BABY NOVA Kutija za dudu

6,31 KM
Sa PDV-om

Karakteristike

  • Higijenska kutija za dudu
  • Kutija sa čičak trakom
  • BPA free
Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

PINO Lokomotiva na povlačenje

25,90 KM

Lokomotiva koje je u isto vrijeme igračka na povlačenje i zvučna igračka. Dijete može da je nosi, prenosi, vuče, gura, sklapa, rasklapa, baca… Osim toga, može da je sluša, posmatra, dodiruje, miriše… Kvalitetne boje dozvoljavaju, veoma važno, ispitivanje usnama. Drugim riječima, dijete igračku može da istražuje svim svojim čulima. Tako ova igračka podstiče intelektualni, muzičko – ritmički, motorički razvoj, kao i razvoj čulne osetljivosti malog djeteta. Napravljena od kaučukovog drveta. Dimenzije: 14.5×9.5×11 cm Preporučen uzrast: za djecu stariju od 12 mjeseci.

PRIRODNI JANTAR Lančić za bebe

29,24 KM

Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje boli, jantarna ogrlica je manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg djeteta koje ima simptome povezane s nicanjem zubi kao što su nedostatak apetita, želučani problemi, bolovi u uhu, temperatura i prehlada.

Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja. Mogu je nositi djeca i odrasli.

Ako se nosi oko vrata i u dodiru s golom kožom, djetetova tjelesna temperatura već od 36,6°C potiče povoljno djelovanje jantara.

JOINTACE COLLAGEN, 30 tableta

23,45 KM

Problemi sa zglobovima, hrskavicom i vezivnim tkivom ograničavaju kvalitet života. Povećana opterećenja na zglobove i hrskavicu, jednako kao i proces starenja, zahtijevaju pravilan nutritivni pristup kako bi njihova funkcija što duže bila i ostala na najvišoj razini. Jointace Collagen tablete sadrže nutritivnu potporu za zglobove, vezivno tkivo i kosti, temeljenu na priznatim naučnim spoznajama.

Jointace Collagen formula sadrži hidrolizirani kolagen tip II s hijaluronskom kiselinom, glukozaminom, kondroitinom, đumbirom te  vitaminima i mineralima. Namijenjen je svim osobama koje žele poboljšati i održati normalnu funkciju zglobova, hrskavice i vezivnog tkiva.

Jointace Collagen je najprodavaniji proizvod iz kategorije proizvoda za zglobove u najvećim britanskim drogerijama.

Cicaplast B5 sprej je prvi La Roche-Posay koncentrirani sprej bez isušivanja. Obnavlja i umiruje kožu.

Cicaplast B5 sprej obnavlja i umiruje zahvaljujući svojoj cjelovitoj formuli:

  • Pomaže kod obnove kožne barijere: madecassoside + bakar-mangan,
  • umiruje suva, nadražena područja: 5% panthenol.

Ispitan pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, hipoalergen. Nevidljiva tekstura, brzo se upija u kožu.

DuoBiotic, 10 kapsula

10,71 KM

DuoBiotic sadrži i probiotik i prebiotik (inulin). DuoBiotic kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crijevima i postizanje brzog efekta.

Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crijevu. Biljnog su porijekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija.

GALENFARM Riblje ulje, 100 ml

6,70 KM

Preporučuje se kao dodatak ishrani kod nedostatka vitamina A i D.

Važan sastojak ribljeg ulja su omega 3 masne kiseline koje povoljno djeluju na funkcionisanje kardiovaskularnog sistema, mozga, imuniteta i poboljšavaju stanja kod suve kože.

Za upotrebu kod trudnica i dojilja neophodna je konsultacija sa ljekarom.

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A za sve tipove kože.

0% čisti vitamin C je učinkovit antioksidans i stimulans za proizvodnju kolagena u stanicama za proizvodnju kolagena u stanicama kože. Kratkolančane molekule hijaluronske kiseline prodiru duboko u epidermu gdje bore nastaju. Licochalcon A dodatno povećava antioksidativnu obranu u stanicama kože.

Upotreba:

Prije prve upotrebe pomiješati formulacije i dobro protresti! Nanosi se 2-4 kapi ujutro i/ili navečer na očišćenu, suhu kožu lica, a prije redovne njege.

Higijenski ulošci s krilcima Naturella Ultra Normal i mirisom kamilice imaju izuzeto moćnu upijajuću jezgru koja brzo odvlači tekućinu od kože pružajući pouzdanu zaštitu. I dalje su tanki i mekani, a zahvaljujući losionu Dermacrem koji sprječava iritacije, pružaju i blagu njegu kože, tako potrebnu za vrijeme mjesečnog ciklusa. Tražite li pouzdanu zaštitu koju su odobrili i dermatolozi, birajte higijenske uloške Naturella Ultra, dostupne u još dvije mirisne varijante: s mirisom nadahnutim zelenim čajem ili nevenom. Za dodatnu njegu i zaštitu tokom noći isprobajte varijantu Naturella Ultra Night s dužim zadnjim dijelom.

Lipikar gel za tuširanje nježno čisti lice i tijelo. Smiruje i pruža cjelodnevnu zaštitu za svu osjetljivu i suhu kožu.

Obogaćen umirujućim niacinamidom i karite maslacem koji obnavlja lipide, hrani kožu već pod tušem. Gladak i mek pjenušavi gel, diskretnog mirisa, ne nadražuje oči. Za kožu neutralna pH-vrijednost.

Prikladno za vlasište kod male djece i intimna područja.

Neutraliziše loše uticaje tvrde vode.

Za bebe, djecu i odrasle.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva