ROMED DOZATOR ZA LIJEKOVE sedmični

9,69 KM
Sa PDV-om

DOZATOR ZA LIJEKOVE

Sedam odjeljaka za lijekove za svaki dan. Četiri pretinca za tablete: jutro, podne, veče, noć.

Količina
Add to wishlist

16 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Aparat za mjerenje krvnog pritiska za nadlakticu BP 3AG1 omogućava precizno i komforno mjerenje krvnog pritiska kod kuće. Poseduje 30 memorijskih mjesta i opremljen je PAD tehnologijom – ranom detekcijom srčanih aritmija. Gratis digitalni termometar MT16F1.

Rok garancije: 3 godine

Savjeti: Izbegavajte aktivnosti, jelo i pušenje neposredno prije mjerenja. Sjedite 5 minuta prije mjerenja i opustite se. Mjerite uvijek na istoj ruci (obično lijeva ruka) i na ruci sa višim krvnim pritiskom. Skinite dijelove odeće i sat npr, tako da Vam nadlaktica bude slobodna. Provjerite da li koristite ispravnu veličinu manžetne (prikazano na manžetni). Zategnite manžetnu, ali ne previše stegnuto. Provjerite da li je manžetna 2 cm iznad lakta.

PIKOVIT sirup, 150ml

10,53 KM

PIKOVIT sirup namijenjen je za upotrebu kod djece s nedostatkom apetita, iscprljenoj školskoj djeci, kod zastoja rasta, kao dodatak antibiotskom liječenju, kao dijeteski nadomjestak vitamina, naročito zimi i u proljeće.

WAYA Probiotik D3 + LGG kapi, 10ml

19,19 KM

WAYA D3 kapi za novorođenčad, dojenčad i djecu su dodatak prehrani koji se brine za odgovarajući unos vitamina D3 i uravnoteženu crijevnu mikrofloru. 

Sadrže vitamin D3 biljnog porijekla i pažljivo odabranu, najistraženiju korisnu probiotičku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG koja je prirodno prisutna u našem probavnom sistemu. Sedam kapi sadrži 400 IJ (10 μg) vitamina D3 i barem 1,4 x 109 ćelija mikroinkapsulirane korisne probiotičke bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. 

Vitamin D3 je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece te ima ulogu u normalnom funkcionisanju imunološkog sistema. Vitaminu D3 u uljnoj suspenziji nisu potrebi dodaci (antioksidansi, stabilizatori, konzervansi) koji mogu da izazovu nadimanje i grčeve.  

Waya Probiotik Forte, 15 kapsula

15,65 KM

WAYA Forte kapsule za odrasle i djecu stariju od 2 godine su dijetetska hrana i hrana za posebne medicinske potrebe za uravnoteženu crijevnu mikrofloru.

Sadrže pažljivo odabranu, najistraženiju korisnu probiotičku bakteriju Lactobacillus rhamnosus GG koja je prirodno prisutna u našem probavnom sistemu. Jedna kapsula WAYA Forte sadrži najmanje 10 milijardi ćelija mikroinkapsulirane korisne probiotičke bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativan postupak mikroinkapsulacije pruža zaštitu korisne bakterije i 5 puta veće preživljavanje korisne bakterije u probavnom sistemu (u poređenju s oblikom koji nije mikroinkapsuliran) te obezbjeđuje stabilnost proizvoda.

OCUflash prva pomoć kod nadraženih očiju.

Sastavni je dio vaše kućne apoteke zato, jer trenutno dezinfikuje i čisti oči (od prašine, pijeska, hlorisane i morske vode, insekata, žbuke, vapna). Pomaže kod ječmenika, peckanja, suzenja, gnojnih i iritiranih (nadraženih očiju). Smiruje upaljene oči. Idealan za smirivanje crvenih i umornih očiju. Korištenjem prevenira pojavu infekcija i upala. 

JOD KALCIJ DR.WOLZ, 60 kapsula

23,16 KM

Jod kalcij kapsule od Dr. Wolza su idealna dopuna za zdravu štitnjaču i zdrave kosti. Sastojci dolazi iz prirodnih izvora: iz algi koje sadrže jod i koralnih algi. Jod doprinosi normalnoj proizvodnji hormona štitnjače i normalnoj funkciji štitnjače. Ovi hormoni regulišu funkcije u cijelom tijelu.

AVENE termalna voda 300 ml

21,23 KM

Bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili običnom nanošenju i učvršćivanju šminke, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje.
Važna za umirenje, Avène termalna izvorska voda može pomoći koži u svakoj situaciji.

Ova web stranica koristi kolačiće radi omogućavanja potpunog korisničkog iskustva