BECUTAN Hidratantno mlijeko za njegu dječije kože, 200 ml

4,28 KM
Sa PDV-om

Hidrira i njeguje nježnu dječiju kožu štiteći je od isušivanja. Neutralni pH faktor održava prirodnu vlažnost kože čak i kod svakodnevnog kupanja.

Sadrži jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnih supstanci, specijalno formulisanih da doprinesu jačanju odbrambenog mehanizma kože kod novorođančadi.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Neurogenius - Bez stresa, 30 kapsula

32,29 KM

Francuska laboratorija je izbacila na tržište potpuno prirodni, post-covid preparat, Neurogenius® Stress-out.

Jedinstvena je kombinacija aktivnih sastojaka, pažljivo odabranih među tradicionalno korištenim u svijetu.  Omogućavaju da se odupre stresu i umoru za najbolje performanse i opšte dobro stanje.           

Sveti bosiljak pomaže u održavanju otpornosti na stres.

Rhodiola pomaže tijelu da se prilagodi emocionalnom stresu i fizičkom naporu.

Rhodiola pomaže u stimulaciji percepcije i poboljšanju raspoloženja.  Blagotvorno utiče na san, apetit i loš rad na poslu.

Velika kamilica pomaže da um ostane miran i opušten.

Femisan B biljne kapi, 30ml

16,42 KM

FEMISAN B kapi su dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih vještačkih materija, boja i hormona. Ova prirodna formulacija namijenjena je otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano ljekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze Femisan B preventivno djeluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

WAYA Probiotik D3 + LGG kapi, 10ml

19,19 KM

WAYA D3 kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu su dodatak prehrani koji se brine za odgovarajući unos vitamina D3 i uravnoteženu crijevnu mikrofloru. 

Sadrže vitamin D3 biljnog porijekla i pažljivo odabranu, najistraženiju korisnu probiotičku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG koja je prirodno prisutna u našem probavnom sistemu. Sedam kapi sadrži 400 IJ (10 μg) vitamina D3 i barem 1,4 x 109 ćelija mikroinkapsulirane korisne probiotičke bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. 

Vitamin D3 je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece te ima ulogu u normalnom funkcionisanju imunološkog sistema. Vitaminu D3 u uljnoj suspenziji nisu potrebi dodaci (antioksidansi, stabilizatori, konzervansi) koji mogu da izazovu nadimanje i grčeve.  

ECOMER je klinički potvrđen suplement za jačanje imuniteta i opšteg stanja organizma zahvaljujući trostrukom mehanizmu dejstva. ECOMER je imunomodulator, imunostimulator i antioksidans. ECOMER sadrži prečišćenu kombinaciju najpotentnijih alkil-glicerola iz ulja ajkuline jetre. Alkilgliceroli se prirodno javljaju u ljudskom organizmu, posebno u majčinom mlijeku, a pomažu da organizam ostane snažan i otporan.

Aquaporin krema za lice sa SPF 25 i UV zaštitom, za sve tipove kože.

Svojstva: Štiti kožu od sunčevog zračenja sa SPF 25 faktorom zaštite. UVA/UVB zaštita. Bez mirisa i parabena, nije komedogena.

Upotreba: Ujutro nanesite na prethodno očišćenu kožu lica i po potrebi vrata i dekoltea te lagano umasirajte. Izbjegavajte kontakt sa očima.

MAM ručna pumpica za izdajanje

91,96 KM

MAM ručna pumpica za mlijeko je razvijena sa velikom pažnjom kako bi se prilagodila individualnim potrebama dojilja. Pumpica se sastoji od 4 rastavljiva dijela što omogućava lakše čišćenje. Lijevak je makan i fleksibilan i ima mogućnost rotacije od 360°. MAM ručna pumpica ima mogućnost kontolisanja jačine isisavanja prilagođavanja snage izmlazanja individualnim potrebama.

Anti-colic flašice i posude za čuvanje mlijeka iz asortimana MAM su kompatibilne sa pumpicom. U pakovanju se nalazi: 1 ručna pumpica za izdajanje mlijeka, 1 Anti-Colic flašica od 130ml, 1 Anti-Colic flašica od 160ml, 2 MAM silikonske cucle 0m+, 2 poklopca, 1 uputstvo za upotrebu.

MAM pumpica je bez Bisfenola A.

Vital plus active GLY koncentrovane kapi namijenjene ta njegu lica i dekoltea.

Tretman u koncentrovanim kapima na bazi glikolne kiseline prikladan za problematičnu kožu, mješoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez couperose).

Nakon 30 godine života, brzina stanične razmjene keratinocita ima tendenciju da se postupno smanjuje. Stanice kornealnog sloja epiderma, s obzirom da se sporije odvajaju, uzrokuju iregularno zadebljanje površinskog sloja kože. GLIKOLNA KISELINA djeluje na stanice korenealnog sloja epidermisa tako što nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože.

ESI Melatonin Pura, 120 mikrotableta

10,53 KM

Dodatak prehrani sa melatoninom.

Melatonin skraćuje vrijeme potrebno da se zaspi i pomaže tijelu da se prilagodi različitim vremenskim zonama prilikom putovanja.

Pakovanje: 120 mikrotableta

Primjena: 1 mikrotableta dnevno, uz dosta vode. Najbolji efekat za skraćivanje vremena potrebnog da se zaspi postiže se uzimanjem 1mg melatonina tačno prije spavanja. Da bi se tijelo lakše prilagodilo različitim vremenskim zonama, prije spavanja uzeti najmanje 0,5mg prvi dan putovanja i nastaviti uzimati nekoliko dana nakon dolaska na destinaciju.

Napomena: Ne preporučuje se uzimati u trudnoći i/ili tokom dojenja.

Pampers pelene active baby 6 sa 3 upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomjernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene zadržavajući vlagu za i do 12 sati suvoće.

Upijajuća jezgra s mikrogranulama zadržava vlažnost daleko od bebine kože, 3 kanala pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost unutar pelene, a indikator mokre pelene signalizira kada je vrijeme za prematanje.

Bez obzira na to spava li vaša beba mirno ili se vrpolji po krevetiću, Pampers će joj osigurati cjelonoćnu suvoću i udobnost.

Veličina: 6

AVENE Termalna voda, 50ml

10,49 KM

Avene Termalna voda se koristi kao osnovna njega osjetljive, nadražene i alergijama sklone kože. Umirujuće djeluje kod opekotina od sunca, nakon tretmana protiv akni, pelenskog osipa, kod svraba kože, crvenila lica, različitih oblika nadražene kože, iritacije kože nakon depilacije i brijanja. Čim osjetite da je to Vašoj koži potrebno, raspršite po njoj Avene termalnu vodu i osjetićete umirujuću mekoću.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva