GALENIKA Pantenol 9% pjena, 150 ml

13,72 KM
Sa PDV-om

Njeguje, regeneriše i uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svjetlosti, vjetru, hladnoći i vodi.

Pantenol 9% pjena osvježava, regeneriše i vašu kožu održava vlažnom i njegovanom. Pogodna je za osetljivu kožu i može se koristiti prije ili poslije tuširanja. Lako se nanosi na površinu kože tijela i pogodna je za njegu velikih regija kože kao i poslije depilacije.

Brzo se upija i ne ostavlja tragove.

Sastav proizvoda:

D- Panthenol 9%, aloe vera, alantoin, vitamin E.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Stik protiv svrbeža. Protiv iritacija. Protiv češanja.

Za bebe, djecu i odrasle.

U trenu smanjuje potrebu za češanjem. Bilo kad, bilo gdje.

Primjereno za vrlo suvu, nadraženu kožu sklonu svrbežu. 

Postupak za trenutno smirivanje svrbeža koji ublažuje refleks češanja.

·    Karite maslac pomaže koži vratiti lipide.

·    Madecassoside i cinkov glukonat pomažu kod obnove kože.

Primjena: Nanositi na dijelove koji svrbe.

VAXOL sprej za uho,10ml

18,01 KM

VAXOL sprej za uho je namijenjen za uklanjanje cerumena kod djece i odraslih, a razlika je samo u doziranju. Predstavlja odlično sredstvo za čišćenja vanjskog zvukovoda te kod pripreme uha za čišćenje ispiranjem kod ljekara.

VITAMIN B17 Plus, 30 kapusla

29,98 KM

B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja posjeduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu). Princip rada vitamina B17 podsjeća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je ogromna količina energije, odnosno glukoze, koju unosite kroz vitamin B17. Ćelije raka aposorbiraju molekule glukoze ovog vitamina i izazivaju „otključavanje” benaldehida i cijanida, uzrokujući sopstvenu smrt. Vitamin B17 je smrtonosan za ćelije raka, dok za ostale žive ćelije nije toksičan.

Stvarno temeljito pranje zubi koje čuva vaše desni. Četkica za zube Curaprox Toothbrush Super Soft dizajnirana je tako da prilikom pranja možete koristiti pritisak bez straha od iritacije desni.

Fleksibilna glava četkice opremljena je s 3960 vlakana CUREN, garantuje učinkovito uklanjanje zubnog plaka. Sva vlakna su iste dužine, a zahvaljujući zaobljenim vrhovima ne oštećuju zubnu caklinu i desni. Osmorougaona drška četkice odlično leži u ruci, omogućavajući još lakše čišćenje zuba pod optimalnim uglom.

LIPA ČAJ Galenfarm, 50g

2,95 KM

Čaj od lipe ima slatkasto medastu ugodnu notu. Kada se osuši cvijet lipe ne smije promijeniti boju, jer u tom slučaju ne vrijedi. Čaj od cvijeta lipe u našoj tradicionalnoj medicini koristi se kod problema sa prehladom i kod problema sa disanjem. Poznato je da potiče znojenje i pospješuje mokrenje. Lipa može umanjiti tegobe kod kroničnog kašlja, a u prošlosti se također koristila za smirenje.

NOVALAC ALLERNOVA, 400g

35,76 KM

Novalac Allernova AR je hrana za dijetalnu prehranu dojenčadi i male djece preosjetljive na bjelančevine kravljeg mlijeka te koja imaju regurgitaciju.

Dojenčadima i maloj djeci kod dokazane alergije na bjelančevine kravljeg mlijeka.

Dojenčadima i maloj djeci koja osim alergije imaju probleme s bljuckanjem.

Dojenčadima od rođenja do 36. mjeseca života (0-36 mjeseci)

Pampers pelene active baby 6 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 6

BiVits ACTIVA Vitamin C 1000 acerola je posebna kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C koja obezbjeđuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat.

Sastav:

vitamin C 1000mg,

suvi ekstrakt ploda acerole.

BiVits Vitamin C 1000 acerola doprinosi:

– Jačanju imuniteta,

– Bržem oporavku nakon infekcije,

– Normalnoj produkciji kolagena,

– Smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti,

– Antioksidativnoj zaštiti organizma,

– Boljoj apsorpciji gvožđa.

Upotreba: 1 tableta dnevno.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva