinaciji Echinaceae sa ostalim ljekovitim aktivnim principima postiže se efekat umanjenja nadražaja za kašalj kao i antiseptično i antiflogistično djelovanje.

Ovaj biljni sirup sadrži tinkturu ehinacee, tinkturu bokvice, tinkturu kadulje, tinkturu timijana, tinkturu koprive i šipka.

OTOSAN Prirodne kapi za uši, 10ml

9,28 KM

Pomaže pri uklanjanju suvišne ušne masnoće, smiruje osip i crvenilo na koži, čisti ušni kanal i njeguje suhu kožu, potiče dobro stanje uha.

S eteričnim uljima iz organski uzgojenih biljaka, propolis i crna ribizla, poznati po svojim efikasnim svojstvima, njeguju čiste i štite.

Dermatološki testirano. Bez dodatka sintetičkih boja i konzervansa. Pogodno za djecu, odrasle i osobe sa slušnim aparatima.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva