LISCIANI Slovarica

21,61 KM
Sa PDV-om

Lisciani zabavna slovarica za igru i učenje!

Dijete će naučiti slova i riječi te uz igru učiti čitati i pisati, a ujedno je zabavna bingo igra. 

Uzrast: 3-6 god.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Bimunal Imuno Adults je proizvod prirodnog sastava namijenjen za jačanje imuniteta kod odraslih i djece starije od 12 godina!

Bimunal Imuno Adults sadrži ekstrakt ploda crne zove. Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno Adults sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, propolis, cink, bakar, vitamine C i D.

Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlakanima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”.

Zova, vitamini C i D, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. U svom sastavu Bimunal Imuno Adults sadrži i propolis, koji stimuliše imunski sistem i povećava otpornost organizma.

Centravit, 50 tableta

17,17 KM

Za očuvanje zdravlja, poboljšanje psihofizičke snage i sposobnosti. Kod izloženosti stresu, jednolične i neredovne ishrane, osećaja umora i iscrpljenosti. Kod rekreativnog i profesionalnog bavljenja sportom. Za svakodnevnu dopunu organizma mineralima, vitaminima i oligoelementima.

EUCERIN DNEVNA NJEGA S HIJALURONSKOM KISELINOM ZA NORMALNU I MJEŠOVITU KOŽU, SPF 15, 50 ml

Upotreba:

Nježno masirajući nanijeti ujutro na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte. Izbjegaavati kontakt s očima.

Izvrsna podloga za make-up

Nije komedogena

Podnošljivost na koži dermatološki potvrđena

Za najbolje rezultate vaše anti-age njege kože Eucerin preporučuje:

Eucerin Hyaluron Filler krema za noćnu njegu

Eucerin Hyaluron Filler tretman za njegu bora oko očiju

Eucerin Hyaluron Filler konc. Tretman za isušivanje bora.

Zaštitni faktor 15 podržava odbranu kože od preranog starenja i produbljivanja bora.

Rezultat: Koža je vidljivo i primjetno glatkija.

Neven ulje , Galenfarm, 50 ml

5,15 KM

NEVEN ulje koristi se spolja za njegu i regeneraciju kože. Koristi se za njegu iritirane, upaljene kože, blažih ogrebotina i povreda. Smiruje upalne procese, stimuliše regeneraciju i zarastanje kože. Hidrira suvu i ispucalu kožu, pomaže u smanjenju proširenih vena.

Intenzivna hidratacija i zaštitna njega za veoma suhu, grubu i ljuskavu kožu. Pruža neposredno olakšanje i smanjuje osjećaj zatezanja.

Trosmjerno djelovanje hidratizirajućih i njegujućih aktivnih sastojaka uključuje duboku i dugotrajnu hidrataciju kože, njegu i regeneraciju, kao i obnavljanje pravilnog rada vlastite zaštitne barijere. 

Proizvod sprječava pucanje i keratozu epiderme

MARSOVCI Proimun Acute, 5 kesica

16,47 KM

Marsovci Proimune Acute  sadrži beta-glukane, ekstrakt crne bazge i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i povećanju apsorpcije željeza. Crna bazga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema, a matičnjak deluje umirujuće na gornji respiratorni trakt.

Namijenjen je jačanju imunog sistema u akutnoj fazi prehlade. Bez šećera, umjetnih boja i konzervansasa.

Djeca starija od 7 godina i odrasli jedna kesica dnevno, bilo kada u toku dana. Pomiješati sadržaj kesice sa 200 mL tople (ne vruće) vode i popiti.  Djeci od 3 do 7 godina-  ½ kesice dnevno.

GALENFARM Herpes mast, 15 g

6,47 KM

HERPES MAST je namijenjena djeci i odraslima u terapiji herpesa. U svom sastavu sadrži 10% propolis i 10% ulje nevena koji u kratkom vremenu sa velikom efikasnošću saniraju problem herpesa. Koristi se tako da se nanosi 2 do 3 puta dnevno na oboljelo mjesto.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva