HERBIKO CARDIOvitamin, 30 kapsula

19,90 KM
Sa PDV-om

CARDIOvitamin se posebno preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju već koristite jer zajedničkim djelovanjem daje optimalno antiagregaciono dejstvo i čuva krvne sudove od oštećenja.

Količina
Add to wishlist

CARDIOvitamin je takođe potreban svim osobama koje koriste lijekove sa efektom pojačanog izmokravanja (diuretici Henleove petlje), lijekove koji smanjuju kiselost želudačnog sadržaja, nesteroidne antireumatike (lijekove protiv bolova i upale), sulfasalazin, triamteren, antiepileptike, metotreksat. CARDIOvitamin se preporučuje kod bubrežnih oboljenja kod kojih dolazi do pojačanog izlučivanja vitamina.

Upotreba:

1 kapsula ujutro, uz obrok ili nakon obroka.Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Urasan Forte, 60 kapsula

44,83 KM

Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakt sjemena bundeve čija efikasnost je potvrđena u mnogim studijama kod osoba koje imaju probleme sa mokrenjem, a koji su povezani sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) ili iritabilnom mokraćnom bešikom.

GALENFARM Sena čaj, 50g

4,21 KM

Čaj od sene potiče crijevne kontrakcije, a time i probavu. On prirodno sprječava lijenost crijeva i zatvor. Osim zrelih i osušenih listova, kao laksativ se može koristiti i plod sene. Plod je nalik na mahunu i sadrži manje aktivnih sastojaka. 

ANTHELIOS ECO-CONSCIOUS HIDRATANTNI LOSION SPF 50+.

Prva vrlo visoka zaštita od UVA zračenja prihvatljivija za životnu sredinu. Ovo je prvi proizvod za zaštitu od sunca iz linije Anthelios koji uključuje karton u proizvodnju tube kako bi se upotreba nereciklirane plastike* smanjila za 45 %.
Formula s tehnologijom Netlock kombinuje vrlo visoku zaštitu od sunca s otpornošću, što rezultuje proizvodom koji je prihvatljiviji za morski svijet.

Nemasna formula. Bez ljepljivog osjećaja. Bez bijelih tragova.

Ispitano pod dermatološkim nadzorom na koži osjetljivoj na sunce. Alergološki ispitano. Hipoalergeno.

Dr Colić Beauty Therapy antirid njega namijenjena za njegu nježne i osjetljive kože područja oko očiju i usana. Boravak na suncu, mimika i vrijeme uzroci su nastajanja sitnih bora i te dijelove kože lica potrebno je posebno njegovati.

Lagana hidrirajuća krema pomaže da se izbriše izgled finih linija i bora. Hijaluronska kiselina sprečava isušivanje kože, produbljivanje bora oko očiju i usana čineći kožu mekom i elastičnom. Ulje sjemenki crnog grožđa djeluju kao antioksidans, sprečavaju negativan uticaj slobodnih radikala, obnavljaju kožu i vraćaju joj prirodni balans. Jojobino ulje održava hidro-lipidni sloj kože, a pantenol intenzivno regeneriše kožu i poboljšava vlažnost. Za sve tipove kože.

Lagan hidratantni losion za tijelo za suhu do vrlo suhu kožu. Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osjetljive kože koja je suha. Pogodno i za upotrebu na koži sklonoj ekcemima.

3 ceramida koji prirodne postoje u koži te hijaluronskom kiselinom, sastojcima neophodnima za potporu kožnoj barijeri i zadržavanje vlage. Koristi patentiranu tehnologiju MVE® za nadoknadu ceramida i kontrolirano otpuštanje dugotrajne hidratacije.

Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem:

  •  Protiv tamnih mrlja,
  •  Protiv nepravilnosti,
  •  Protiv sjaja.

Protiv hiperpigmentacije: smanjuje postojane tragove akni i sprječava njihovo pojavljivanje.

Protiv nepravilnosti: Sprječava nastanak nepravilnosti i umiruje kožne iritacije.

Protiv sjaja: Pruža dugotrajan, suv i matiran izgled kože.

Ključni sastojci salicilna kiselina i likokalkon A.

Da biste mirno spavali cijele noći bez obzira na obilnost mjesečnog ciklusa i osjetljivost kože, odaberite Naturella Classic Night Camomile, higijenske uloške koji su 40% širi od varijanti Normal i Maxi. Pouzdanu noćnu zaštitu garantuje i ekskluzivan sistem upijanja koji zadržava tekućinu daleko od kože, kao i krilca koja drže uložak na mjestu, a o koži brine poseban sistem njege. Naime, ulošci iz linije Naturella Classic jedini su ženski higijenski proizvod s losionom za zaštitu kože Dermacrem koji se brzo suši i klinički dokazano sprječava iritacije. Za svakodnevnu svježinu i zaštitu isprobajte dnevne uloške Naturella.

WAYA® kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu su dijetetska hrana i hrana za posebne medicinske potrebe koja omogućuje uravnoteženu crijevnu mikrofloru. 

Sadrže pažljivo odabranu, najistraženiju korisnu probiotičku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG koja je prirodno prisutna u našem probavnom sistemu. Sedam kapi sadrži najmanje 1,4 milijarde ćelija mikroinkapsulirane korisne probiotičke bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativan postupak mikroinkapsulacije pruža zaštitu i pet puta veće preživljavanje korisne bakterije u probavnom sistemu (u poređenju s oblikom koji nije mikroinkapsuliran) te obezbjeđuje stabilnost proizvoda tokom čitavog perioda čuvanja.

Nakon prvog otvaranja bočice mogu se koristiti još najmanje mjesec dana.

Maybe Baby je mini-mikroskop veličine ruža za usne koji na osnovu uzorka pljuvačke pokazuje plodne (i neplodne) dane sa velikom preciznošću. Jedna od najvećih prednosti korišćenja mini-mikroskopa u ovu svrhu je što može da se koristi iznova i iznova – mi volimo da kažemo da Maybe Baby traje „zauvIJek“, jedino treba zamIjeniti dvije male baterije poslije nekoliko godina korišćenja. Jedine druge dve precizne metode za određivanje plodnih dana su skuplje/komplikovanije (urin testovi za ovulaciju, koji se troše – ili odlazak kod ginekologa na folikulometriju).

NOVALAC 1, 400g

17,41 KM

DJEČIJA HRANA NOVALAC 1 univerzalna početna mliječna hrana zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta od rođenja do navršenog 6. mjeseca. Ima sličan sastav kao majčino mlijeko. Sadržava sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebni za zdrav razvoj i rast. Dodane su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga dojenčeta temaltodekstrin, koji osigurava dugotrajniju sitost dojenčeta.

Novalac 1 je dio velike grupe proizvoda koji su prilagođeni dojenčadima pažljivo odabranim sastojcima i kontrolisanim kvalitetom. Nakon navršenog 6. mjeseca života savjetujemo prelaz na prelaznu hranu za dojenčad Novalac 2.

REDERMIC Retinol koncentrat smanjuje duboke bore i zaglađuje epidermis. Proizvod takođe ujednačuje ten i ublažava staračke pjege.

Ultrafluidna, neljepljiva tekstura stapa se s kožom odmah pri nanošenu. Cjevasti vršak omogućuje cijlano nanošenje za intenzivne korekcije. Izvrsna podloga za šminku.S termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay.

Uveče nanesite na lice i vrat.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva