CHICCO Kupka BABY MOMENTS RELAX, 500 ml

7,59 KM
Sa PDV-om

Obogaćena ekstraktom sljeza i glicerina, Chicco Relax kupka za tijelo linije Baby Moments sastoji se od 93% sastojaka prirodnog porijekla kako bi se poštovala krhka ravnoteža nježne i tanke kože beba.

Dermatološki i oftalmološki testirano.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

CRVENA DJETELINA čaj djelotvorno ublažava simptome menopauze, poboljšava mineralnu gustoću kostiju i smanjuje rizika od srčanih problema kao što su holesterol i simptomi visokog tlaka.

Koristi se za liječenje upala i slabog imuniteta poput kašlja, respiratornih infekcija te kožnih bolesti kao što su psorijaza i ekcema. Cvjetovi su mali, ružičasto-ljubičasti, a zbog njihove brzine rasta i visoke nutritivne vrijednosti, često se koriste kao hrana za stoku.

Prema Evropskoj agenciji za lekove EMA, aktivni principi koji se nalaze u UROLITINN-u se koriste za povećanje količine urina u cilju postizanja efekata ispiranja urinarnog trakta kod kamena u bubregu, cistitisa, disurije kao i za ublažavanje spazma u urinarnom traktu. Dokazano efikasan za prevenciju i liječenje urolitijaze.

Sastav: Rastavić Equisetum arvense – 570 mg, crvena peščanka spergularia rubra – 330 mg, list bolda Peumus boldus – 280 mg, cvijet indijske smokve Opuntia ficus-indica – 170 mg, cvijet planinskog čaja Sideritis angustifolia – 170 mg, list ruzmarina Rosmarinus officinalis – 170 mg, rizom zubače Cyondon dactylon – 170 mg, list matičnjaka Melissa officinalis – 170 mg.

Marmelada za sunčanje - Inovativna Galenfarmova formula sa uljem urukuma koje sadrži više karotenoida od ulja mrkve. U kombinaciji sa uljem oraha i uljem badema koži daje bronzani i preplanuli ten.

Potpuno prirodan proizvod učiniće da Vaša koža blista zdravljem i lijepim tenom tokom čitavog ljeta.

Iznimno učinkovita rehidratacija za osjetljivu kožu.

Dugotrajan učinak. UV zaštita.

Tehnologija čvrstih staničnih veza: fragmenti hijaluronske kiseline garantuju epidermalnu koheziju zahvaljujući kojoj se voda ulijeva u kožu i zadržava u njoj, pružajući izrazito dugotrajan osjećaj hidratacije.

Prilagođeno osjetljivoj koži.

Sistem filtera pomaže zaštititi kožu od oštećenja uzrokovanih svakodnevnim izlaganjem UVA i UVB zrakama.

Od normalne do mješovite, osjetljive i dehidrirane kože.

Pojačana UV zaštita:

Zaštita od UVB (SPF20) i UVA zraka

„Nepogrešiva" zaštita: nova formula s oleosomima za optimalno nanošenje i ujednačenu raspodjelu filtera na Vašoj koži.

VIRANTO Adults, 20 kapsula

11,78 KM

Primjenjuje se kod oslabljenog imunog sistema, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i djece starije od 12 godina.

Sadrži ekstrakte ploda zove, acerole i šipurka, ekstrakt korijena pelargonijuma, cink, bakar i vitamin D. Plodovi acerole i šipurka sadrže prirodni vitamin C.

Pelargonium je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa). Ekstrakt ploda crne zove posjeduje provjereno dejstvo na viruse. Cink je izuzetno jak stimulator, a šipurak - izvor vitamina C visoke koncentracije. Acerola sadrži 50-100 puta više vitamina C.

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci starosti ispod 12 godina.

DR.WOLZ KINDERIMMUN, 65 g

42,12 KM

DR.WOLZ KINDERIMMUN sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sistem, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva