BECUTAN Puder za djecu, 100 g

4,91 KM
Sa PDV-om

Pomaže pri zaštiti od iritacije.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Rabenhorst Sok Detox, 750 ml

8,49 KM

Rabenhorst sok Detox sadrži velike količine vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sustava.

Vitamin C naše tijelo ne može samo proizvesti nego ga moramo unijeti u naš organizam!!!

Čaša Rabenhorst Detox soka može zamijeniti dnevni preporučeni unos voća.

Rabenhorst Detox je potpuno prirodan, bez dodanog šećera, vode i konzervansa. Svi sastojci su iz organskog uzgoja. Detox sok pomaže kod suzbijanja alergije i upala. Pomaže kod PMS-a.

Amer čaj, 5g

10,80 KM

Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji, kroz brojna klinička ispitivanja, dokazano ostvaruje izuzetno dobre rezultate za upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uro-genitalnog trakta.

VIGA Set za nakit

25,27 KM

Uključuje 8 oblika, 180 perlica i 5 vezica.

Razvija maštu, koordinaciju ruku i očiju, estetiku i vještine ruku.

Namijenjeno za djecu stariju od 3 godine.

Sve Viga igračke su izrađene od netoksičnih boja.

NUK Action Cup čaša 12m+, 230 ml

25,48 KM

NUK ACTION CUP je posebno dizajnirana bočica za djecu od 12 mjeseci nadalje i nije namijenjen hranjenju dojenčadi. 

Fleksibilna slamka nježna je za dječje desni. Integrisani ventil vazduha pruža nesmetani protok pića tokom pijenja te sadrži okretljivi prsten koji sprječava prolijevanje.  Sastoji se od svega nekoliko dijelova koji se mogu brzo i lako sastaviti ili rastaviti što olakšava čišćenje.

VIGA Puzle, 8 kom.

12,21 KM

VIGA Flat Puzzle drvena slagalica koja se sastoji od 8 elemenata u drvenom okviru koja pomaže djeci razvoj fine motorike ruku, koordinaciju oko-ruka, razmišljanje, logiku i upoznaje ih sa vrstama voća, svijetom divljih životinja, prevoznim sredstvima i geometrijskim oblicima.

Za uzrast: 2+

BiVits ACTIVA Vitamin C 500 acerola je posebna kombinacija ekstrakta acerole i vitamina C koja obezbjeđuje bolju apsorpciju i snažan antioksidativni efekat.

Sastav:

vitamin C 500mg,

suvi ekstrakt ploda acerole.

BiVits Vitamin C 500 acerola doprinosi:

– Jačanju imuniteta,

– Bržem oporavku nakon infekcije,

– Normalnoj produkciji kolagena,

– Smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti,

– Antioksidativnoj zaštiti organizma,

– Boljoj apsorpciji gvožđa.

AVENE termalna voda 150 ml

17,63 KM

Bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili običnom nanošenju i učvršćivanju šminke, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje.
Važna za umirenje, Avène termalna izvorska voda može pomoći koži u svakoj situaciji.

Ovaj umirujući balzam, koji višestruko obnavlja kožu, posebno je namjenjen obnovi osjetljive kože nakon iritacijskog dermatitisa i epidermalnih promjena zahvaljujući formuli koja udružuje pantenol i Madecassoside u kozmetičkoj teksturi. Primjeren je za cijelu porodicu: bebe, djecu i odrasle.

Indikacije za primjenu

Suha nadražena koža odraslih, djece i beba (ispucala koža, suha koža koja se ljušti…).

Osjećaj gorenja na koži odraslih

Aktivni sastojci

Madecassoside, bakar, cink, mangan, pantenol. Bez parabena i lanolina. Bez mirisa.

  • Moderni nebulizator Basic
  • Profesionalno i brzo liječenje
  • Aerodinamički prečnik za srednju vrijednost mase (MMAD) ≈3,16 μm
  • Efikasna terapija donjeg dijela respiratornog trakta
  • Respirabilna frakcija ˃ 70% – efikasno davanje lijeka
  • Količina lijeka koji ulazi u pluća tokom inhalacije zavisi od respirabilne frakcije, odnosno procenta čestica odgovarajuće veličine u udahnutom aerosolu. Moderni nebulizator Basic opremljen nebulizatorom isporučuje aerosol sa ˃ 70% čestica manjih od 5 μm, što znači da uređaj efikasno isporučuje lijek kroz pluća do alveola.

Vrlo visoka zaštita od sunca za lice. Pomaže u sprečavanju bora, tamnih mrlja i oksidativnog stresa kao posljedica UV zračenja i onečišćenja. Patentirana NETLOCK tehnologija: nova tehnologija umreženih filtara u laganom sloju za ultra lak, nevidljiv, nemasni trag. Otporan na znoj. Hipoalergen, testiran pod oftamološkom kontrolom. Probiotičke frakcije. Peptidi.

AURA Maskara vodootporna za 3D izgled trepavica namijenjena je svima koji nemaju mnogo vremena za makeup i kojima je potrebna maskara koja će u jednom potezu učiniti sve potrebno da bi trepavice izgledale savršeno. Četkica sa gusto raspoređenim dlačicama pruža već u prvom sloju 3D izgled trepavica. Volumen, dužina i savršeno uvijene trepavice su zagaratovane.

VIRANTO Adults, 20 kapsula

11,78 KM

Primjenjuje se kod oslabljenog imunog sistema, kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i djece starije od 12 godina.

Sadrži ekstrakte ploda zove, acerole i šipurka, ekstrakt korijena pelargonijuma, cink, bakar i vitamin D. Plodovi acerole i šipurka sadrže prirodni vitamin C.

Pelargonium je jedna od klinički najispitivanijih ljekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa). Ekstrakt ploda crne zove posjeduje provjereno dejstvo na viruse. Cink je izuzetno jak stimulator, a šipurak - izvor vitamina C visoke koncentracije. Acerola sadrži 50-100 puta više vitamina C.

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci starosti ispod 12 godina.

Pulsni oksimetar Palmiko MY-SPO2

74,41 KM

Zasićenje pulsnog kiseonika je procenat HbO2 u konačnom Hb u krvi, koji se takođe naziva koncentracija kiseonika u krvi. Važan je bioparametar disanja. Kako bi se SpO2 lako i precizno izmjerio, koristi se pulsni oksimetar uz istovremeno mjerenje i frekvencije pulsa. 

Pulsni oksimetar je tih, ima malu potrošnju energije, praktičan je i prenosiv. Pacijentu je potrebno staviti jedan prst u fotoelektrični senzor prsta za dijagnozu, a na ekranu će se pokazati izmjerena vrijednost zasićenja hemoglobinom.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva