MAM Trainer bočica s mekanim nastavkom 4+m, 220 ml

14,88 KM
Sa PDV-om

Bočica Treiner će mališanima pomoći da nauče piti iz lončića. Izuzetno praktične i ergonomski oblikovane ručke pomoću kojih dijete lakše drži bočicu. Ručke se mogu skinuti.

OPIS:

• Mekani nepropusni kljun,

• Idealna za lagani prelazak bebe s bočice na čašu,

• Bočica koja ne prolijeva tečnost,

• Lagana za držanje zahvaljujući inovativnom dizajnu.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Sok od brusnice - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane originalne brusnice iz Sjeverne Amerike pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu. Rezultat je čisti sok od brusnice vrhunske kvalitete koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • Pozitivan uticaj na vaskularni i kardiovaskularni sistem
  • Jačaju imuni sistem  suzbijaju upalne procese
  • Štite mukoznu membranu ćelije i jačaju ćelijske zidove
  • Sprječavaju razvoj arterioskleroze, jer se povećava elastičnost žila tako da se naslage ne mogu zadržavati na ćelijskoj stijenci
  • Djeluju i preventivno kao i u akutnom slučaju hroničnog cistitisa ili gljivičnih infekcija, bez nuspojava.

Primjena: Preporučujemo dnevnu porciju od 75 ml čiste ili razrijeđene po želji.

FRUCTUS DETOX, 25 filter kesica

3,76 KM

Doprinosi normalnom metabolizmu masti i održavanju normalne funkcije jetre.

Proizvod DETOX sadrži herbu hajdučke trave koja doprinosi normalnom varenju i metabolizmu masti, list ruzmarina koji doprinosi normalnom varenju i održavanju normalne funkcije jetre, kao i koren maslačka i cvijet nevena koji doprinose održavanju normalne funkcije jetre i crijeva.

GALENFARM ČAJ PELIN, 50g

2,81 KM

Čaj od pelina se koristi za liječenje reumatizma, gihta i crijevnih parazita, naročito kod parazita koji uzrokuje giardijazu (Giardia lamblia). Također je tradicionalni lijek za bolesti želuca i žučnjaka te za poboljšavanje apetita. Možete ga piti i kad se oporavljate od prehlade ili gripe jer se smatra pićem koje osnažuje. Ponekad se konzumira kao narkotik ili mentalni stimulans, a koristio se i kao insekticid.

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti na koži i štiti od UV zračenja.

Formula s aktivnim sastojcima koji smanjuju nepravilnosti i mrlje na koži, odčepljuju pore, obogaćena s XL-PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoliša.

Masna koža sklona jače izraženim nepravilnostima i mrljama.

Kod svakodnevne izloženosti UV zrakama i zagađenju iz okoliša, nepravilnosti se mogu pogoršati i voditi k hiperpigmentaciji (crvenim ili smeđim mrljama).

Sve prednosti zaštite od sunca SPF 30 sadržani u dnevnoj njezi za lice svježe, gel teksture.

VIGA Kasa

43,52 KM

Set uključuje kasu, kreditnu karticu, 40 kovanica i jednu rolu papira za kasu.

VIGA igračke su izrađene od najkvalitetnijeg drveta i boja koje nisu toksične za djecu.

Uzrast: 3+

VIGA Vozić za divlje životinje

16,31 KM

Drvena slagalica umetaljka na postolju, sa točkovima, set koji se sastoji od četiri elementa čijim građenjem se dobija vozić i 3 figure divljih životinja.

Sve VIGA igračke izrađene su od najkvalitetnijeg drveta i netoksičnih boja. Pogodno za djecu od 3+ godine.

Bepanthol kapi za oči, 10 ml

23,41 KM

Bepanthol kapi za oči stvaraju na rožnici oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Bepanthol kapi za oči sadrže natrijev hijaluronat, tj. natrijevu sol hijaluronske kiseline, usljed čijih fizikalnih svojstava se na rožnici stvara ravnomjeran, stabilan i postojan zaštitni film, a da se ujedno ne smanjuje sposobnost vida. Bepanthol kapi za oči sadrže i provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost vezivanja velike količine vode, vlaži i njeguje oko s jedne strane, dok s druge zajedno s natrijevim hijaluronatom zadržava vlagu. 

Rilastil Aqua Color tonirana CC gel krema meke, lako upijajuće teksture koja sadrži hijaluronsku kiselinu i pigmente nove generacije. Vlaži kožu, posvjetljuje i ujednačava ten te pruža prirodan, dugotrajan rezultat (8 sati hidratacije i prekrivanja). Pogodno za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju. Proizvod je formulisan kako bi dao prirodnu boju i prikrio promjenu boje kože bez ostavljanja ljepljivih tragova.

Način primjene: Nanositi ujutro na očišćeno lice.

 

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva