APURETIN Slim, 60 kapsula

19,19 KM
Sa PDV-om

Pojava otoka oko struka, nogu ili ruku može biti izazvana pretjeranom akumulacijom vode u organizmu i zavisi od mnogo faktora. Razlozi mogu biti promjena hormonske ravnoteže u toku menstrualnog ciklusa, upotreba oralnih kontraceptiva, loša ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti.

Apuretin Slim je preparat čiji aktivni sastojci pomažu da se:

  • eliminiše višak vode iz organizma na prirodan način,
  • drži optimalna tjelesna težina,
  • omogući detoksikacija organizma,
  • ubrza metabolizam.
Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

GALENFARM Bokvica sirup, 150ml

7,65 KM

Sirup bokvice je dijetetski proizvod, dodatak ishrani koji se koristi protiv kašlja.

Ovaj biljni sirup sadrži tečni ekstrakt bokvice i tečni ekstrakt lista koprive i ploda šipka. Sluzi iz bokvice koje se nalaze u ovom sirupu oblažu sluzokožu grla i ždrijela čime umanjuju nadražaj na kašalj i ublažavaju simptome upale grla i ždrijela.

Bioderma Sensibio AR BB Cream 

Prva dermatološka BB krema s višestrukim djelovanjem protiv crvenila i zaštitnim faktorom SPF 30. 

Njeguje i štiti osjetljivu kožu lica, sklonu pojavi privremenog ili trajnog crvenila. Aktivni sastojci poboljšavaju stanje kože i prokrvljenost kože kod pojačane osjetljivosti i crvenila lica, prekrivaju nedostatke i nepravilnosti poput tekućeg pudera i štite od štetnog djelovanja sunčeva zračenja. 

Linum emolijentna hidratantna i umirujuća krema za nadopunu lipida sadrži poseban, savršeno uravnotežen sastav ulja. Umanjuje svrbež suve kože intenzivno je hidrirajući - ulje sjemenki lana, bogato EFA-ima (esencijalnim masnim kiselinama) Omega 3, 6 i 9, učinkovito održava kožu sklonu pucanju i iritacijama.

Krema umiruje kožu i jača njen prirodni imunitet - Maslinovo i bademovo ulje jačaju prirodnu zaštitnu barijeru epiderme obnavljajući njen hidrolipidni film. Uz to, Alantoin podržava regeneraciju epiderme i umiruje iritacije.

Osigurava dugotrajno vlaženje vežući vodu u epidermi - Glicerin i D-pantenol znatno poboljšavaju hidrataciju kože.

Preporučena za svakodnevnu njegu vrlo suhe, atopične, osjetljive i kože sklone alergijama, pogodna i u slučaju psorijaze.

Umirujuća hidratantna krema za pranje masne kože sklone nepravilnostima. 

Nježno čisti, pročišćava, umiruje kožu i vraća osjećaj prijatnosti. Za masnu kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu.

Ispitano pod dermatološkim nadzorom u kombinaciji s preparatima koji pretjerano isušuju kožu.

Inovativna tekstura bez trenja: na dlanu napravite pjenu uz pomoć vode i male količine proizvoda.

  • Savitljiv vrh
  • Savitljiv vrh osigurava komforno mjerenje. Savijen je pod uglom od 450stepeni i lako se prilagođava obliku tijela
  • 10 sekundi
  • Brzo i precizno mjerenje. Brzina merenje je oko 10 sekundi, što je jedinstveno za medicinske elektronske termometre.
  • Napravljen je od bezbjednih materijala
  • Termometar je napravljen od bezbjedne plastike i ne sadrži živu niti staklo
  • Vodootporan

SIDERAL FORTE, 20 kapsula

27,71 KM

SIDERAL FORTE je prehrambeni dodatak na bazi sukrozomskog željeza (Sideral rm) i vitamina C, koristan za nadoknađivanje nestašice hrane ili povećanih organskih potreba za tim hranjivim tvarima. Sideral r.m. Sucrosomial iron smanjuje nuspojave koje su obično povezane s drugim vrstama željeza. Željezo je nezamjenljivi mikro-element za mnoge metaboličke procese, a obavlja važne funkcije, poput transporta kiseonika do tkiva, prijenosa elektrona u respiratornom lancu i podržava aktivnost različitih enzimskih sistema.

Iđirot čaj preporučuje se kod opšte iscrpljenosti organizma, loše probave, nadutosti, gastritisa, gorušice, čira na želucu, bolova i grčeva. Pomaže i u aktiviranju lijenog želuca i crijeva, kod bolesti žlijezda i kod gihta. Iđirot se preporučuje i kod usporenog metabolizma, anemije, bubrežnih oboljenja. Osobe koje su jako mršave trebaju da konzumiraju ovaj čaj jer popravlja apetit. Čaj od iđirota je izuzetno sredstvo za čišćenje organizma.

Natures aid Pregnancy multivitamini i minerali sadrže pažljivo izbalansiranu mješavinu multivitamina i kompleks minerala za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje. Vitamin B12 ima ulogu u procesu diobe ćelija, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji. Takođe doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i održavanju normalnog energetskog metabolizma. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se nivo folata kod majke. Nizak nivo folata kod majke je faktor rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa.

Cink doprinosi normalnoj sintezi DNK, ima ulogu u procesu diobe ćelija i doprinosi normalnoj sintezi proteina.

PIKOVIT sirup, 150ml

10,53 KM

PIKOVIT sirup namijenjen je za upotrebu kod djece s nedostatkom apetita, iscprljenoj školskoj djeci, kod zastoja rasta, kao dodatak antibiotskom liječenju, kao dijeteski nadomjestak vitamina, naročito zimi i u proljeće.

Sensibio DS+ umirujuća krema za njegu kože sklone ljuštenju štiti od razvoja kvasnica koje uzrokuju nadražaj i ljuštenje kože te učinkovito smiruje nadraženu kožu. Posebno je prikladna za kožu sklonu nadražaju lica u području oko usta, na bradi, oko obrva i rubova vlasišta. Krema ima laganu i nemasnu teksturu, vraća koži potrebne hidratantne sastojke i uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože, njeguje i hrani te brzo vraća osjećaj ugode. Prikladna je u slučaju preosjetljivosti na parfeme i uobičajene kozmetičke sastojke koji mogu djelovati nadražujuće. Lagana tekstura osvježava i omekšava kožu.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva