BECUTAN Šampon i pjenušava kupka, 400 ml

6,66 KM
Sa PDV-om

Becutan šampon i pjenušava kupka za djecu 2u1 predstavlja odličnu kombinaciju dva proizvoda za njegu i higijenu dječje kože te njegu kose u jednom potezu. Dvostruka namjena proizvoda prilagođena je potrebama dječje kože i kose. Ekstrakt aloe vere umiruje i štiti od pojave iritacije, a D-pantenol reguliše vlažnost kože i ne dopušta njezino sušenje. Nakon kupanja koža će biti nježna i mekana, a kosa vašeg djeteta lagana i sjajna. Becutan šampon i pjenušava kupka za djecu 2u1 ne sadrži sapun, alkohol ni parabene.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Uklanja fleke, posvjetljuje i ujednačava ten i štiti od sunca.

Pigmentbio Daily Care SPF50+ sadrži LUMIREVEAL™ tehnologiju, inspirisanu referentnim tretmanima dermatologa (kao što je Kligmanov trio), koja otkriva svjetlinu izvornog tena. Pomaže biološki smanjiti proizvodnju melanina dok potiče obnovu stanica za korektivni i preventivni učinak posvjetljivanja.

PharmaS Hartikol, 30 kapsula

24,83 KM

Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje.

Monakolin K uspješno snižava koncentraciju holesterola i triglicerida u krvi pacijenata. 

KUNICA ČAJ Galenfarm, 50g

3,23 KM

KUNICA ČAJ pomaže kod problema sa varenjem, povećava apetit, zacjeljuje rane. 

Kunica je pogodna još za:

– rak na materici (nije ograničena doza, pijete koliko god možete, umjesto vode)

– upalu jajnika, bijelo pranje,

– učestalo mokrenje,

– miom,

– klimaks, izostanak mjesečnice,

– vrtoglavice,

– mučnine,

– migrene.

Lisciani Mali Genije Tablica množenja i zadaci je edukativna igra koja sadrži aritmetički kviz koji može biti jako zanimljiva, ako Vaš Zvrk voli matematiku ili tražite način da mu je približite. Ovaj edukativni set prati program osnovne škole i napravljen je da provede dijete kroz tablicu množenja i ostale matematičke radnje. Igra je slična društvenim igrama. Takmičari prelaze polja na tabli, odgovaraju na pitanja iz matematike i savladavaju mini igre u tablici. Zahvaljujući igri koja je podijeljena u tri nivoa po težini čak i najmlađa djeca mogu da se igraju i zabave sa aritmetikom.

Dimenzije proizvoda: 28cmx28cm

Materijal: Karton i plastika

Preporučeno za uzrast: 5-10 godina

Dostupno izdanje na hrvatskom jeziku.

Natural Wealth VITAMIN D - Vitamin D jedini je vitamin koji naš organizam može sam proizvesti, i to tako da ga sintetizira u koži nakon izlaganja suncu. Vitamin D djeluje kao hormon i utiče na brojne različite procese u tijelu: reguliše metabolizam kalcija i fosfata, potiče mineralizaciju kostiju te povećava i poboljšava otpornost imunološkog sistema na infekcije. Bitan je za normalan rast i regeneraciju kostiju i zubi te za funkciju imunološkog sustava.

Nježan šampon za osjetljivo vlasište.

Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon posebno je osmišljen kako bi održao prirodnu pH vrijednost kože i učinkovito očistio vlasište i kosu te spriječio suhoću i iritaciju. Uklanja nečistoće, pelud i alergene te daje kosi zdrav sjaj i osjećaj mekoće i podatnosti.

Osmišljen posebno za osobe s osjetljivom kožom vlasišta, ovaj blagi šampon čisti i omekšava kosu te pri tom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva