BECUTAN Dječja krema, 50 ml

4,25 KM
Sa PDV-om

Klinički testirana.

Preporučuje se i za njegu suve i osjetljive kože svih dobi.

Prilagođene pH vrijednosti.

Ne sadrži parabene.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

VITAMIN B17 Plus, 30 kapusla

29,98 KM

B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja posjeduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu). Princip rada vitamina B17 podsjeća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je ogromna količina energije, odnosno glukoze, koju unosite kroz vitamin B17. Ćelije raka aposorbiraju molekule glukoze ovog vitamina i izazivaju „otključavanje” benaldehida i cijanida, uzrokujući sopstvenu smrt. Vitamin B17 je smrtonosan za ćelije raka, dok za ostale žive ćelije nije toksičan.

Intenzivna rehidratantna njega sa dugotrajnom efikasnošću.

Tehnologija ćelijskih veza: garantuje epidermalnu koheziju koja omogućava dugotrajnu hidrataciju. Za normalnu do suvu i osjetljivu kožu. Obnavljajuća formula sa fragmentima hijaluronske kiseline, za dvostruko dejstvo: – Intenzivna rehidratacija nanošenjem vode na kožu.

– Jačanje ćelijske kohezije kako bi koža duže zadržala vodu. 24- časovna intenzivna rehidratacija. Dugotrajno meka i gipka koža. Pored hijaluronske kiseline, formula sadrži i glicerin koji je moćan hidratantni aktivni sastojak zahvaljujući kojem se ublažava suhoća i ljuštenje kože te umirujućom termalnom izvorskom vodom La roche posay.

Marmelada za sunčanje - Inovativna Galenfarmova formula sa uljem urukuma koje sadrži više karotenoida od ulja mrkve. U kombinaciji sa uljem oraha i uljem badema koži daje bronzani i preplanuli ten.

Potpuno prirodan proizvod učiniće da Vaša koža blista zdravljem i lijepim tenom tokom čitavog ljeta.

Primijenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva. Filmogeno dejstvo HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do ćelija spinoznog tkiva, s produženim hidratantnim djelovanjem od 6-8 sati.

UPOTREBA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga nanijeti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.

Bilobil forte 80mg, 20 kapsula

9,31 KM

Bilobil forte kapsule, tvrde sadrže kvantificirani ekstrakt listova ginka koji poboljšava opskrbu mozga kisikom i glukozom. Ljekovite supstance ekstrakta, flavonski glikozidi, ginkolidi i bilobalid šire krvne žile, poboljšavaju protok krvi, sprječavaju sljepljivanje krvnih pločica te regulisanjem metabolizma štite stanice i tkiva od oštećenja koja uzrokuje nedostatak kiseonika. Ekstrakt listova ginka učinkovit je pri poremećajima prokrvljenosti mozga i udova.

Beauty Therapy dnevna krema sa hijaluronom poboljšava izgled nastalih linija i bora i daje koži svjež i zategnut izgled. Pruža cjelodnevnu hidrataciju i vraća koži elastičnost. Sadrži trostruko veću koncentraciju hijalurona i Ima teksturu koja je formulisana da ukloni vidljive tragove umora i da učini lice svježim poslije buđenja. Za sve tipove kože. Pogodna kao podloga za šminku.

MeiLab Lavanda ulje, 200ml

8,03 KM

Mješavina etarskih ulja lavande i bergamota u Lavanda masažom ulja, egekisano, opušta, relaksira tijelo i oslobađa ga od stresa. Masaža Lavanda uljem smiruje i razvija osjećaj prijatnosti. Lavanda ulje za masažu je bogato sastojcima koji hrane, vlaže i kondicioniraju kožu.

GALENFARM Bebi krema, 300 g

10,53 KM

Bebi krema Galenfarm je 100% prirodna i namijenjena je za svakodnevnu njegu i zaštitu bebine osjetljive kože. Lako se utrljava i brzo resorbuje u kožu ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava dalje isušivanje i pomaže u odbrani od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Kremu mogu koristiti i odrasli.

LORELLI Igračka volan

40,72 KM

Odlična igračka koja stimuliše mozak Vaše bebe u automobilu i pomaže im u razvoju motoričkih sposobnosti. Svjetla i zvukovi potiču razvoj djetetovih osjetila.Pomaže bebi da razvije finu i grubu motoriku.

Karakteristike: Zanimljivi zvukovi i svjetla aktiviraju se kada dijete pritisne tipke . pomaže u razvoju mašte i jezičkih vještina. Pogodno od 12+ mjeseci. Izuzetno jednostavno za pričvršćivanje u automobilu. Za zabavu i razvoj mališana prilikom putovanja automobilom.

Baterije AA x 2 nisu uključene. 

Eucerin DermoPure Protective Fluid sprječava kožne nepravilnosti i konačno rješava problem tragova akni na temelju 3 ključna faktora:

Protiv hiperpigmentacije: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni izazvanog suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

Protiv nepravilnosti: Sprječava nastanak nepravilnosti i umiruje kožne iritacije.

Protiv sjaja: Pruža dugotrajan, suv i matiran izgled kože.

Bulardi probiotik 500 je dvostruko jača doza već postojećeg Bulardi probiotika i sa dodatkom vitamina D3. 10 milijardi ćelija S.boulardii doprinosi poboljšanju imunog odgovora u borbi protiv virusa, bakterija i njihovih toksina. Povećava stopu eradikacije H.pylori. Jedini smanjuje stopu ponavljanja najtežih bolničkih infekcija koje izaziva Clostridium difficile.

Preporučuje se:

U prevenciji i liječenju dijareja prouzrokovanih upotrebom antibiotika u bolničkim uslovima,

U prevenciji kolitisa izazvanih C.Difficile infekcijom, kao i njihovih recidiva,

Uz protokol za eradikaciju H.pylori infekcije.

LISCIANI Logika 3u1

14,78 KM

Snalaženje u vremenu!

Logičko razmišljanje!

Zapažanja!

Jednostavna i zabavna igra sa samoispravljajućim puzlama podstiče razvoj logičkog razmišljanja. Puzle "prije i poslje" pomažu djetetu da prepozna i nauči vremenski redoslijed događaja.

Puzle "Ko kome sliči?" razvijaju djetetovu sposobnost upoređivanje i prepoznavanja, dok s puzlama "Šta kome pripada?"dijete razvija sposobnost sortiranja i grupisanja.

Sadržaj:

- 72 samoispravljajuće puzle,

- uputstvo za igru.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva