Belodex Dexpanhtenol 5 % Pjena, 150ml

16,57 KM
Sa PDV-om

Belodex pjena sadrži dekspantenol (provitamin B5) te se primjenjuje za zaštitu i regeneraciju suve, osjetljive i nadražene kože. Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože i tako sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom.

Belodex pjena može se primijeniti u stanjima suvoće i crvenila kože uslijed izloženosti vanjskim uticajima poput sunčeve svjetlosti, topline i hladnoće, u takvim slučajevima će primjena pjene donjeti olakšanje kroz obnovu elastičnosti i mekoće kože.

-Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože,

-Poboljšava hidrataciju i sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom,

-Obnavlja elastičnost i mekoću kože,

-Pojačava odbrambenu funkciju kože,

-Ublažava upalna stanja, te smanjuje bol i crvenilo.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Pouzdanost veća od 99% u utvrđivanju vaša dva najplodnija dana- uz jasne rezultate bez pogreške. U svakom ciklusu žena može zatrudniti samo tokom nekoliko dana. ClearBlue Digital test za utvrđivanje ovulacije pomaže u povećanju vaših izgleda da prirodno zatrudnite utvrđujući vaša 2 najplodnija dana u svakom ciklusu mjerenjem promjena u razini ključnog hormona plodnosti – luteinizirajućeg hormona (LH).

MAKULIN FRESH KAPI  pomažu kod iritacije, suvoće i pečenja te osećaja stranog tijela u očima koji su posljedica uticaja iz okoline (vjetar, sunce, suv vazduh, slana voda, dim, pretjerana svjetlost, klima, grijanje, duga upotreba računara) ili u slučaju operacije oka, konjunktivitisa te učestale i duge upotrebe zaštitnih sočiva. Pomažu kod crvenih i umornih očiju.

Bilobil forte 80mg, 20 kapsula

9,31 KM

Bilobil forte kapsule, tvrde sadrže kvantificirani ekstrakt listova ginka koji poboljšava opskrbu mozga kisikom i glukozom. Ljekovite supstance ekstrakta, flavonski glikozidi, ginkolidi i bilobalid šire krvne žile, poboljšavaju protok krvi, sprječavaju sljepljivanje krvnih pločica te regulisanjem metabolizma štite stanice i tkiva od oštećenja koja uzrokuje nedostatak kiseonika. Ekstrakt listova ginka učinkovit je pri poremećajima prokrvljenosti mozga i udova.

DuoBiotic, 10 kapsula

10,71 KM

DuoBiotic sadrži i probiotik i prebiotik (inulin). DuoBiotic kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crijevima i postizanje brzog efekta.

Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crijevu. Biljnog su porijekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija.

Royal Kinder jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od tri godine. Jedna bočica od 10ml sadrži 500mg matične mliječi sa okusom banane. Hranjive i protektivne vrijednosti matične mliječi poboljšavaju fizičke i pshihičke performanse, jačaju odbrambene snage organizma, povećavaju apetit i apsorpciju vitamina i minerala uz dodatni antimikrobni efekat.

AURA Paleta za konturisanje je profesionalan proizvod namijenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su dvije palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svjetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica.

Ozosept gel, 40 ml

8,79 KM

Pomoć kod oboljenja sluzokože desni i usne duplje.

- smiruje upale desni,

- neutrališe neprijatan zadah iz usta,

- produženog djelovanja.

Upotreba:

Istisnuti približno 1 cm gela na čistu jagodicu prsta i blagim kružnim pokretima utrljati u desni, neposredno po pranju zuba. Nakon nanošenja gela ne konzumirati hranu i piće u toku jednog sata. Gel se koristi po potrebi, jednom do tri puta dnevno, uvijek poslije jela. Ozosept gel za desni mogu da koriste odrasli i djeca starija od 7 godina.

Ručna pumpica za izdajanje NUK

41,07 KM

Mekani silikonski jastučić sa umirujućim masažnim efektom koji omogućuje lagano ispumpavanje.

Jednostavna za čišćenje i za upotrebu.

Široko dno za stabilnost.

Pumpica je pogodna za potpuno pražnjenje dojke te tako štiti da se mliječni kanali ne zatvore.

Idealna za kratko izdajanje prije dojenja da bi napetost u dojci popustila radi lakšeg dojenja.

Lagani pritisak pumpice na grudi omogući bradavici da lijepo nalegne u jastučić.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva