MAM Easy Start bočica Anti-colic 0+m, 160 ml

11,60 KM
Sa PDV-om

MAM Easy start bočica omogućuje djeci da mirno piju svojim tempom.

80% majki je potvrdilo manju pojavu grčeva kod dojenčadi.

Medicinsko istraživanje je potvrdilo manju pojavu grčeva nakon hranjenja sa ovom bočicom.

Uz bočicu dolazi i poklopac koji spriječava isticanje tečnosti. Poklopac se može koristiti i kao mjerna posudica.

94% djece je prihvatilo sisače MAM zahvaljujući njihovoj nježnoj strukturi i jedinstvenom obliku.

Ventil na dnu bočice spriječava nastanak grčeva, regulše protok zraka kroz bočicu, omogućuje da sisač održi svoj oblik, te spriječava nastanak mjehurića u mlijeku.

Dojnji dio bočice može se otvoriti što ovu bočicu čini posebnom.

Sve MAM bočice izrađene su od materijala bez bisphenola-A (bez BPA) i potpuno su sigurne za upotrebu.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

NUK Sredstvo za pranje flašica

11,23 KM

NUK sredstvo za pranje specijalno je razvijeno za pranje dječjih flašica i sisača. Bazirano je na prirodnim sastojcima. Pomoću enzima pouzdano otklanja ostatke mlijeka, kašica i voćnih sokova. Pored toga, NUK sredstvo za čišćenje je tako blago da se dječja oprema kao flašice, sisači, čaše, pribor za jelo, a takođe i dijelovi pumpica za izdajanje te perive igračke sigurno i po potrebama beba može očistiti.

Uputstvo za upotrebu

Ušpricajte jedan mlaz NUK sredstva za pranje u flašicu. Sa malo vruće vode i četkom operite bocu. Isprati čistom vodom.

HEMERO PROTECT KREMA, 30ml

11,34 KM

Za olakšavanje tegoba kod hemoroida, ublažavanje pečenja i svrbeži, smanjenje otoka i bola.

Vazelin, pročišćena voda, parafin, cetearil alkohol, ceteth-20, stearil alkohol, glicerin, ekstrakt kamilice, fenoksietanol, beta-glukan (polisaharidi kvasca), alantoin, etilparaben, metilparaben, mliječna kiselina.

MUSTELA 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela posebno formulisan za bebe i djecu. Idealan je za svakodnevnu higijenu bebe u vrijeme kupanja. Formula bez sapuna nježno čisti kosu i tijelo bebe te od rođenja poštuje hidrolipidni sloj i prirodnu ravnotežu vlasišta. Nježno čisti osjetljivu kožu i vlasište bez izazivanja iritcije i suhoće. Olakšava raščešljavanje kose. Formula koja ne peče za oči. 

MAKULIN PLUS, 30 kapsula

28,85 KM

Makulin Plus se preporučuje za zaštitu vida, kod slabljenja vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju i pojačane izloženosti UV zrakama, kod rada pri umjetnom ili nedovoljnom osvjetljenju. Zbog svog antioksidativnog djelovanja, pojačavaju zaštitni učinak luteina i zeaksantina, pa dodatno štite vid te usporavaju nastanak i razvoj oštećenja makule (žute pjege). Cink i DHA (dokosaheksaenska kiselina) doprinose održavanju normalnog vida. Bakar, vitamin C i vitamin E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

NBL Immuno FORMULA, 30 tableta

40,21 KM

NBL Immuno Formula je novi, premium dodatak ishrani koji osigurava podršku jačanju imuniteta i procesima metabolizma energije. Odbrojali smo narodnim receptima naših baka. Rješenje za bolji imunitet i metabolizam se nalazi u samo jednoj tableti NBL Immuno Formule dnevno.

LISCIANI Logika 3u1

14,78 KM

Snalaženje u vremenu!

Logičko razmišljanje!

Zapažanja!

Jednostavna i zabavna igra sa samoispravljajućim puzlama podstiče razvoj logičkog razmišljanja. Puzle "prije i poslje" pomažu djetetu da prepozna i nauči vremenski redoslijed događaja.

Puzle "Ko kome sliči?" razvijaju djetetovu sposobnost upoređivanje i prepoznavanja, dok s puzlama "Šta kome pripada?"dijete razvija sposobnost sortiranja i grupisanja.

Sadržaj:

- 72 samoispravljajuće puzle,

- uputstvo za igru.

Lipikar gel za tuširanje nježno čisti lice i tijelo. Smiruje i pruža cjelodnevnu zaštitu za svu osjetljivu i suhu kožu.

Obogaćen umirujućim niacinamidom i karite maslacem koji obnavlja lipide, hrani kožu već pod tušem. Gladak i mek pjenušavi gel, diskretnog mirisa, ne nadražuje oči. Za kožu neutralna pH-vrijednost.

Prikladno za vlasište kod male djece i intimna područja.

Neutraliziše loše uticaje tvrde vode.

Za bebe, djecu i odrasle.

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A za sve tipove kože.

0% čisti vitamin C je učinkovit antioksidans i stimulans za proizvodnju kolagena u stanicama za proizvodnju kolagena u stanicama kože. Kratkolančane molekule hijaluronske kiseline prodiru duboko u epidermu gdje bore nastaju. Licochalcon A dodatno povećava antioksidativnu obranu u stanicama kože.

Upotreba:

Prije prve upotrebe pomiješati formulacije i dobro protresti! Nanosi se 2-4 kapi ujutro i/ili navečer na očišćenu, suhu kožu lica, a prije redovne njege.

Bademovo ulje je kozmetičko ulje, odlično za njegu kože i kose. Odgovara svim tipovima kože. Koristi se za masaže, skidanje šminke i u aromaterapiji kao noseće ulje. Često se koristi u kozmetičkim proizvodima zbog svog blagotvornog djelovanja na kožu, kosu i nokte te zbog visokog sadržaja vitamina i antioksidanasa. 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva