ESI DIURERBE forte, 40 tableta

16,49 KM
Sa PDV-om

Sadrže kalij i magnezij, te kombinaciju ekstrakata ljekovitog bilja koje se tradicionalno koristi za podsticanje izlučivanja tekućine. Prikladne su za primjenu kod redukcijskih dijeta, anticelulitnih tretmana i tretmana za mršavljenje. Podstiču izlučivanje mokraćne kiseline i hlorida uz povećanje volumena mokraće. Blagotvorno djeluju kod urinarnih infekcija, umanjuju otok na nogama, jačaju zidove krvnih žila i regulišu propusnost kapilara i rad jetre, te nadoknađuju minerale koji se gube pri povećanom izlučivanju tekućine iz organizma.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Linum emolijentni gel za tuširanje koji obnavlja zaštitnu barijeru kože preporučuje se za svakodnevnu njegu veoma suhe i atopične kože, takođe sa simptomima atopijskog dermatitisa. 

Zaglađuje i omekšava kožu - ulje sjemenki lana bogato nezasićenim EFA-ima (esencijalnim masnim kiselinama) Omega 3, Omega 6 i Omega 9 učinkovito održava kožu sklonu pucanju i iritaciji. Ulje sjemenki lana olakšava regeneraciju epiderme. 

Kožu čini mekom i elastičnom - ulje makadamije pruža optimalan nivo vlage i maziva, umiruje iritacije i crvenilo kože. 

Ublažava dehidriranu i napetu kožu - visoki sadržaj D-pantenola i Alantoina imaju njegujući i umirujući učinak. 

Dr Colić Sun protection je vodootporna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30.  Jedinstvenom kombinacijom filtera i aktivnih sastojaka pruža visoku zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka, sprječava starenje kože i obezbjeđuje anti-age efekat. Pored filtera koji štite kožu od sunca obiluje i aktivnim komponentama koje sprječavaju prve znakove starenja, intenzivno hidriraju, umiruju iritacije i regenerišu kožu obezbjeđujući svjež i mladolik izgled lica. Nevidljiva je na koži i ne ostavlja bijele tragove pa je pogodna za zaštitu lica tokom cijele godine.

Namijenjena je svim tipovima kože. 15 minuta prije izlaganja suncu kremu nanesite u dovoljnoj količini na kožu lica, vrata i dekoltea. Kod kontinuiranog izlaganja suncu kremu nanosite na svaka 2 do 2,5 sata.

GALENFARM ARTIČOKA ČAJ, 50g

3,83 KM

ARTIČOKA biljka potiče iz porodice glavočika. Sadrži folnu kiselinu, bogata je vitaminom C, K i B, te obiluje mineralima kao što su bakar, kalcij, željezo, kalij, magnezij i fosfor. Svježa artičoka odlična je hrana za trudnice i žene koje planiraju začeće zbog obilja folne kiseline koja spriječava oštećenje neuralne cijevi kod ploda.

Ozosept gel, 40 ml

8,79 KM

Pomoć kod oboljenja sluzokože desni i usne duplje.

- smiruje upale desni,

- neutrališe neprijatan zadah iz usta,

- produženog djelovanja.

Upotreba:

Istisnuti približno 1 cm gela na čistu jagodicu prsta i blagim kružnim pokretima utrljati u desni, neposredno po pranju zuba. Nakon nanošenja gela ne konzumirati hranu i piće u toku jednog sata. Gel se koristi po potrebi, jednom do tri puta dnevno, uvijek poslije jela. Ozosept gel za desni mogu da koriste odrasli i djeca starija od 7 godina.

KERIUM DS krema neutrališe crvene mrlje i ljuskavu kožu. Namijenjena seboroičnoj perutavoj koži jača prirodni odbrambeni sistem kože, potiče eksfolijaciju i umiruje. Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka:

  • termalni dermobiotik, ekskluzivi aktivni sastojak u biotehnologiji, djeluje na crvene i ljuskave površine te sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.
  • pirokton olamin i cink pružaju kompletno antibakterijsko djelovanje te regulišu lučenje sebuma.

A313 Krema sa retinil palmitatom 50g

53,77 KM

A313 krema sadrži retinil palmitat. Održava mladalački izgled kože štiteći je od starenja. Smanjuje vidljivost sitnih linija i bora na koži. Poboljšava neujednačenu boju, posvjetljuje i sprečava pojavu  hiperpigmentacija i zaglađuje površinu kože. Poboljšava izgled kože. Smanjuje bubuljice odstranjujući odumrle ćelije kože dajući pritom koži zdrav i gladak izgled.

 

Retinoidi, a posebno retinol i retinoična kiselina, su naučno dokazani sastojci protiv starenja. Djeluju na fine i duboke bore. U svom sastavu sadrži i makrogol, koji privlači vlagu, odnosno vraća hidrataciju.

 

Namjena: Podstiču proliferaciju i regeneraciju ćelija kože.
Stimulišu proizvodnju kolagena u koži.
Djeluju na postojeće hiperpigmentacijske mrlje i sprečavaju pojavu novih.

 

Svi tipovi kože.

 

Aquaporin krema za lice sa SPF 25 i UV zaštitom, za sve tipove kože.

Svojstva: Štiti kožu od sunčevog zračenja sa SPF 25 faktorom zaštite. UVA/UVB zaštita. Bez mirisa i parabena, nije komedogena.

Upotreba: Ujutro nanesite na prethodno očišćenu kožu lica i po potrebi vrata i dekoltea te lagano umasirajte. Izbjegavajte kontakt sa očima.

Organski sok od aronije - 100% čisti sok

Neposredno nakon berbe, odabrane aromatične organske bobice aronije iz najboljih istočnoevropskih uzgojnih područja pažljivo se prerađuju u kući, a zatim se nježno flaširaju u Rabenhorstu.

Rezultat je čisti sok od aronije vrhunskog kvaliteta koji zadržava cjelokupno bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.

  • reguliše krvni pritisak
  • štiti zdravlje urinarnog trakta
  • antiupalna svojstva
  • stimuliše rad štitnjače
  • poboljšava pamćenje i koncentraciju
  • reguliše nivo šećera u krvi
  • jača imunitet
  • povoljno djeluje na probavni sistem
  • štiti od virusa i bakterija
  • pospješuje izlučivanje teških metala iz organizma

POLIVIT B plus 30 film tableta

6,46 KM

Polivit B plus je dodatak ishrani koji sadrži vitamine B gupe, uključujući i aktivni folat. Vitamini B grupe -B1 (tijamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotenska kiselina), B6 (piridoksin), B7 (biotin), B9 (folna kiselina) i B12 (cijanokobalamin) pripadaju grupi hidrosolubilnih vitamina. Oganizam ih ne može sintetisati, pa je neophodno svakodnevno ih unositi putem zdrave i uravnotežene ishrane.

Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranjive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta nakon 6 mjeseci života.

Humana 2 je pogodna za ishranu dojenčadi  kao dopuna majčinom mlijeku ili za isključivu ishranu kada se dijete ne doji. 

Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mlijeku: podstiču razvoj zdrave crijevne flore.

Humana 2 se može koristiti kao nastavak ishrane poslije Humane 1 ili poslije bilo koje druge formule.

Sadrži omegu i vitamin D.

Novalac 2 (6–12 m)

17,77 KM

Novalac 2 mliječna formula prilagođena je za ishranu odojčadi starije od šest mjeseci. Dio je mješovite ishrane koja se u prvih šest mjeseci života ne smije upotrebljavati kao zamjena za majčino mlijeko. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalac 1 početne mliječne formule za odojčad.

Univerzalna mliječna formula Novalac 2 ima sličan sastav kao majčino mlijeko. Sadrži sve proteine, masti, ugljene hidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su odojčetu potrebni za zdrav razvoj i rast.

SINULAN forte, 15 tableta

11,95 KM

Sinulan Forte sadrži kombinaciju suvih ekstrakata više biljnih komponenata (gencijana, divizma, zova, verbena i andrografis). 

Gencijana doprinosi vitalnosti i snazi organizma. Divizma i justicija doprinose respiratornom zdravlju, opšem stanju organizma i odbrani organizma od spoljnih agenasa. Zova i justicija doprinose funkciji imunskog sistema. Cvijet zove doprinosi normalnom funkcionisanju gornjeg respiratornog trakta, bronhijalnoj sekreciji i zaštiti mukoze respiratornog trakta. 

Prirodno rješenje za probleme sa sinusima!

Namijenjen osobama sa prehladom i sinuzitisom. Smanjuje otok nosne sluznice, ublažava napetost u sinusima i olakšava disanje.

Koncentrat u kapima za lokalnu primjenu, specifičan za suvo, perutavo i ljuskavo vlasište.

Formula je stvorena sa ciljem omekšavanja ljuskica i naslaga peruti zbog lakšeg odvajanja iste od vlasišta. Dermoaktivne funkcionalne supstance, zahvaljujući ciljanom antigljivičnom i hranjivom djelovanju, olakšavaju fiziološku normalizaciju keratolitičkog učinka na epidermske stanice koje se raslojavaju, a da pri tome ne naruše pH i zaštitni hidrolipidni film vlasišta.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva