NUK First Choce Bočica sa siskom 6-18m

26,68 KM
Sa PDV-om

NUK Bočica First Choice 6-18m sa siskom.

Silikonski sisak, bez prosipanja.

Lagana flašica sa širokim otvorom.

Ergonomske ručke koje će omogućiti da dijete brzo i lako nauči samostalno piti iz bočice.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VIGA Puzla PIJETAO

15,91 KM

VIGA Puzzle PIJETAO - svijetle boje i fino zaobljeni dijelovi slagalice koji se savršeno uklapaju će omogućiti da se vaše dijete zabavi vježbajući finu motoriku i koordinaciju oko-ruka.

Uzrast: 3+

LOKALIZOVANO CRVENILO
Indikacije: Crvenilo, kuperoza, rozacea
Aktivne supstance: ß-CALM® kompleks: udruženo dejstvo 4 aktivna sastojka protiv crvenila koji regenerišu i hidriraju kožu, čineći je nježnom i vidljivo umirenom; Biotehnološki derivati biljnih kiselina: djeluju protiv crvenila (djeluju na izvoru formiranja malih vidljivih kapilara) i umirujuće.

Cicaplast B5 sprej je prvi La Roche-Posay koncentrirani sprej bez isušivanja. Obnavlja i umiruje kožu.

Cicaplast B5 sprej obnavlja i umiruje zahvaljujući svojoj cjelovitoj formuli:

  • Pomaže kod obnove kožne barijere: madecassoside + bakar-mangan,
  • umiruje suva, nadražena područja: 5% panthenol.

Ispitan pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, hipoalergen. Nevidljiva tekstura, brzo se upija u kožu.

Belodex pjena sadrži dekspantenol (provitamin B5) te se primjenjuje za zaštitu i regeneraciju suve, osjetljive i nadražene kože. Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože i tako sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom.

Belodex pjena može se primijeniti u stanjima suvoće i crvenila kože uslijed izloženosti vanjskim uticajima poput sunčeve svjetlosti, topline i hladnoće, u takvim slučajevima će primjena pjene donjeti olakšanje kroz obnovu elastičnosti i mekoće kože.

-Obnavlja i stabilizuje prirodnu zaštitnu funkciju kože,

-Poboljšava hidrataciju i sprječava gubitak vode čime održava kožu vlažnom i podatnom,

-Obnavlja elastičnost i mekoću kože,

-Pojačava odbrambenu funkciju kože,

-Ublažava upalna stanja, te smanjuje bol i crvenilo.

Abela Pharm Vitamin D3 2000 IU je dijetetski proizvod koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju, normalne mišićne funkcije, normalnih zuba, u ćelijskoj diobi. Vitamin D i kalcijum doprinose smanjenju gubitka koštane mase kod žena u post-menopauzalnom dobu. Namjena:

- prevencija preloma kostiju kod osoba iznad 65 godina i suplementacija vitaminom D kod osoba sa deficitom vitamina D,

- jačanje imunog sistema.

ESI Melatonin Pura, 120 mikrotableta

10,53 KM

Dodatak prehrani sa melatoninom.

Melatonin skraćuje vrijeme potrebno da se zaspi i pomaže tijelu da se prilagodi različitim vremenskim zonama prilikom putovanja.

Pakovanje: 120 mikrotableta

Primjena: 1 mikrotableta dnevno, uz dosta vode. Najbolji efekat za skraćivanje vremena potrebnog da se zaspi postiže se uzimanjem 1mg melatonina tačno prije spavanja. Da bi se tijelo lakše prilagodilo različitim vremenskim zonama, prije spavanja uzeti najmanje 0,5mg prvi dan putovanja i nastaviti uzimati nekoliko dana nakon dolaska na destinaciju.

Napomena: Ne preporučuje se uzimati u trudnoći i/ili tokom dojenja.

AURA Paleta za konturisanje je profesionalan proizvod namijenjen postizanju idealnog tena. U ponudi su dvije palete, FAIR i DARK, dizajnirane tako da se prilagode svjetlijim i tamnijim tipovima kože. U svakoj paleti se nalaze 4 proizvoda, a njihovim kombinovanjem postižete željeni izgled lica.

Izuzetno nježno ulje za intenzivnu njegu kože cijelog tela sa očaravajućim, prijatnim mirisom, brzo se apsorbuje ne ostavljajući masan trag na koži. Odabrana kombinacija biljnih ulja, bogata esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima, obezbjeđuje dugotrajnu zaštitu kože, a posebno je pogodna za njegu suve kože sklone perutanju izazvanom različitim spoljašnjim uticajima.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva