BABY NOVA Četka i češalj

8,00 KM
Sa PDV-om

Češalj ima grube i nježne zubce, a četka je napravljena od sintetičke dlake.

Dostupno u zelenoj boji.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Soda bikarbona je efikasan, brzo delujući antacid, sredstvo koje neutrališe višak želudačne kiseline.

Kao slabo alkalna supstanca, umanjuje kiselost želuca, normalizujući njegov pH i samim tim dovodi do smanjenja simptoma gorušice.

Aktivna supstanca u Sodadigest Soda bikarbona tabletama – Natrijum hidrogenkarbonat, farmaceutskog je kvaliteta, prečišćena i detaljno ispitana, pa samim tim efikasnija i bezbjednija za upotrebu od prehrambene.

Iđirot čaj preporučuje se kod opšte iscrpljenosti organizma, loše probave, nadutosti, gastritisa, gorušice, čira na želucu, bolova i grčeva. Pomaže i u aktiviranju lijenog želuca i crijeva, kod bolesti žlijezda i kod gihta. Iđirot se preporučuje i kod usporenog metabolizma, anemije, bubrežnih oboljenja. Osobe koje su jako mršave trebaju da konzumiraju ovaj čaj jer popravlja apetit. Čaj od iđirota je izuzetno sredstvo za čišćenje organizma.

Bršljan gel protiv celulita je lagani biljni gel na bazi ekstrakta lista bršljana namijenjen za njegu kože zahvaćene celulitom. Bršljan gel reguliše kapilarnu propustljivost, pojačava mikrocirkulaciju i lipolizu. Redovnom upotrebom bršljan gela dolazi do bolje razmjene materija i koža postaje elastična i zategnuta.

U savremenoj fitoterapiji upotreba gaveza je ograničena. Novija ispitivanja pokazuju da je interna primjena gaveza povezana sa rizicima po zdravlje, te se preporučuje samo njegova spoljna upotreba. Koristi se kao sirovina za dobijanje ekstrakata koji ulaze u sastav gelova i drugih proizvoda koji se primenjuju kod otoka, hematoma, preloma, sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Pomaže kod reumatskih bolova, uganuća, sportskih povreda kao oblog. Ublažava želudačne bolove. 

Njegujuća i hidratantna podloga za lice sa SPF50+ razvijena je posebno za preosjetljivu i prekomjernu reaktivnu kožu, pogodna i za upotrebu nakon estetskih zahvata i za vrijeme dermatoloških tretmana. Optički smanjuje vidljivost manjih nepravilnosti i ujednačava boju kože. 

Protect+ correct formula aktivno štiti i hrani kožu, a ujedno ispravlja nepravilnosti. Fotostabilni UV filteri i Physavie® pružaju visoko naprednu široku zaštitu od svih vrsta zračenja: UVA + UVB + VL + IR, čime se sprječava fotostarenje i termičko starenje kože. 

Hijaluronska kiselina, trehaloza i vitamin C + E intenzivno vlaže i njeguju kožu, potiču njenu regeneraciju i sprječavaju njeno starenje. 

Hipoalergena

Sa termalnom vodom

Klinički testirana

Nijansa: slonovača

B.Well tlakomjer nadlaktica pro 33

83,13 KM
  • Detektovanje plusne aritmije
  • Tehnologija Intellect Classic (komforna mjerenja i precizni rezultati)
  • Manžetna konusnog oblika veličine M-L (22-42 cm)
  • Memorija posljednih mjerenja
  • Uklonjiva navlaka manžetne (manžetna se može skidati i prati)
  • Strujni adapter
  • Pokazatelj trajanja baterije
  • Automatsko isključivanje
  • Jednostavno rukovanje pomoću samo jednog dugmeta

LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO CLEAN Micro piling gel koji dokazano djeluje protiv povratka nepravilnosti. Nanosi se na lice i tijelo. Fiziološki Ph. Bez alkohola. Zahvaljujući pažljivo biranim eksfolirajućim sastojcima koji teksturu kože čine glatkom, Effaclar Micro-peeling gel intenzivno čisti masnu kožu, dubinski otčepljuje pore i uklanja višak sebuma. Smanjuje uporne i dugotrajne nepravilnosti, uključujući ožiljke i preventivno djeluje na ponovno pojavljivanje nepravilnosti. Odstranjuje izumrle ćelije bez stvaranja iritacije.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva