Merz Spezial tablete za kožu, kosu i nokte, 60 kom.

32,40 KM
Sa PDV-om

Vodite brigu o svojoj koži, kosi i noktima savršenom kombinacijom od 13 vitamina i minerala koja ih hrani iznutra. Merz Spezial dražeje sadrže vitamin C, biotin i cink. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalno funkcionisanje kože, a biotin i cink doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.

Povećavaju prirodno stvaranje kolagena u koži i poboljšavaju elastičnost kože lica,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i opadanje kose,

Ubrzavaju rast te sprječavaju lomljivost i krhkost noktiju,

Za svježu i zdravu kožu, jaku kosu i čvrste nokte.

Količina
Add to wishlist

Za lijepu kožu, kosu i nokte potrebno je tijelu svakodnevno dati dobro uravnotežene vitalne hranljive sastojke. Povremeno pojačano uzimanje vitamina nije dovoljno. To je razlog zašto se Merz Spezial dražeja preporučuju za redovnu upotrebu kao tretman ljepote.

Prvi rezultati se očekuju nakon 3 nedjelje. Merz Spezial dražeje posjeduju tri specijalne formule, koje su tako patentirane da obezbjeđuju sve sastojke neophodne za zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte.

Upotreba:

2 tablete  dnevno, uz obrok.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Sastav:

Vitamin C120.0 mg 150%

Niacin30.0mg NE  188% 

Vitamin E13.4 mg α–TE 112%

Vitamin B63.2 mg 229%

Vitamin B22.6 mg 186%

Vitamin A800 μg RE 100%

Vitamin B122 μg 80%

Vitamin B12.4 mg 218%

Folna kisjelina400 μg 200%

Biotin60 μg 120%

Pantotenska kisjelina7.2 mg 120%

Gvožđe5 mg 36%

Cink5 mg 50%

Ekstrakt proteina soje koja50 mg 

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Izbalansirana mješavina čaja koja povećava razmjenu materija u organizmu, pojačava znojenje, olakšava iskašljavanje i jača imunitet. Odličan izbor za jesenje i zimske dane da ojača organizam i poboljša zdravlje. 

Sastav: cvijet lipe, cvijet zove, plod šipka, list nane i list matičnjaka.

Biofar vitamin C 1000 mg je dodatak ishrani koji ima antioksidantno dejstvo i obezbjeđuje visoke doze vitamina C organizmu. Potreba za ovim vitaminom se javlja kod pušača, osoba kojima je oslabljen imuni sistem i za poboljšanje opšteg stanja odraslih osoba i adolescenata.

Doziranje i način primjene

Rastvoriti šumeću tabletu u vodi i nakon rastvaranja popiti. Ne treba prekoračivati dnevnu dozu vitamina.

OCOhyl C su sterilne kapi za oči koje smiruju osjetljive oči, imaju efekat vlaženje i osobine lubrikansa. S obzirom da sadrže hijaluronsku kiselinu (supstanca koja se uobičajno nalazi u tijelu i oku), ove kapi za oči veoma efikasno i dugotrajno otklanjaju osjećaj suhoće oko peckanja i umora oka. Kapi su obogaćene prirodnim ekstraktom nevena koji obezbjeđuje zaštitu od iritacije oka i pozitivno djeluje.

Imunoglukan acute, 5 kapsula

19,22 KM

Imunoglukan (čak 300 mg u jednoj kapsuli), optimalna doza vitamina C i dodatno cink u preporučenoj dnevnoj dozi. 

Opšta malaksalost, umor i iscrpljenost su znaci koji nam govore da je riječ o padu otpornosti organizma, odnosno o infekciji. Prilikom povećane aktivnosti imunološkog sistema, kao što je na primjer akutna infekcija disajnih organa, nastaju milioni novih imunoloških ćelija, pri čemu se također povećava potreba za vitaminom C i cinkom. U to vrijeme se preporučuje intenzivna podrška prirodnoj imunološkoj reakciji. 

Vitamin C i cinkdoprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, radu imunološkog sistema. Vitamin C doprinosi i smanjivanju umora i iscrpljenosti. Imunoglukan P4H® ACUTE primjeren je i za dijabetičare i vegetarijance. Ne sadržigluten.

Tokom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač ćelija kože koje postepeno gube svoju vitalnu supstanciju.
Laboratoriji Vichy-a su formulisali balzam za obnovu ćelija s esktraktom vrbovice, snažnog umirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene ćelijske membrane.
Osjećaji boli i vrućine u trenu su ublaženi.

 

Njegova hipoalergena formula BEZ PARABENA ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.

 

Koža je u trenu smirena, a opekotine nestaju. 8-satna hidratacija.

DR.WOLZ KINDERIMMUN, 35 g

26,68 KM

DR.WOLZ KINDERIMMUN sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sistem, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin.

NOVALAC 1, 400g

17,41 KM

DJEČIJA HRANA NOVALAC 1 univerzalna početna mliječna hrana zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčeta od rođenja do navršenog 6. mjeseca. Ima sličan sastav kao majčino mlijeko. Sadržava sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebni za zdrav razvoj i rast. Dodane su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga dojenčeta temaltodekstrin, koji osigurava dugotrajniju sitost dojenčeta.

Novalac 1 je dio velike grupe proizvoda koji su prilagođeni dojenčadima pažljivo odabranim sastojcima i kontrolisanim kvalitetom. Nakon navršenog 6. mjeseca života savjetujemo prelaz na prelaznu hranu za dojenčad Novalac 2.

Gingival gel koristi se za masažu desni, kao pomoćno sredstvo za održavanje i podržavanje rezultata koje je postigao stomatolog, sprovodeći standarnu (konzervativnu) terapiju kod pacijenata sa izraženim znacima zapaljenja desni, nastalih zbog gingivitisa, paradontopatije, naslaga kamenca i drugih uzročnika.

Pogodan je i za primjenu nakon drugih stomatoloških intervencija, jer podržava zdravlje desni:

  • nakon i tokom predaje mobilnih zubnih nadoknada - totalnih i parcijalnih proteza;
  • nakon predaje fiksnih protetsko zubnih nadoknada - krunica i mostova;
  • nakon brušenja zuba za fiksne protetske nadoknade.

AURA 3D Vještačke trepavice 23, 24, 25, 26 efekat dvostrukog 3D sloja koji povećava volumen trepavica. Ultra lagana i mekana konusna vlakna. Izuzetno meka, tanka i udobna traka. Mega volumen isprepletanih vrhova, aktraktivan ali prirodan. Popularani stilovi. 

Materijal: Sintetika koja ne zagađuje životnu sredinu. 

Traka: crna i providna. Višekratna upotreba.

INDIKACIJE:

  • Očuvanje zdrave hraskavice i ublažavanje simptoma već nastale artroze (zahvaljujući visokim dozama glukozamin-sulfatai hondroitin-sulfata),
  • Za regeneraciju hrskavice uz pomoć Fortigel bioaktivnog peptida kolagena kod osteoartritisa,
  • Kod sportista za održavanje zdravlja zglobova i povećanje fizičkih performansi.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva