LISCIANI Taktilni brojevi

17,04 KM
Sa PDV-om

Edu igra Taktilni Brojevi se sastoji od stavljanja slagalica umetaljki u obliku brojeva u Montesori kutiju. Slagalice u obliku brojeva su skrivene iz vidnog polja, zbog čega dijete stavlja ruke u predviđene otvore na kutiji i traži brojeve u kutiji koristeći čulo dodira. Cilj je da se sastavi slagalica tako što će svaki broj doći na odgovarajuće mesto na slagalici. Ova igra je po Montesori metodi jer stimuliše vježbu memorije dodira. Sadržaj slagalica umetaljka u obliku brojeva, taktilna kutija.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Dr Colić Sun protection je vodootporna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30.  Jedinstvenom kombinacijom filtera i aktivnih sastojaka pruža visoku zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka, sprječava starenje kože i obezbjeđuje anti-age efekat. Pored filtera koji štite kožu od sunca obiluje i aktivnim komponentama koje sprječavaju prve znakove starenja, intenzivno hidriraju, umiruju iritacije i regenerišu kožu obezbjeđujući svjež i mladolik izgled lica. Nevidljiva je na koži i ne ostavlja bijele tragove pa je pogodna za zaštitu lica tokom cijele godine.

Namijenjena je svim tipovima kože. 15 minuta prije izlaganja suncu kremu nanesite u dovoljnoj količini na kožu lica, vrata i dekoltea. Kod kontinuiranog izlaganja suncu kremu nanosite na svaka 2 do 2,5 sata.

Oral-B Junior 6+ years zubna četkica

4,91 KM

Opis proizvoda:

vlakna CrissCross učinkovito uklanjaju zubne naslage,

prikladno za djecu koja imaju i mliječne i trajne zube,

za dob od 6 do 12 godina,

klasična dječija četkica za zube.

Klasična četkica za zube Oral-B Junior Star Wars osmišljena je za djecu u dobi od 6 do 12 godina, uzrast u kojem trajni zubi zamjenjuju mliječne. Njezina CrissCross unakrsno nakošena vlakna lako ulaze u međuzubni prostor i učinkovito uklanjaju zubne naslage. Ergonomska drška ukrašena motivima iz Ratova zvijezda osigurava da četkica Oral-B Junior Star Wars lijepo sjedi u ruci. Za čiste i zdrave zube!

PRIMED 7 je prirodan preparat, napravljen po provjerenoj recepturi, na bazi meda i ekstrakta zelenih oraha. Ne sadrži vještačke boje,  konzervanse i druge aditive.

PRIMED 7 se preporučuje kod:

-oslabljenje funkcije štitaste žljezde (Hashimoto tireoiditis ili drugi proces koji dovodi do oštećenja funkcije štitaste žljezde),

-povećane potrebe za unosom joda iz prirodnih izvora,

- pada imuniteta.

ČISTEĆI TRETMAN ZA VLASIŠTE

Univerzalni njegujući proizvod, specifičan za dubinsko i pravilno čišćenje kože vlasišta. Uklanja smog, prašinu, prekomjernu masnoću, perut i druge nečistoće. Pozitivno utiče na zaštitni sloj lipidnog omotača, ima smirujući učinak u slučaju nadraženog vlasišta sa svrbeži.

U kombinaciji s vodom na vlasištu stvara specifičnu pjenu, koja dubinski i temeljno čisti vlasište. Formula preparata stvorena je s ciljem uklanjanja nečistoća, bez narušavanja osjetljivog mikrookoliša kože. Dermoaktivne funkcionalne supstance čiste kožu i folikularne otvore te podstiču dobru oksigenaciju kože, a da pri tome ne naruše pH i zaštitni hidrolipidni film vlasišta.

Umirujući i pročišćavajući gel za čišćenje koji djeluje protiv crvenila i perutanja kože

  • Nježno čisti i pročišćava
  • Sprječava razvoj iritanasa
  • Umiruje iritiranu kožu
  • Izuzetno blaga formulacija bez sapuna koja poštuje fiziološku pH vrijednost kože
  • Bez sapuna - neparfemisano

Inovacija nastala kao rezultat BIODERMA ekspertskih istraživanja biologije kože, Sensibio DS+ Gel efikasno djeluje protiv uzroka crvenila i perutanja. Pomaže u sprječavanju razvoja gljivice Malassezia, iritansa koji pogoršava stanje kože sklone crvenilu i perutanju.

DERMEDIC HYDRAIN3 HIALURO Ultra hidratantni...

29,69 KM 23,75 KM -20%

Intenzivna hidratacija i zaštitna njega za veoma suhu, grubu i ljuskavu kožu. Pruža neposredno olakšanje i smanjuje osjećaj zatezanja.

Trosmjerno djelovanje hidratizirajućih i njegujućih aktivnih sastojaka uključuje duboku i dugotrajnu hidrataciju kože, njegu i regeneraciju, kao i obnavljanje pravilnog rada vlastite zaštitne barijere. 

Proizvod sprječava pucanje i keratozu epiderme

MUSTELA 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela posebno formulisan za bebe i djecu. Idealan je za svakodnevnu higijenu bebe u vrijeme kupanja. Formula bez sapuna nježno čisti kosu i tijelo bebe te od rođenja poštuje hidrolipidni sloj i prirodnu ravnotežu vlasišta. Nježno čisti osjetljivu kožu i vlasište bez izazivanja iritcije i suhoće. Olakšava raščešljavanje kose. Formula koja ne peče za oči. 

BiVits ACTIVA Vitamin C 500 acerola je posebna kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C koja obezbjeđuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat.

Sastav:

vitamin C 500mg,

suvi ekstrakt ploda acerole.

BiVits Vitamin C 500 acerola doprinosi:

– Jačanju imuniteta,

– Bržem oporavku nakon infekcije,

– Normalnoj produkciji kolagena,

– Smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti,

– Antioksidativnoj zaštiti organizma,

– Boljoj apsorpciji gvožđa.

Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja - formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera - sigurnih za delikatnu bebinu kožu - koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3. Mlijeko umiruje iritacije i smiruje kožu - Alantoin i D-Pantenol umiruju kožu, smanjuju peckanje i olakšavaju zarastanje iritirane epiderme.

Ubrzava regeneraciju epiderme - zahvaljujući sadržaju ulja sjemenki lana, maslinovog ulja i shea putera koji obnavljaju i intenzivno njeguju dječiju suhu kožu. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva